Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hayır yumurta çiğ olurmu?bulgur acı filan yoğuruyorsun yeşillik ve yağda çırpılıp pişirilmiş yumurta karıştırıyorsun.eşim urfalı her pazar isterler oğlumla ikisi bende yaparım.ben konyadayım sen nerdesin?

ben uşak lıyım canım.ama eskişehir geliniyim.uşak eşme de yaşıyorum

Hayyy maaşallah:nazar:çok güzel spor yapmışsın sporu haftada kaç saat yapıyosun emine,bi arkadaşta çok sıkı spor yapıyodu diyetisyeni yasak koymuş, çok aşırı spora yüklenirsen metabolizman alışır ilerde kilo vermen zorlaşır demiş.İdeal olan spor haftada 3-4 kez yapılanıymış.

haftada 4-5 gün ancak evvelsi hafta 5 gün yapmıştım canım
geçen hafta 1 gün
nöbetler olunca arada kaçırıyom ama bu hafta 95 görmek istiyom ya o yüzden sıkı tutuyommmmmmmmm

kızlar ben bugün yine cozuttum
sabah:1 dilim kepek ekmeği+biraz peynir
öğle:2 dilim kepek ekmeği+biraz peynir
akşam:2 tabak salçalı az yağlı çok acı makarna
ara yok

akşam ki makarna ögleye olsa olabilirdi .ama spor yap bu hafta bi daha makarna ve kaçamak olmazsa olabilir bi menü....

bugünkü menümü yazıyorum..
sabah

1 adet tost
1 çay
1 yumurta

öğle
yarım tabak kuru fasülye
6 adet lahana dolması

ara

1 kase mısır patlağı

akşam
4 adet lahana sarması

çok mu olmuş kızlar ya

çok degil ama kilo verme aşaması için fazla yani normal bi yeme listesi belki..

Bugünkü menüm
SABAH
-1 simit ve 2 kk köy peyniri
-2 kupa yeşilçay

ARA
-yok

ÖĞLEN
-yok

ARA
-yok

AKŞAM
-1 porsiyon keşkek
-2 tane baklava
:17::18::22:

ARA
-1 portakal
-1 mandalina
-1 dilim elma

keşkek ve baklava için ündüzden hazırlık yapğılmış ben de öyle yapıyomm:1:

kızlar ben bugünlük çıkıyorum..
eger hava şartları uygun olursa kaynımlar eskişehirde gelcekler ve manisa ya kız istemeye gitcez...
gece onlarla beraber gelirsek.ancak yarın akşama gelirim buraya...

ben alınmadım ama ne oldu tamda anlamadım aslında geçmiş yaptım ama çok büyütülcek bişi yokkk

saliha olayları biraz daha dramatik karşılıyor ama psikilojisinden dolayı olduğunu düşünüyorum birazda minnik yaşından oda aslında büyütülecek bişi olmadığını biliyor ama insan bile bile büyütesi geliyor bazen bende de oluyor arada :)))saliha yakınımda olsaydı ben çok uğraşırdım onunla :57::57::57::57:

Back
X