Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

benimde su anki kilom neredeyse 15 senelik kilom..ondan veremiyom galiba

canım uzun süre kaldığın kiloda vücut bir direnç gösterirmiş.birkaç hafta aynı kiloda kalabilirmişsin sonra devam kilo vermeye.ben hiç yaşamadım bunu hatta diyetisyen de şaşırmıştı.dedim ki hiç sabit bir kiloda kalmadım ki ben hep aldım hep verdim.alıp vermek ilk defa faydalı olmuştu:52:

Oyacım hayırlı olsun akupunkturun,ben de 1 ay kadar denemiştim gerçekten iştahı kesiyor ama diyete de dikkat etmek gerekiyor,inşaallah faydasını görürsün

Ayşe 1-2 günde kilo almak çoook zoor bence seninki kesinlikle ödem sanırım kan ilcı kullanıyorsun onlar da etkileyebilir bi prospektüsünü okusana öyle bi yan etkisi varmıymış?

yok cnm ole bişi yazmıyor.kiloda aldırmaz dedi doktor..gecen tvde seyrettiğimde doktorun biri iştah açar kilo aldırmaz ama demişti..iştahımı bastırıyorum su an ama bilemiyorum canım şu sirkeli karışımı dusunuyom..

BUGÜNKÜ MENÜ
SABAH
-2 dilim ekmek
-6-7dilim köy peyniri
-2 kupa yeşilçay
ÖĞLEN
-1 kase yoğurt
AKŞAM
-2 ince dilim pizza(kendim yaptım,ekmeği çok ince,bol sebzeli)
-ablam ilk kez baklava yapmış bize getirmiş illa bi tadına bak dedi,ben de 1 tane yedim
-şekersiz 2 kupa çay

gayet iyi..olur bi tanecik baklava

27-02-2012-pazartesi
aynalar.................7+
hazos87................7+
pinkcat87...............7+
melekayşe..............7+
tedis.....................7+
fiyona................7+
1.73..................7+
pisiq.........................7+
rainandthesun.........7+
oyagibi...................7+
saliha27...................7+
nilipus..............7+
emidaf............izinli

28-02-2012-salı
aynalar.................7+
hazos87................7+
pinkcat87...............7+
melekayşe..............7+
tedis.....................7+
fiyona................7+
1.73..................7+
pisiq....................izinli
rainandthesun.........7+
oyagibi...................7+
saliha27...................7+
nilipus..............7+
emidaf............izinli

ellerine saglık canımmmm

facia menümü yazayım acayip tatlı isteği var

sabah
sirkeli ballı su
2 dilim ekmek
1 kk peynir
omlet
1 çk chokella

öğle
taze ekmeğin köşesi yarım dilim kadar

ara
1 dilim ekmek azcık chokellayla=)

akşam
3 yk pilav
2 yemek kaşiği mantarlı et sote

ara
1,5 kupa özge çayı

gelelim sporuma
60 sağ 60 sol bacak hareketi
100 bel hareketi
50 sağ 50 sol yan bel hareketi
20 kalça hareketi
30 sağ 30 sol yarım mekik
30 düz yarım mekik
5 dakikada salakça hareketler ne olduğunu bende bilmiyorum=)

menun cokta kotu değil
sporlar harikaaaaaaaaaaaa:46::46::46::46::46::46::46::46::46:

28.02.2012 Salı Gün ki Menüm
Sabah(08:00) 1 su bardağı sıcak limonlu su 2 su bardağı sıcak su 2 dilim kepek ekmeği 1 haşlanmış yumurta 2 çatalın ucuyla peynir 5 tane siyah zeytin

Öğlen(saat:15:00) 1 dilim kepek ekmeği 1 yumurta 7 tane zeytin birazcıkta peynir

Akşam(19:30) 4 yk yoğurtlu patates 3 yk bulgur pilavı ara: 1 Muz 2,5 lt su 2 su bardağı yeşil çay 2 su bardağı 5i 1 arada

Spor: 15 dk hızlı yürüme
5 dk bel hareketi

menun kalabalık gorunuyor ama ii

yok cnm ole bişi yazmıyor.kiloda aldırmaz dedi doktor..gecen tvde seyrettiğimde doktorun biri iştah açar kilo aldırmaz ama demişti..iştahımı bastırıyorum su an ama bilemiyorum canım şu sirkeli karışımı dusunuyom..

ben içtim az önce sirkeli ballı suyu öğğğkkkkkkkkkk

eğitimden 40 soru çözdüm şimdi kızı uyandırcam=) ıı ıııı yapacak kesin uyandırılmayı sevmiyo hatun heheh ayy çok kötüyümm yaaaaaaaaaaaa

zayıf etsin beni zayıf etsin.)

inşallahhhhhhhhhhh

canım uzun süre kaldığın kiloda vücut bir direnç gösterirmiş.birkaç hafta aynı kiloda kalabilirmişsin sonra devam kilo vermeye.ben hiç yaşamadım bunu hatta diyetisyen de şaşırmıştı.dedim ki hiç sabit bir kiloda kalmadım ki ben hep aldım hep verdim.alıp vermek ilk defa faydalı olmuştu:52:

ben nerdeyse 2 aydır boleyim yaa:50::50::50::50:

Son düzenleme:
niye ki cicimmmm..ne oldu cemle barişmiştiniz en son yok di mi bi anormallik

bilmiyorum. o konuda karışık hissediyorum. ona kalsa tipik erkek işte içmeye gideceğini söylemeden gider gelirim diye düşündü ama çok içip orda kalınca yakalandı. ilk defa böyle bişi yapıyor. aldatmadım diyor. böyle bişeyi nasıl düşünürsün diyor. vs vs vs .

ama sonucta benim takıldıgım konu neden benden gizleme gereği duydugu. sabahtan aramamsına da annemle konusup gerçeği ögrendigini anlayınca panikledim. vicdana zabı korku panik ne diyeceğimi bilemedim diyor.

çok kötü konustum dün ve hala da çok öfkeliyim. ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. sabahtan bu yana sms falan atıyor cvp vermek gelmiyor içimden. ben yalana karşı güven konusuna akrşı fazla hassasım ilişkilerde belki de bilmiyorum anlayacgın

Back
X