• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar menümmcüümm
Sabah
Has yumurta
Zeytin 4
Peynirr kib kut
1 ck bal
2 dilim kepek ekm
Cay skrsz
Ara
Ayran 2 bardak
Kara kuru üzüm 5 dene
Ögle
Nesfşt
Elma
Ara
7 otlu cay
Grissini2 dene
Aksam palamut bugulama yapıyorum boll genede salata yicemm bu kadenn
Kalorim;899
Su:1.5
Sğor:maleseffdd off
Birki çayı.1

Kızlar menümmcüümm
Sabah
Has yumurta
Zeytin 4
Peynirr kib kut
1 ck bal
2 dilim kepek ekm
Cay skrsz
Ara
Ayran 2 bardak
Kara kuru üzüm 5 dene
Ögle
Nesfşt
Elma
Ara
7 otlu cay
Grissini2 dene
Aksam palamut bugulama yapıyorum boll genede salata yicemm bu kadenn
Kalorim;899
Su:1.5
Sğor:maleseffdd off
Birki çayı.1

Mervecim beslenmen iyi güzel ama sen bu hafta hic spor yaptin mi bakalim? :20::20:

Abboww kızz bize 56 58 ler cok yakısıyo 55 ten aşagısıda hortlak gibi olutorum benn Zaten yüMde bir gram et yok ne warsa bel ve asagısı bide göbek tabiii oda doğumdan kaldıı

aynen cnım 57den asaa düştümmü ölü gibi oluomusum esim begenmio 60-65 ol dıo bakalım bı ıneyım de 60 a

***14. TAKIM 330. ETAP ***

Valkyrie89 : (90.3/ / / % )
cglaa16 :(67.5/ / / % )
Ryeo:(60.2/ / / % )
Ftm86: (76.6/ / /% )
Humeyrasağlam: (65.6/ / / % )
morkurbaga: (60.4/ / / % )
mutlulukperisii: (77.5/ / / % )
izinli
edia :(91,6/ / / % )
kelebekolacam: ( 89.6/ / / % )

14. TAKIM ORTALAMASI :%

Kızlar eşim yoktu bugün dışarda yedim. Çok güsel ev yemekleri yapan bir yer var. Orada kapuska yedim bayıldım, özlemişim baya:) o sebeplee dönüşte lahana aldım bugün yapıcam:)) şöyle bir sorunum var. Sanırım lahanayı biraz büyükçe almışım. 2.5 kilo kadar:( ne kadarını yapsam ki sizce? Sonuçta 2 kişiyiz günlerce kapuska yemiyelim araya bayram da girecek:(

Kızlar eşim yoktu bugün dışarda yedim. Çok güsel ev yemekleri yapan bir yer var. Orada kapuska yedim bayıldım, özlemişim baya:) o sebeplee dönüşte lahana aldım bugün yapıcam:)) şöyle bir sorunum var. Sanırım lahanayı biraz büyükçe almışım. 2.5 kilo kadar:( ne kadarını yapsam ki sizce? Sonuçta 2 kişiyiz günlerce kapuska yemiyelim araya bayram da girecek:(

Merhaba duygu :) kapusakayı ne kadar yapabileceğin hakkında bir fikrim yok ama yine de merhaba demek istedim:)nasılsın?

benimde esim yok lahanayı hiç sevmez ben sewiorum diye almıs canım en herhalde 4 kerede falan anca bitireilirim bu aksam bende kapuska yaptım sewiorum yaa eşim yemezse yemesin:)) 3 kerede falan anc biter bence canım

kızlarr bu günkü menüm:
sabah:bol su
kahvaltı: 7 kaşık nesfit,süt
ara: çeyreğe yakın simit çay
öğle:1 kase(yaklaşık 1.5 kepçe) şehriye çorbası
ara:bitki çayı,elma
akşam:menemen,2 dilim çavdar ekmeği

su:1.5 lt
spor:maalesef
bitki çayı:2 olacak.

Deniz Abla, ben izin isteyeceğim çünkü yarın malum bayram nedeniyle köye gidiyoruz. Bu haftaki kilo bildirimimi yapsam sonra 1 haftalık izne çıksam. Köyde telefon bile zor çekiyor. İnternet de yok. Bu yüzden izin istiyorum. Gelecek cuma bildirim yapmayacağız zaten. Pazartesinden itibaren devam ederim olur mu?

Merhaba duygu :) kapusakayı ne kadar yapabileceğin hakkında bir fikrim yok ama yine de merhaba demek istedim:)nasılsın?
selam canım iyiyim ama sana yetişemedim heralde :)
benimde esim yok lahanayı hiç sevmez ben sewiorum diye almıs canım en herhalde 4 kerede falan anca bitireilirim bu aksam bende kapuska yaptım sewiorum yaa eşim yemezse yemesin:)) 3 kerede falan anc biter bence canım

canım yarısıyla yaptım, küçüleceğini düşünüyodum da bu kadr olacağını bilseydim hepsini yapabilirdim... ben daha kocam seviyo mu bilmiyorum :) hiç pişirmemiştim e daha 1 yıllık evli olduğumuz için de hiç gözlem yapma şansım olmamıştı :)

Malesef 2 gundur pespese haftasonlarıda pek yapamadımm spor kızlarr yhaa ben cokk kotüyüm yardım edin bana spor yapmassam hiçbişi yapmıyomusum gibi geliyo ama napımm salısalıverdim kendii gari

Masallahhhhhh
Ne güsel muhabbet war masaallh
Valla kızlarr korıldımmo diyimm darıldım mı diyimm ama yani

Masallahhhhhh
Ne güsel muhabbet war masaallh
Valla kızlarr korıldımmo diyimm darıldım mı diyimm ama yani

Yarını siin için merak ediyorum açıkçası zira benim karnım iyice şişti ve gerildi:(
Bu arada gerçekten iyice ıssızltı burası araya bayram da girince dönüştatakıöı bulamayabiliriz gibime geliyo. Nedense aşağıya doğru bir evme kazandık :( gruptan ayrılanlar, foruma giremeyenler, bilgisayarı gidenler... Hepsi üstüste geldi :( benim de hevesim kaçtı açıkçası. Şimdi bı söylediklerim Denizi üzecek biliyorum ama napiyim belki bunu okuyup da tekrardan eski haline dönen arkaadaşlar olur diye yazıyorum işte.. Zaten bence Denizin de hevesi kaçtı... Yazıl sürekli bizi motive etmeye çalışmaktan hayata karşı motivasyonu kalmıcak :)

Yoksa ben her şekilde devam edicem bu olaya pes etmiş vaz geçmiş ve geçecek değilimmm:47:
Şuanda karnım çok kazınıyo yine misal o yüsden yine yatıyorum :)

canım dün gece senin canını çektirdim galiba...

Back
X