Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

menum akşama devamını yazacagım

kaffaltım
2 etimek=1 dilim ekmek
5 zeytin
1 parça peynir

ara
1 tane pirinç çıtırı(mavi yeşilin 1 tanesi 23 kalori)
yeşil çay

öğle
karışık içi az ama bir tost
1 bardak ayran
domates,salatalık yeşillik

gerisini akşama yazarım

canım deli gibi albeni istiyor..ama yemeyecegim hayatımda sanırım ilk kez bu kadar iradeliyim yemek konusunda..incirle bastıracagım duygumu eger 500 gr verebilrisem cumartesi kendimi minik bişiyle ödüllendirecegim:21::21::21:

tost yerine peynirli sandviç yesen daha iyi mi olurdu sanki... ama onun dışında iyi. tabi akşam ne yediğinde önemli
ya benim canım da deli gibi çikolatalı gofret istiyooo :52::52::52: ben de ilk defa bu kadar iradeliyim. normalde hiiiiiç dayanmazdım...
ama ben 40 gün çiko yememe kararı aldımm belki bu tutkum biraz olsun gider diyee :43:
hastasıyım çikonuuun :37:

tost yerine peynirli sandviç yesen daha iyi mi olurdu sanki... ama onun dışında iyi. tabi akşam ne yediğinde önemli
ya benim canım da deli gibi çikolatalı gofret istiyooo :52::52::52: ben de ilk defa bu kadar iradeliyim. normalde hiiiiiç dayanmazdım...
ama ben 40 gün çiko yememe kararı aldımm belki bu tutkum biraz olsun gider diyee :43:
hastasıyım çikonuuun :37:

Parmak kadar da olsa haftada bir yemelisin.. Vücudunu bu kadar hasret bırakma çikolataya:)

evet haklısın baya bi kaçmış ama hemen geri dönüş yap.nasıl olsA KAÇTI ARTIK DEYİP KENDİNİ BIRAKMA HEPİMİZ ZAMAN ZAMAN BÖYLE KAÇAMAKLAR YAPIYORUZÇABIK TOPARLAN YOKSAAA:22::22::22::22::22:

yok yook bozmam diyetimiiii kaçamaklar bozduramazlar banaa :32:
sadece kilo verme sürem uzar...
:37:

kızlar aslı ile görüştüm bilin bakalım ne olmuş kesinlikle tahmin edemezsiniz :50::50:elektirikler kesilmişşş:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

gelemezse izinli sayılacak belki geceye gelirmiş ama çok rüzgarlıymış selamları var...aslı gelene kadar bana devretti kaptanlıgı:47::47::47::47:

herkese 2 şer saat spor ve akşama yemek yok....bana bugün izin dedi...başkanlıktan dolayı yorulursun enerjiye ihtiyacın olur spor yok bol yemek dediii

:52::52::52::52::52:

ben çıkıyom kızlar ogluşlara ders çalıştırıyom...aslının durumu için geldiydim zati iyi akşamlar..................:16::16::16::16::16:

canlarr :80:
herkese cevbımı yazdıım :21:
sınavdan geldim hemen girdim. sınavım da çok şükür iyi geçtiii :21: sağolsun kolay sormuş hocacım :32:
sınavdan sonrada çarşıda bankada falan işim vardı gezdim birazz.canım nasıl simit çektii çikolatalı gofret çektiii :43:
görmeyince unutuyorum ama görünce felaket istiyorum yaa :43:
bir de çocuğun biri karşımda twister açtıı :14: neyseki yediğini görmediim :41: ,
çok uykusuz ve de yorgunum biraz uyucam akşam yine gelirim.
sevgiyle kalın :16:

kızlar aslı ile görüştüm bilin bakalım ne olmuş kesinlikle tahmin edemezsiniz :50::50:elektirikler kesilmişşş:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

gelemezse izinli sayılacak belki geceye gelirmiş ama çok rüzgarlıymış selamları var...aslı gelene kadar bana devretti kaptanlıgı:47::47::47::47:

herkese 2 şer saat spor ve akşama yemek yok....bana bugün izin dedi...başkanlıktan dolayı yorulursun enerjiye ihtiyacın olur spor yok bol yemek dediii

:52::52::52::52::52:

tamamdır emrin başımız üstüüne :42:
:9:
ya aslı neredee ? burda da felaket rüzgar vaaar

Back
X