• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

cadılar bayramımı hangi ülke burası.ben 10 yıl avusturyada kaldım.şimdi cadılardı yılbaşıydı orda tatil çoktur.

9:30-10:30 arası süt iznim var ben eve kaçıyorum.görüşürzzzz.buarada günaydınnnnn...:37:

Dünkü menüm.

Sabah:
1 bardak greyfurt suyu
1,5 dilim kepek ekmek
1 yumurta
4 tane zeytin
1 domates.
1 tatlı kaşığı üzüm pekmezi( kan yapsın diye)

Ara: yok

Öğle:
1 kase tavuk çorbası
1 porsiyon salata

Ara1 :

1 dilim ananas+6 fındık

Ara2 :

2 dilim ananas

Akşam
9 yk zeytinyağlı taze fasulye
1 bardak light yoğurt
4 yk patates salatası ( maalesef kendime engel olamadım :14: ama bugün çok kararlıyım kaçamak yok.)

Su: 2 litre+ soda
2 bardak yeşilçay
1 bardak ısırgan otu
yarım saat yürüyüş.

Tülin'cim ellerinden öper :9:

Son düzenleyen: Moderatör:

333. Etap hedef kilo listesi

Valkyrie89 : 1,2 kg :8:
cglaa16 :
Ryeo: 2
Ftm86: 800 gram
Humeyrasağlam: 0
kelebekolacam: 1.0(birincilik hedefim hayal oldu 1i vereyimde ona sevinecem)
pofuduk18:
1 gr vermediğimi düşünüyorum
9:30-10:30 arası süt iznim var ben eve kaçıyorum.görüşürzzzz.buarada günaydınnnnn...:37:
Günaydın canm bügun neler yapıcaksn yasemincmm

mervecim ödem çözücü ne varsa..sabah ayakkabımı bile zor giydim şiştim ben ya.stres kortizon salgılatıyor kızlar oda ödem tutmasına,yağ bağlamaya kilo verememeye sebeb oluyor.

Kızlar ne kadar diyet yapsamda sporsız bişi anlamıyorumm spor yaptıgım zamn görevim tam oluyo gibi sanki spora haftaya baslıcam
Biraz toparlanayımm
Sünkü menüm
Sabah
Tavuk corbası 1 kase
2 dilim kep ek
Sekersiz cay
Lor petnir
Zeytin
Domates 2 dilim
Ara
Yok malesef
Ögle
2 tane köfte
1 kase yogurt
1 kase salata
1 dilim kep ekmk
Ara
1 bardak süt
Elma
Aksam
Merximek cor
Yogurt
Salata birer kase
Ara
Sekersiz kahve
Su:1 bardak kızlar içemiyorum midem bulanıyo hasyalık sürecine baglıyorumda inş düEltcem
Spor:yok
Bitki çayı;yok
Mesaj;3
Kalori:836

mervecim ödem çözücü ne varsa..sabah ayakkabımı bile zor giydim şiştim ben ya.stres kortizon salgılatıyor kızlar oda ödem tutmasına,yağ bağlamaya kilo verememeye sebeb oluyor.

Canm biberiye cayı
Yeşilçay tarçınlı
Bol su öneririm
Bnde cok işe yarıyorr

1 gr vermediğimi düşünüyorum

Günaydın canm bügun neler yapıcaksn yasemincmm

Üzülme şuanki durumun özel. İyileşince çatır çatır devam edeceksin vermeye...

Ben bundan % 100 eminim. Stresten nasıl kilo alınıyor diyorlar birde.

