Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

mrb kızlar az önce kontör yüklemek için dışarı çıktım 1 saat yürüyüş yapıp gelicektim.. ben böyle soğuk görmedim en yakın yerden yükletip 15 dakika içinde eve koşa koşa döndüm.. ayak parmaklarım uyuştu..
Ayy tatile alıştım bendee bu soğukta okula nasıl gidiceemm yaaaw ,bir ben olsam bi de oğluşum var yanımda beraber gidip geliyoruz.

evet canım aslında hiç bizaman "zayıf" olmadım ama şişman da değildim evlendiğimde 61 kiloydum boyum 164 işte pek şişman da değildim zayıfta değil.ama birinci oğluma hamile olmadan 68 kiloydum sonra doğuma 90 kiloyla gittim 80 kiloyla çıktım 5 sene 80i korudum 2.oğlumda 85 oldum emzirmeyi kesince de 87 oldum ve artık yeter deyip diyete başladım,inşaallah kurtulucam bu kilolardan.sen evlimisin canım?çocuğun var mı?
hımssss inş. vereceksin fazlalıklarını canım takımımız diye söylemiyorum yüksek motivaasyonumuzzzz varrrr:)) senide sarsın sarmalasın inş. kilo verme aşkı:))))
bu arada ayşeyi hazalı özgeyi ilkoşu hepinizi özledim ya regl olunca bi duygusallık sarıyo :1:

bende özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben bu hep duygusal moddayım bana bişiler oldu salihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben de hiç şekersiz çay içemezdim ama artık çok rahatlıkla içiyorum ve neredeyse hiç pirinç pilavı yemiyorum ve en önmelisi 2,5 ay geçmesine rağmen hala diyete devam ediyorum.bu topikler beni büyük kiloların da verilebileceğine inandırdı,çünkü yaklaşık 27 kilo fazlam var asla kilo veremem diyordum ama artık inanıyorum çünkü bunu başaran arkadaşları gördüm,tanıştım ve konuştum imkansız olmadığını gördüm.inşaallah sonuca ulaşırız hepimiz.
imkansızzz diye birşey yok:DD sadece zaman alırrrrr olsun oda sorun değil heheee önemli olan vermekkk canımmm sende verirsin inş.....
28 Ocak mesaj sayımı

Mihrace 7+

Aynalar 7+

Oyagibi 7+

Fiyona_07 7+

Tedis 7

Hazos87 7+

Rainandthesun 7+

Pisiq 7+

Pinkcat87 7+

Esennil 7+

Yas23 7+

1.73 izinli

Melekaysee izinli

ay ay canım ellerine sağlık benide saymayı unutmazmışşşş :54::54::54::54::54:

kızlar ben saatlerdir leslie ablamla beraberdim..
pek alıştım ben ablaya yaaa.
leslie1
leslie2
leslie3
tekrar
leslie1
leslie2
leslie3
ohhhh sefam olsunnnnnnnn
toplam da 1 saat45 dak.15 dak bisiklet
maşallahhhh canım benimmmmmmm oh ohh yandan yandann :))
1-2-3 süpersin maşallahh:DD

sabah sirkeli su+form çayı
kahvaltı:
1 yumurta kadar sahanda yumurta
1 kk peynir
2 dilim ekmegi kabuk kısımları

ögle 1 fincan fındıklı nescafe

akşama:
1 tabak sarmısaklı yogurtlu brokoli

gece
1 elma
süperrr süperrrr hattaaa süper ötesiiiiiiiiiiiiiiiiiii bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kız oya ödümü koparttın biliyon mu
listede fadik yok ama sayıyom 13 kişi dedim fadikle 14 kişi ben yanlış mı saydım 2 kişi yeni davet ettik ee nolcak şimdi diye kara kara düşünürken bi baktım ilknuruda saymışsın ooohhh dedim :27:
ellerine sağlık canım :54:

hehehe :DDDD hehehe:)))) ilkoş benim hehe:))

kızlarr hoş geldinizzzzzzzz aramızaaa bir zamanlar takımın en gevezesi bendim bu araa yoğunluktan giremiyorummmmmmmmmmmmmmmmm inş.karşılaırsohbet ederizzzz
Hoşbulduk canım inşaallah yoğunluğunuz hafifler de karşılaşırız,biz de tatildeyiz diye böyle çok girebiliyorum yoksa okullar açılıcınca okul-ev-derse hazırlık-yazılı derken ancak akşamları gelebilirm herhalde,sağlık olsun da daha çok görüşürüz inşaallah.

