- Konu Sahibi Pinarbartu
- #65.661
29 Ocak Mesaj Sayımı
Rainandthesun 7+
Oyagibi 7+
Aynalar 7+
Tedis 7+
Fiyona_07 7+
1.73 7+
Esennil 7+
Yas23 7+
Hazos87 7+
Pisiq 7+
Mihrace izinli mi?
Pinkcat87 izinli mi?
ellerine sağlık oyacığım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
29 Ocak Mesaj Sayımı
Rainandthesun 7+
Oyagibi 7+
Aynalar 7+
Tedis 7+
Fiyona_07 7+
1.73 7+
Esennil 7+
Yas23 7+
Hazos87 7+
Pisiq 7+
Mihrace izinli mi?
Pinkcat87 izinli mi?
selam canım ben iyiyim sabah iş görüşmem vardı bir danısmanlık firmasında bana sorarsan iyi geçti. tahmin edilen soruları sordular ama firma adını yeni ögrendim. büyük ve çok uluslu bir firma çıktı :) allahım lütfen olsun ya adak bile adadım yani.
ingilizce raporlama yapabilir misiniz dediler tabi dedim ingilizcem buna yeter ama ders de alıcam dedim. geliştirmek adına. lütfen olsun ya
bugünkü menümü yazayım
sabah: 1 yumurta
1dilim kepek ekmek
yeşillik.1kk kendi yaptığım tuzsuz peynir
2zeytin
ara:1greyfurt
öğle:1kase çorba
2küçük parça ızgara tavuk göğsü
salata 1 bardak şalgam suyu
ara:2 galeta 1 bardak süt
2 fincan yeşil çay
akşama:1kase çorba
4lahana sarma
1kase yoğurt
bitti
oyanın egzersizleri +100 ip.15 dak bisiklet(inşallah)
memnun oldum bende eşinle hemşo sayılırım bilecikliyim urfa geliniyim.
izin alsaydın tamir olanakadarselam herkese.. arkadaşlar ben gruptan çıkmak istedim takım kaptanına da mesaj yazdım. Evdeki bilg. bozuldu. maalesef giremiyorum evden. Herkese başarılar diliyorum bu zorlu yolda.
ayy makarnayı az yiyorum artık ömceden 2 tabak yerdimm...onu frenleyebildim ama çikolatanın önüne geçemiyorum..geçmemin tek yolu eve almamak..mesela su an yok evde yiyemiyorum ühühühühühühcanım öğleden sonra nişana gittim.resmen dondum.sonra yengeme geçtim ve o ne acılı makarna.içim ısındı valla yiyince ve dayanamadım 2 tabak yedim.bende makarna canavarıyım çikolata canavarı
kızlar ben bugün kek ve kurabiye yedimmmmmmmmmm.ama ben yaptım ikisini de tadına baktım ama şu an içim içimi yiyo.dünkü makarna faciasından sonra bugün de facia ya.neyse ben çıktım gidip koca totoşumu kaldırıp spor yapacağım
slm kızlar ben geldim misafirler gitti sonrada kuaföre gittim küçük emrah tarızındaki tek kaşım iki tane oldu
bide kara böcük oldum inş şu beyazlardan kurtururum
tırss zatenn seninle ilgili kötü şeyler yazmıştım ahhahahahahamerhabaa kızlarr nasılsınızzz özledim sizi yaaa
cumartesi pazar misafir ağırladım misafirliğe gittim giremedim(((
geçmiş yapmayada tırsıyorum yawssss![]()
slm kızlar ben geldim misafirler gitti sonrada kuaföre gittim küçük emrah tarızındaki tek kaşım iki tane oldu
bide kara böcük oldum inş şu beyazlardan kurtururum
:))
saçlarınımı boyattın canımmmm ay sana sarı yakışıyordu yawsss
ayrıca hürrem diyordun kuzucummmmmm neden vazgeçtin
ilkoşşşşşşşşşşşş gördüm seni nerdesinn beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehep bebiş hep bebişş bzi unttunnnnnnnnnnnnnn hainnnnnnnn
napıyorsun canım nasıl gidiyo hamilelikkkk..var mı değişiklikk
hahahahhah küçük emrahh senii =) siyaha mı boyattın yaniiiii..hani hürrem kızılıııı
tırss zatenn seninle ilgili kötü şeyler yazmıştım ahhahahahaha
benim kız deli deli çığlıklar atıyoo kaçırmamam lazımmm görüşürüz=)