- Konu Sahibi Pinarbartu
- #77.481
vav bakıyom rengarenk yazmaya başlamışın gözün aydın ama kırmızıyı takım kaptanı (bizi fırçalayacagı zaman)kullanıyo canım haberin olana![]()
ehehe

öğrendim cnm artık yazmıyorum

ama oysaa kırmızı en sevdiğim renk...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vav bakıyom rengarenk yazmaya başlamışın gözün aydın ama kırmızıyı takım kaptanı (bizi fırçalayacagı zaman)kullanıyo canım haberin olana![]()
takıma yeni gelen arkadaşlar 3 hafta üstüste yapıyo![]()
menum akşama devamını yazacagım
kaffaltım
2 etimek=1 dilim ekmek
5 zeytin
1 parça peynir
ara
1 tane pirinç çıtırı(mavi yeşilin 1 tanesi 23 kalori)
yeşil çay
öğle
karışık içi az ama bir tost
1 bardak ayran
domates,salatalık yeşillik
gerisini akşama yazarım
canım deli gibi albeni istiyor..ama yemeyecegim hayatımda sanırım ilk kez bu kadar iradeliyim yemek konusunda..incirle bastıracagım duygumu eger 500 gr verebilrisem cumartesi kendimi minik bişiyle ödüllendirecegim![]()
23 yaşıma geldim Bende anlamıyorum doyduğumu :) :) annem yemeği öğrettiği gibi doymayıda öğretSEymis
ya canım senn boyun kaç ? kilon abartılacak gibi değil. hiç şişko olduğunu düşümüyorumm
![]()
tost yerine peynirli sandviç yesen daha iyi mi olurdu sanki... ama onun dışında iyi. tabi akşam ne yediğinde önemli
ya benim canım da deli gibi çikolatalı gofret istiyoooben de ilk defa bu kadar iradeliyim. normalde hiiiiiç dayanmazdım...
ama ben 40 gün çiko yememe kararı aldımm belki bu tutkum biraz olsun gider diyee
hastasıyım çikonuuun![]()
evet haklısın baya bi kaçmış ama hemen geri dönüş yap.nasıl olsA KAÇTI ARTIK DEYİP KENDİNİ BIRAKMA HEPİMİZ ZAMAN ZAMAN BÖYLE KAÇAMAKLAR YAPIYORUZÇABIK TOPARLAN YOKSAAA![]()
merhaba kızlar.tam ben geliyorum herkes gitmiş oluyo var bende bi lanet ama hayırlısı
neyse yavaşça gideyim bende nöbet var akşam görüşürüz akşama inş.![]()
Ben boyumu 161 sanıyordum.. Geçen hafta diyetisyen ölçtü 165mis
Parmak kadar da olsa haftada bir yemelisin.. Vücudunu bu kadar hasret bırakma çikolataya:)
kızlar aslı ile görüştüm bilin bakalım ne olmuş kesinlikle tahmin edemezsinizelektirikler kesilmişşş
gelemezse izinli sayılacak belki geceye gelirmiş ama çok rüzgarlıymış selamları var...aslı gelene kadar bana devretti kaptanlıgı
herkese 2 şer saat spor ve akşama yemek yok....bana bugün izin dedi...başkanlıktan dolayı yorulursun enerjiye ihtiyacın olur spor yok bol yemek dediii
![]()