• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selamm kızlaar

sabah
*2 dılım ekmek
*yarım kibrit kutusu peynır
*4 zeytın
*domates
*sekersız cay
ara
*sekersız kahve
oğle
*1 dılım ekmek
*1 tabak turlu
ara
*1 adet rendelenmiş havuc
aksam
*3 köfte
*1 dılım ekmek
*ayran

toplam kalorı : 875
su:2,5lt
bıtkı cayı:1 kupa
spor: leslie 45dk ama oğlum kucagımdaydı bırlıkte yaptık dıs cıkarıoda huysuz uyumuoda mecbur onla yapmaya calıstım

öpüorum sizi iyi haftalar simdidenn

Bugün ki menüm ;
Sabah ;
Bir dilim kizarmis tost ekmegi
2 zeytin
Bir kibrit kutusu peynir
Domates salatalik
Bir bardak sekersiz cay
Bir tanr haşlanmış yumurta
Ara:
Salata
3-4 kaşık yogurt
Aksam;
4 tane krep
2 zeytin
Üzüm
Spor: 1.5 saat ev temizliği;:)
1 saat gezme tozma
Su ; 1litre
Bitki cayi ; yarim bardak :)

Toplam kalori; 770
Sevgiler saygilar. .....

Bugün;

Sabah
Çeyrek şeftali
form dan kıraker ( erkenden erkek ark. bulusucagım için kahvaltı olarak bunlarla beslendim..)
Bol bol su

Öğlen;

Mercimek çorbası
yanında su

ara öğün;
elma

aksam;
Yarım pogaca (çok güzel poğaçalar vardı masada tadımlık yedim kiii :5:)

Bol limonlu göbek salatası :1:
ve bol bol su

birazdan da bitki çayımı yudumlayacagım :1:

İlk güne göre güzel bir başlangıç mı bilemiyorum ama neredeyse tüm zamanım dışarıda geçti.. zaten erkek arkadaşımın yemekleri ballandırarak yemesi ve anlatmasıyla mücadele ettim resmen.. :50: kendimi bırakıcak mıyım diye denedi beni ama yılmadım.. ve tabi dışarı yemeklerinide pek sevmem.. o durumda yardımcı olmadı değilll... :34:

Bugün;

Sabah
Çeyrek şeftali
form dan kıraker ( erkenden erkek ark. bulusucagım için kahvaltı olarak bunlarla beslendim..)
Bol bol su

Öğlen;

Mercimek çorbası
yanında su

ara öğün;
elma

aksam;

ve bol bol su

İlk güne göre güzel bir başlangıç mı bilemiyorum ama neredeyse tüm zamanım dışarıda geçti.. zaten erkek arkadaşımın yemekleri ballandırarak yemesi ve anlatmasıyla mücadele ettim resmen.. :50: kendimi bırakıcak mıyım diye denedi beni ama yılmadım.. ve tabi dışarı yemeklerinide pek sevmem.. o durumda yardımcı olmadı değilll... :34:

az canım yaa böyle olursa cabuk vazgecebilirsin bende öyle oluo..

Vazgeçmeyi düşünmüyorum cidden kilo vermek istiyorum :10:

Bugün az oldu o konuda haklısın dışardaydım hep ondan..diyette en iyisi kendin hazırlamak bence :9:

Yarın daha düzene sokacagım ama bugün iyi idare ettim sıkıntı çekmedim bakalım diğer günler nasl olacak :34:

Bugün ki menüm ;
Sabah ;
2 zeytin
Bir kibrit kutusu peynir
Domates salatalik
Bir bardak sekersiz cay
Ara:
Salata
3-4 kaşık yogurt
Aksam;
4 tane krep
2 zeytin
Üzüm
1 saat gezme tozma
Su ; 1litre

Toplam kalori; 770
Sevgiler saygilar. .....

Canim bende henüz menü yapiminda ilerlemis sayilmam ama 4 tane krep aksam yemeginde cok olmus bence. Gerci baska birsey yememis sayilirsin ama keske yari yariya yapsaydin kreplerini :15: Onun yaninda da güzel bir salata yeseydin veya corba. Eger aclik hissettigim icin 4 tane yedim dersen bence ögün atlamanla alakali olabilir. :30: Nacizane fikrim :31:

Vazgeçmeyi düşünmüyorum cidden kilo vermek istiyorum :10:

Bugün az oldu o konuda haklısın dışardaydım hep ondan..diyette en iyisi kendin hazırlamak bence :9:

Yarın daha düzene sokacagım ama bugün iyi idare ettim sıkıntı çekmedim bakalım diğer günler nasl olacak :34:

insallah canımm ilk 1 hafta benide etkilemioda sonra saldırıorum sen öyle yapmıosan problem yok..