bu konuda sıkıntılıyım biraz.daha önce başka bir gruptaydım birşey soruyorum cevap yok orayada yeni girmiştim ama.dostluk kuramadığımdan değil ama sizde bilirsiniz ki yeni biriyseniz zaten etrafı tanımanız zaman alıyor ama onlar öyle abartmıştı ki etkisiz elemen gibi hiç okumuyorlar bile.ya asıl amaç orda zayıflamak için bilgi edinmek paylaşmak değil sadece dostlarla muhabbet olmuş.siz de böyle düşünüyorsanız kalabalık etmek istemiyorum.!!!!!!!
canım canımmmmmmm tekrar hoş geldin aramızaaaaa burada asıl amaçzayıflamak ama dostluk muhabbet beraberinde geliyorrr akışına kaptırıveriyor insan kendiniiii
sadece yedikleirmizi içtiklerimizi paylaşıp çıkmıyoruzzzzzz
birazz fazla kaçıncaa hemen bir uyarıgeliveriyorrr ama böyle tatlı tatlı kırmadannnn insan gazlanıyorr düzeltiyor kendini canımmm
ben mezun oldum ama her fırsattaaa kendimi burada buluyorum:DDDD
ay kızları çok seviyorummmmmmmmm eşime bahsediyorum sanki kırk yıllık dostlarımdan bahseder gibi:)))))
senide hiç biryere bırakmazyızzzzzzz hıhhhhh

doğrusunu tabiki en iyi o anlatır ama ben okudugumda anladıgım şu oldu;

sadece 7 mesaj hakkını doldurmak için birkaç mesaj atmak bu grupta motive olmak için yeterli değil. yani biz birlikte zor bir yolu aşmaya çalışıyoruz. ve bu anlamda sadece diyetle ilgili konuları paylaşmakla kalmıyor birbirimize daha birçok anlamda destek oluyoruz. örneğin birgün diyelim ki çok yedin bunu burda paylaşınca illaki motive eden sözler geliyor akabinde yani belki de aman nasılsa bozdum biraz daha yiyeyim demiyor insan. burdaki arkadaslardan aldıgı gazla evet diyor ya bozmus olabilirim ama geri kalan ögünlerde devam etmeliyim.

yada hayata dair baska konularda sıkıntılarımızı paylaştıgımızda bu da işe yarıyor. mesela ben morali bozuk olunca çok yiyen bir metabolizmayım. sanki öcümü yemeklerden alırım. ama bu gruba ve siteye dadandıgımdan beri gelip yazıyorum döküyorum zehrimi illaki bişeyler yazıyor kızlar ve okuyunca iyi geldiğini hissediyorum.

yine kendimden bir örnek daha vereyim sana. ben spor yapamayan bir insanım. ama 1.73 ten aldıgım gazla 10 gündür düzenli spor yapıyorum. resmen girip onun yaptıgı sporları takip edip ben de evet diyorum hadi oyacık kaldır mabadını sen de yap. :)))

anlatabilmişimdir umarım. ama tabi paylaşıma kendini kaptırmak da biraz zamana baglı ilk günden olmasını beklemek olmaz. tabiki ben de ilk basta sadece sen gibi diyete yöenlik şeyler ögrenmek ve fikir almak için giriyordum zamanla bakısım degişti.

sakın alınma bitanem kimsenin amacı digerini rencide etmek falan degil. burdaki hatun kişilerin hepsi iyi niyetli güzel insanlar
oyacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm aynen katılıyorum sanaaaa senin paylaşımın görünce ben kısa tuttum:)))))
ilknuruda saymışsın canım o mezun oldu yaa artık listede yok sadece girip kilosunu kontrol altında tutuyor bide bizi çok seviyor heheheheh:))))
:))))) canım canım ben hepinizizi mezun edip öyle gidiecme buradan :)) sizleri sevmekk kocaman hemdee canım yaaaaa
:))) gönülden baglı bize ya ondan saymısımdır:))
ayy ay ayyyy :)))):54::54::54::54::54::54:
bende ilkoşun mezun olduğnu unuttum niye hergün girmiyo diye düşündüm sabah

hehehe buraişler yoğun salihacımmmm amaaaa bak üşenmeden geçmişyapıyorumm sayfalarca okuyup yuh ilkoş diyeceksinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
dünkü menümü yazayım

sabah
1 dilim çavdar ekmeği
üzerine 1 tatlı kaşığı bal
kahve

öğlen
1 tabak kabak

akşam
1 tabak kabak

kahve içtimm

menümü yazayım
1 dilim peynirli yumurtalı ekmek
yeşillik.
ara 1 kahve 1 elma
öğle:5 tane çiğ köfte(ben yoğurdum az yağlı bol yeşillikli yumurtalı)kaç kalori eder ki?
ara:bir adet tepeme taş:):26::26:
akşam:ızgara istavrit 5 tane.salata
1portakal
afiyet olsun canımmm menün fazla değill
çiğköftenin kalorisi biraz fazlaa canımmm
www.kilotakibi.com burada öğünlerini yazıp topla aldığı harcadığın kalorileri görebiliyorsun canımm.
tepene taş derken kızz bişimid üştü kafana yaaa dikkatt ettt:((((
bugün ki yediklerim

sabah 1 dilim uno denge light ekmek 3 ziyah zeytin 1 rafadan yumurta 1 kk kadar beyz peynir yarım demet maydanoz

