• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bu haftaki eşleşme listesi

333. ETAP
Valkyrie89 Ryeo
Ftm86 cglaa16
Humeyrasağlam kelebekolacam

Evet arkadaşlar herkes birbirinden sorumludur.
Lütfen artık menüleri paylaşalım.

333. Etap hedef kilo listesi

Valkyrie89 : 1,2 kg :8:
cglaa16 :
Ryeo:
Ftm86:
Humeyrasağlam:
kelebekolacam:
pofuduk18:

Lütfen herkes bildirimini yapsın.

Niye kimseler gelmiyor. Ben tekrar bir atakla toparlanalım istiyorum.
Kızlar bu haftada % 30 performansın altında kalırsak sarı kart alacağız.
Bende kızıyorum artık :47:

Niye kimseler gelmiyor. Ben tekrar bir atakla toparlanalım istiyorum.
Kızlar bu haftada % 30 performansın altında kalırsak sarı kart alacağız.
Bende kızıyorum artık :47:

canım takımdan ayrılmayı istiyorum evet çünkü bu şekilde kendimi daha rahat hissediyorum... günlük menü bildirmi yapmak, sürekli aktif olmaya çalışmak beni yoruyor... bu şekilde dışarıdan sizi takip edebildiğim kadar ediyorum... ama diyorsan ki takım içindeki yazışma ve mesajlaşmalara dışarıdan katılım olamıyor o zaman yorumlarımı keserim... bu cuma kilo bildirimi yapıcam dediğim gibi ama onun dışında bu şekilde daha az stresli oluyorum :)

canım takımdan ayrılmayı istiyorum evet çünkü bu şekilde kendimi daha rahat hissediyorum... günlük menü bildirmi yapmak, sürekli aktif olmaya çalışmak beni yoruyor... bu şekilde dışarıdan sizi takip edebildiğim kadar ediyorum... ama diyorsan ki takım içindeki yazışma ve mesajlaşmalara dışarıdan katılım olamıyor o zaman yorumlarımı keserim... bu cuma kilo bildirimi yapıcam dediğim gibi ama onun dışında bu şekilde daha az stresli oluyorum :)

Canım istediğin zaman yazabilirsin elbette.
Benim için sakıncası yok. Sen nasıl rahat edersen...

cglaa16 :0,7 kg
Ryeo:
Ftm86:
Humeyrasağlam:
kelebekolacam:
pofuduk18:

H.geldin...:3:

Dünki yaşadığım patlamadan sonra tekrar diyete başladığım. 20 kilo verdim yine verebilirim diyorum ve devam ediyorum. Tekrar hırslandım. Ben yeterince motive olmuş durumdayım ve herkesi motive etme niyetindeyim. :52:

Not: ne olursa olsun yazalım...
Bende bu aksam diyeti patlatmis durumdayim bende senin gibi doydugum halde yedim rahat rahat bi oh ceker gibi :D bi garip oldum ya ama banada bi motivasyon gelse gelseydi ne iyiydi sen sabah oldu diye gun boyu kurtarmissin ben aksam oldu boyle yatamam elimde 1000 kalori yaktiran bi egzersiz videosu var onu yapıcam daha once böyle yapip uyuyunca devami gelmisti sonra zateb 5 kiloyu aldigim donemdir

cglaa16 :
Ryeo: 2
Ftm86:
Humeyrasağlam:
kelebekolacam:
pofuduk18:

Lütfen herkes bildirimini yapsın.
Biliyorsunuz gecen hafta tam regl olcaktim ya ben ilaci yanlis kullaniyomusum mbelki ondan oldu
Gecen.hafta kactim hatırlamıyorum ama hastaligim dun bitti 60.4u gordum galiba bayramda kilo almisim 59.9dum :( hmm tabii bu aksam diyeti patlatma olayim var yarin maydonoz suyu iceyim bari

Menum cok karışık lutfen kızmayın bakinca bende anladim diyeti patlatmamin sebebini

Sabah: 6 yk musli
1 bardak sut

Öğlen: diyet biskuvi

Aksamdan soz etmek istemiyorum

Yani gunde 350 kalori alirsam tabi patlatirim :( ama istahim yoktu ben napayim spor salonunda diyetisyen var randevu aldim ayin 8i mi ne dedi hatırlamıyorum o zamana kadar eskiyi yapiyim ama yemek yapmak zor geliyo ya birde biraz fazla disarda durdugumdan yemek yapcak vakit yok olmadi ev kusu olan yemek yapmayi beceren bir ev arkadaşı ayarliyim :)

bugünkü menüm olmadı pek ne ara öğün ne su ne de öğle yemeği akşama yüklendim birde :14:

AldığınızKalori Miktarı
Kahvaltı
2.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)16 kcal Sil
0.25 x 100gr Aknaz Light Az Yağlı Beyaz Peynir (130 kcal)33 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal Sil
0.50 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)34 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)11 kcal Sil
Akşam
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Taze Fasulye (200 kcal)200 kcal Sil
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Makarna (Haşlanmış-Yağsız-Tuzsuz) (170 kcal)170 kcal Sil
Alınan Kalori Toplamı558 kcal

yarın daha dikkat etmeye çalışıcam klinikte yoğundu yemek yiyemedikk :50::50:

cglaa16 :
Ftm86:
Humeyrasağlam:
kelebekolacam: 1.0(birincilik hedefim hayal oldu 1i vereyimde ona sevinecem)
pofuduk18:

cglaa16 :
Ftm86:
Humeyrasağlam: 0.0
kelebekolacam: 1.0(birincilik hedefim hayal oldu 1i vereyimde ona sevinecem)
pofuduk18:
Kızlar bu hafta 5 serum ve o kadar yeme içmeden sonra kılo almamak tek sansım aynı kalsam yeter ;(((
Diyetle alakalı degılmiş canm
Bnde ishal kusma ve ateş vardı üşütmüşüm işte bide biliyosunuz cocugum hastaydı ve onla ilgilenirkn kendimi cok ihmal ettim
Ksnmda ve idrarımda crp ve lökosit degerlerim yuksek cıktı
Binevi iltihap varmış dıyebılırım
Ama gecti şu aralar dıkkat edemıyorum ama kızlar 60 olmm lazım yılbasına takımın toplandıgına coooooook sewındımm

Back
X