Canim bende henüz menü yapiminda ilerlemis sayilmam ama 4 tane krep aksam yemeginde cok olmus bence. Gerci baska birsey yememis sayilirsin ama keske yari yariya yapsaydin kreplerini :15: Onun yaninda da güzel bir salata yeseydin veya corba. Eger aclik hissettigim icin 4 tane yedim dersen bence ögün atlamanla alakali olabilir. :30: Nacizane fikrim :31:

Canm neredeyse ikinci kez yapiyorum ve küçük tavada yaptim ve gercekten küçüktü:) yani sen iki tane sayabilirsin.. ama ben bayrama su on kiloyu vermek istiyorum fatma cim ya.. yarindan itibaren leslie yi de ihmal etmeden yapicam hafta sonu die esim evde oldugundan hareket falan yapamadım. Herneyse hedefim bayrama on kilo vermek ins hep birlikte bunu basaririz..

Canm neredeyse ikinci kez yapiyorum ve küçük tavada yaptim ve gercekten küçüktü:) yani sen iki tane sayabilirsin.. ama ben bayrama su on kiloyu vermek istiyorum fatma cim ya.. yarindan itibaren leslie yi de ihmal etmeden yapicam hafta sonu die esim evde oldugundan hareket falan yapamadım. Herneyse hedefim bayrama on kilo vermek ins hep birlikte bunu basaririz..

aynen benimde hedefim bayrama kadar 10 inş basarırız yaa

Kizlar insallah verelim ya.. cok hevesliyim .. verdigimi düşündükçe bile mutlu oluyorum ki böyle giderse verebilirim diye düşünüyorum. Cumaya hedefim 69.900 kizlar hedef koyalim ve ne olur sa olsun o hedefi tuttralim.suan 71.600 çıkıyorum. Cumaya 1.700 vermem lazim ki. Elimden gelenin fazlasini yapicam . Spor ağırlıklı olunca daha rahat gidio kilolar ...o leslie 5 mil sart hergün:)

Günaydin kizlaar, mutlu pazarlar :3:

Ben dün ögle vakitlerinde bir ciktim, gece 2de bulabildim evin yolunu. Yani esimle beraber arkadaslarla toplanalim dedik, o yüzden hic giremedim ama listemi kesinlikle aksatmadim. Onlar bir güzel yemeklerini yerken, profiterollerini yerken, dondurmalarini götürürken ben kahvemi ictim ve salata yedim :25:
Amaaa sabah tartildiktan sonra kendime aferin sana Fatma dedim, degmisss kendimi tuttuguma :52::32:

Hemen paylasayim gecikmeli olarak dünki listemi:

Sabah: Domates + Salatalik + 1 dilim cavdar ekmegi + beyaz peynir + yumurta

Ara 1: 5 kuru erik + bitki cayi

Ögle: 1 porsiyon ispanak kavurmasi + yesil salata (yesillendim yani bayagi :1:)

Ara 2: Ufacik kacamak yaptim kücük cikolata dilimi yedim

Aksam: Karisik salata (Ya batacaktim asiri kalorili birsey yiyerek ya da biraz ac kalip sade salata yiyecektim. Bende motivasyonumun bugün düsük olmamasi icin sade salatayi tercih ettim :34:)

Kalori toplami: 528 :30:
Bitki cayi: 1 bardak
Su: Cok az ictim, belki 1 litre :2:

Insanin cidden en saglikli beslenecegi mekan kendi evi :kkk:

Olmamış. :20: böyle devam edersen 2 gün sonra kendini sağlam bir kaçamak yapmış olarak bulacaksın ve üzüleceksin. :18:

selamm kızlaar

sabah
*2 dılım ekmek
*yarım kibrit kutusu peynır
*4 zeytın
*domates
*sekersız cay
ara
*sekersız kahve
oğle
*1 dılım ekmek
*1 tabak turlu
ara
*1 adet rendelenmiş havuc
aksam
*3 köfte
*1 dılım ekmek
*ayran

toplam kalorı : 875
su:2,5lt
bıtkı cayı:1 kupa
spor: leslie 45dk ama oğlum kucagımdaydı bırlıkte yaptık dıs cıkarıoda huysuz uyumuoda mecbur onla yapmaya calıstım

öpüorum sizi iyi haftalar simdidenn

Öğle yemeğine salata+yoğurt akşama salata ekleseymişsin çok güzel olacakmış. :34:

Bugün ki menüm ;
Sabah ;
2 zeytin
Bir kibrit kutusu peynir
Domates salatalik
Bir bardak sekersiz cay
Ara:
Salata
3-4 kaşık yogurt
Aksam;
4 tane krep
2 zeytin
Üzüm
1 saat gezme tozma
Su ; 1litre

Toplam kalori; 770
Sevgiler saygilar. .....