ara 1 kupa biberiye çayı

öğlen haşlanmış brokoli salatası, yoğurt

ara birkaç fincan siyah çay

akşam haşlanmış brokoli salatası, 2 adet ızgara köfte, salatalık söğüş

spor. leslie 1-2 30 dk koşu bandı(hız:6 eğim sıfır) 15 alt 15 üst 15 er yan mekikler
seni brokoli canavarı seniiiiiiiiiiiiiiiii:)) afiyet olsun oyacımmmmmmm çok güzel menülerinnnnnnnnnnnnnnn alıştın sen bu diyett olayınaaa ilk girddiğin zamanlardan daha rahatsın yaşam tarzı haline getirdin çok farke diliyor canım muck tebirklerrrrr
bugün hiç bişi yiyesim gelmedi midem bulanıyo gibi..

sabah
kahvaltı hazırladım yiyemedim
kahve içtim

öğle
yemek ısıttım geri koydum yiyemedim

akşam
1 tabak kabak ısıttım yavaş yavaş yiyorum

50 dk bisiklet
hımsssss hayırdır salihaa mideni falanmı üşüttün hiç sağlıklı değillll çorbaaa iç canımmmmmmmmmmm
geçmişe çok ayrıntılı bakamadım gözgeçirdiğim kadarıyla ortada sorun yokken sorun çıkmış
takım kaptanı olarak birkaç bişey söyleyecem
***salihacığım daha öncede konuştuk seninle belki senin konuşma tarzın amacın kimseyi kırmak için değil belki ama bazen çok sert çıkışların oluyor buda karşındaki insanı kırıyor bu tavrın sana reel hayattada zarar verir canım haklı olduğun durumlarda bile bu tavrın yüzünden haksız duruma düşebilirsin ben senden büyüğüm bunu bir abla nasihatı olarak al çünkü bende aniden parlayan biriyim aslında unutma ki keskin sirke küpüne zarardır
***esincim yeni bir ortama girmek her zaman zordur sana cvp verilmediğini düşünüyorsan yanlış anlamışsın canım kasti olan bişey değildir bu biraz daha zaman geçsin daha iyi olacağını göreceksin evet hepimizin amacı kilo vermek bu yüzden burda motive olmak kilo vermek için destek görmek istiyoruz sana katılıyorum bu konuda ama sende kabul edersin ki burda durmadan diyet spor paylaşmamız imkansız kim olsa sıkılır bu durumdan yoksa hepimiz açarız google diyet spor yazıp aratırız çıkan linkleri tıklar okuruz ama bu bize ne kadar faydası olur dediğim gibi biraz zaman geçsin herşey yerine oturacak
***arkadaşlar bu sadece 7 mesaj yazmak için mesaj yazanlar kaybeder ben takımımın durumundan paylaşımından memnunum böyle kişiler olduğunu düşünüyorsanız eğer bizi çokta etkilemiyor açıkçası geçen hafta 1. bu hafta 2. olduk paylaşım güzel kuralı uygulamak için yazanlar dediğim gibi kendisi kaybeder ki ben böyle birileri olduğunu düşünmüyorum
***takımdaki herkesten şuna dikkat etmek istiyorum yeni gelen arkadaşlarla daha çok ilgilenelim yeni bir ortama girmek kolay değildir böyle bir sıkıntı varsa biraz özeleştiri yapalım

ayyyy sıkıldım yeter bu kadar ciddiyet

ahandaaaa bendeee kaptan nerde diyordum içimdennn tam yaraya parnak basmışssın:)))))))
kaptanım benim yaaa

Canım bizim buralarda yapılan ev peyniri özel bi adı yok ama zaten bi kalıp peynir 1 kibrit kutusu kadar ben o kalıbı dilimleyip sıcak suda tuzunu çıkarıyorum.çok fazla kalorili olacağını sanmam

ben de salamura köy peyniri yerim ama avuç içi kadar oluyo bende sıcak suda degil soguk suda gecden bekletiyom..kaşar falan çok yağlı zaten çocuklar seviyo...

yok be özge o cadalozzz boşladı biziii bi yakalayayım dövicimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
:))) ama ama hazalcımm beni sevin yaaaa dövmeyin beniiiiiiiii :)))) işler vallaaaaaa püfssssssss :((((

ilkoşuma cest yapmış oyaa:52:
ay nekada rçok ismim geçmiş şıumardım vallaa sevindirik oldummmmmmmmmmmm:))))))

geçmiş yap yap bitmiyor yawss ne çok kaynatmışszınızzzzzz ama inat ettim bitiricemmmmm
belki yarım kalabilir işten çıkma zamanım geldi ama kaldığım yerden devame dicem şirinler:D

otur oya salihanın üzerine olmazsa ben de gelirim..
Ikimiz birden zayıflatalım şu kızı aramızda ..
Pelinle boğaç var ya onlar gibi......................:9::9::9:

ayy çok yaşa emoşşşşşşşşşşşşşş çokkk güldümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:1::1::1::1::1::1:
çok tatlısın sen yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Back
X