Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam canım ben iyiyim sabah iş görüşmem vardı bir danısmanlık firmasında bana sorarsan iyi geçti. tahmin edilen soruları sordular ama firma adını yeni ögrendim. büyük ve çok uluslu bir firma çıktı :) allahım lütfen olsun ya adak bile adadım yani.

ingilizce raporlama yapabilir misiniz dediler tabi dedim ingilizcem buna yeter ama ders de alıcam dedim. geliştirmek adına. lütfen olsun ya

canım benim dualarım seninle hayırlısıyla olur inşallah

bugünkü menümü yazayım

sabah: 1 yumurta
1dilim kepek ekmek
yeşillik.1kk kendi yaptığım tuzsuz peynir
2zeytin

ara:1greyfurt
öğle:1kase çorba
2küçük parça ızgara tavuk göğsü
salata 1 bardak şalgam suyu

ara:2 galeta 1 bardak süt
2 fincan yeşil çay

akşama:1kase çorba
4lahana sarma
1kase yoğurt

bitti
oyanın egzersizleri +100 ip.15 dak bisiklet(inşallah)

ben çok beğendim canım menünü.afiyet olsun

kızlar ben bugün kek ve kurabiye yedimmmmmmmmmm.ama ben yaptım ikisini de tadına baktım ama şu an içim içimi yiyo.dünkü makarna faciasından sonra bugün de facia ya.neyse ben çıktım gidip koca totoşumu kaldırıp spor yapacağım

merhabaa kızlarr nasılsınızzz özledim sizi yaaa
cumartesi pazar misafir ağırladım misafirliğe gittim giremedim:((((
geçmiş yapmayada tırsıyorum yawssss:D

slm kızlar ben geldim misafirler gitti sonrada kuaföre gittim küçük emrah tarızındaki tek kaşım iki tane oldu :27::27::27::27:

bide kara böcük oldum inş şu beyazlardan kurtururum

canım öğleden sonra nişana gittim.resmen dondum.sonra yengeme geçtim ve o ne acılı makarna.içim ısındı valla yiyince ve dayanamadım 2 tabak yedim.bende makarna canavarıyım çikolata canavarı
ayy makarnayı az yiyorum artık ömceden 2 tabak yerdimm...onu frenleyebildim ama çikolatanın önüne geçemiyorum..geçmemin tek yolu eve almamak..mesela su an yok evde yiyemiyorum ühühühühühüh

kızlar ben bugün kek ve kurabiye yedimmmmmmmmmm.ama ben yaptım ikisini de tadına baktım ama şu an içim içimi yiyo.dünkü makarna faciasından sonra bugün de facia ya.neyse ben çıktım gidip koca totoşumu kaldırıp spor yapacağım

hehehehhe=))) bencede spor yap da gitsin onlar erisinn=)

ilkoşşşşşşşşşşşş gördüm seni nerdesinn beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:25::25::25::25:hep bebiş hep bebişş bzi unttunnnnnnnnnnnnnn hainnnnnnnn:33::33:napıyorsun canım nasıl gidiyo hamilelikkkk..var mı değişiklikk

slm kızlar ben geldim misafirler gitti sonrada kuaföre gittim küçük emrah tarızındaki tek kaşım iki tane oldu :27::27::27::27:

bide kara böcük oldum inş şu beyazlardan kurtururum

:))
saçlarınımı boyattın canımmmm ay sana sarı yakışıyordu yawsss

ayrıca hürrem diyordun kuzucummmmmm neden vazgeçtin

:))
saçlarınımı boyattın canımmmm ay sana sarı yakışıyordu yawsss

ayrıca hürrem diyordun kuzucummmmmm neden vazgeçtin

hürrem kızılından vazgeçmedim canım bende beyazlar çok fazla onun için şampuan ve sprey aldım beyazlardan kurtulmak için tvde reklamı yapılıyordu orda sarı saçlıysanın eğer önce kendi renginize dönün bunu öyle kullanın dediler o yüzden koyu renge döndüm şimdi beyazlardan kurtulacam yaza doğruda hürrem kızılı hemde daha çok zayıflamış olurum :21::21::21::21:

ilkoşşşşşşşşşşşş gördüm seni nerdesinn beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:25::25::25::25:hep bebiş hep bebişş bzi unttunnnnnnnnnnnnnn hainnnnnnnn:33::33:napıyorsun canım nasıl gidiyo hamilelikkkk..var mı değişiklikk

canım canımmmmmm bende gördüm sizi ebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:)))))
ayy ay sizi unutrmuyum hiç kuzucum yaaaa
biraz yoğnuluk varrr işlerde fana yoğun:( işten giremiyorummmm çok ihmal etmeyim diye yemekten sonra direk girdim:))
sizzzz napıyorsunuzzz

Back
X