Öğle yemeğini atlamamalıydın canım :20: Akşam 4 krep çok fazla. Krebi nasıl yaptın? Bildiğimiz krepse çok kötü olmuş. :20:

Bugün;

Sabah
Çeyrek şeftali
Bol bol su

Öğlen;

Mercimek çorbası
yanında su

ara öğün;
elma

aksam;
ve bol bol su

Öğle salata+yoğurt olsaydı
Akşam da poğaça olmamış....

Günaydın iyi haftalar canlar:3::3:
Bu hafta inş birinci oluruz.

Kalkış: 1 bardak ılık su
Sabah
2.00 x 1 Dilim (21gr) Uno Kepekli Ekmek (45 kcal)90 kcal Getir
0.50 x 100gr Yörsan Light Beyaz Peynir (172 kcal)86 kcal Getir
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal Getir
5.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)40 kcal Getir
1.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)11 kcal Getir
Ara
1.00 x 100gr Yeşil Üzüm (57 kcal)57 kcal Getir
Öğle
1.00 x 1 Porsiyon Burger King Delight Tavuklu Salata (235 kcal)235 kcal Getir
1.00x 1 Burger King İçim Ayran (195ml) 69 kcal
Ara
Ara 2
1.00 x 1 Su Bardağı (200ml) Pınar Süt (%0.1 Ekstra Light) (68 kcal)68 kcal Getir
8.00 x 1 Adet Fındık (9 kcal)72 kcal Getir
1.00 x 1 Adet Ülker Kepekli Grissini (31 kcal)31 kcal Getir
Akşam
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (Yağsız) (42 kcal)42 kcal Getir
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Taze Fasulye (200 kcal)200 kcal Getir
1.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)11 kcal Getir
1.00 x 100gr Danone Doğal Light Yoğurt (50 kcal)50 kcal Getir
1.00 x 1 Dilim (21gr) Uno Kepekli Ekmek (45 kcal)45 kcal Getir
0.50 x 1 Dilim (21gr) Uno Kepekli Ekmek (45 kcal)23 kcal Getir
Ara

Alınan Kalori Toplamı: 1327
Su: 2 litre
Çay:2 bardak yeşil çay (elmalı bunun tadı güzelmiş cidden :9:)
Spor: Sabahtan akşama kadar bir dünya yürüdüm gezdim spor yapmadım :10:

Öğle salata+yoğurt olsaydı
Akşam da poğaça olmamış....

Öğlen dışarda olduğum için salata almadım yogurtta sormadım hiç.. zaten dışarıdaki yemeklere karşı bi ön yargım olunca.. bugün daha iyi bir listeyle diyetimi uygulayacagım ..
Normal yogurt yememim sakıncası yok dimi? tam yağlı ya da yarım yağlı falan.. yoksa diyet yoğurtları da var mı :9:

Öğlen dışarda olduğum için salata almadım yogurtta sormadım hiç.. zaten dışarıdaki yemeklere karşı bi ön yargım olunca.. bugün daha iyi bir listeyle diyetimi uygulayacagım ..
Normal yogurt yememim sakıncası yok dimi? tam yağlı ya da yarım yağlı falan.. yoksa diyet yoğurtları da var mı :9:

Ne kadar yagli yogurt o kdar fazla kalori demek :42:

Kizlar herkese Günaydın. ....
Nasılsınız ? Ben rüyamda cikolata selalesinden cikolata yiyorum gidiyorum marketten cikolatalar alip yiyorum. Ayy kabus gibiydi :) sonra bide pisman oluyorum ya gercek gibiydi. Yani cikolataya doydum rüyamda :) :) ve yersem ne hissedecegimi de anlamis oldum böylelikle

Kizlar insallah verelim ya.. cok hevesliyim .. verdigimi düşündükçe bile mutlu oluyorum ki böyle giderse verebilirim diye düşünüyorum. Cumaya hedefim 69.900 kizlar hedef koyalim ve ne olur sa olsun o hedefi tuttralim.suan 71.600 çıkıyorum. Cumaya 1.700 vermem lazim ki. Elimden gelenin fazlasini yapicam . Spor ağırlıklı olunca daha rahat gidio kilolar ...o leslie 5 mil sart hergün:)

14 Ekimde oldugunu düsünürsek Kurban bayraminin demek ki daha 6 hafta zamanimiz var. Bende o zamana dek bir hedef koyayim madem :34: 8 kilo vermeyi hedefliyorum o zaman bende :13: Yani haftada 1.3 kilo :46:

Yanliz Mervecim böyle hesap yapip sonra basaramamak yok :20: Ben bu hesaplama ile Cuma gününe 78.4 olmam gerekiyor. Sende yaz olman gereken kilonu, ki cuma gününe hesap kolay olsun :9:

Back
X