Kızlar ne kadar diyet yapsamda sporsız bişi anlamıyorumm spor yaptıgım zamn görevim tam oluyo gibi sanki spora haftaya baslıcam
Biraz toparlanayımm
Sünkü menüm
Sabah
Tavuk corbası 1 kase
2 dilim kep ek
Sekersiz cay
Lor petnir
Zeytin
Domates 2 dilim
Ara
Yok malesef
Ögle
2 tane köfte
1 kase yogurt
1 kase salata
1 dilim kep ekmk
Ara
1 bardak süt
Elma
Aksam
Merximek cor
Yogurt
Salata birer kase
Ara
Sekersiz kahve
Su:1 bardak kızlar içemiyorum midem bulanıyo hasyalık sürecine baglıyorumda inş düEltcem
Spor:yok
Bitki çayı;yok
Mesaj;3
Kalori:836

güzel menü canım. istersen biraz daha fazla yiyebilirsin. Bünyen zayıf ihtiyacın var biliyorum yiyemiyorsun ama çabala kuzucum.

Oghh yha takım canlandıya süper olduu

Tabi canlanacak. :27: Hele canlanmasın. Bu hafta yada gelecek hafta ilk üçe girmeliyiz ki bu haftaki notamızı uyarımızı silinsin...

Kızlar yeşilçayım bi eriyem bitti gidip slcam hmn baslıcam
Yeşilçay gördüğüm en mücizevi caylardan biri
Kendimi daha dinç daha enerjık hissedıyodum yha
Bineriye desen adet agrılarımı giderem tek cay dıyebılırımm

Üzülme şuanki durumun özel. İyileşince çatır çatır devam edeceksin vermeye...

Ben bundan % 100 eminim. Stresten nasıl kilo alınıyor diyorlar birde.

güzel menü canım. istersen biraz daha fazla yiyebilirsin. Bünyen zayıf ihtiyacın var biliyorum yiyemiyorsun ama çabala kuzucum.

Tabi canlanacak. :27: Hele canlanmasın. Bu hafta yada gelecek hafta ilk üçe girmeliyiz ki bu haftaki notamızı uyarımızı silinsin...

İnşşş canm bizde ıyı olsun şstıyoruz
İnşş takım yukseldıkce kılolar azalacakk emnimm 60 kılo oldugum vakit resmimi koyacagımm

Dünkü menüm.

Sabah:
1 bardak greyfurt suyu
1,5 dilim kepek ekmek
1 yumurta
4 tane zeytin
1 domates.
1 tatlı kaşığı üzüm pekmezi( kan yapsın diye)

Ara: yok

Öğle:
1 kase tavuk çorbası
1 porsiyon salata

Ara1 :

1 dilim ananas+6 fındık

Ara2 :

2 dilim ananas

Akşam
9 yk zeytinyağlı taze fasulye
1 bardak light yoğurt
4 yk patates salatası ( maalesef kendime engel olamadım :14: ama bugün çok kararlıyım kaçamak yok.)

Su: 2 litre+ soda
2 bardak yeşilçay
1 bardak ısırgan otu
yarım saat yürüyüş.

Tülin'cim ellerinden öper :9:

Canim seni gerçekten cok beğeniyorum diyet konusunda. Cok guzel kilo veriyorsun :) ısırgan cayi ise yarıyor mu :) ben her sabah yesil cay aksam da karışık diyet cayi içiyorum ozellikle dikkat ediyorum ama sinameki gibi bitkiler olmamasına :) biberiye falan var içinde cok güzel ödem attiriyor :) meyve olarak da mandalina yiyorum :)

Canim seni gerçekten cok beğeniyorum diyet konusunda. Cok guzel kilo veriyorsun :) ısırgan cayi ise yarıyor mu :) ben her sabah yesil cay aksam da karışık diyet cayi içiyorum ozellikle dikkat ediyorum ama sinameki gibi bitkiler olmamasına :) biberiye falan var içinde cok güzel ödem attiriyor :) meyve olarak da mandalina yiyorum :)

Canım ben artık diyetisyene gittiğim için ne verirse onu yapıyorum.
Diyetisyenin listesine uyduğumda 1,300 - 1700 gram arası verebiliyorum. Ayrıca benim listemi her kilodaki insan uygulayabiilir ilgililere duyrulur :))

Yeşil çay+ ısırgan + bol su +haftada üç gün 1 er adet sade soda. Valla komple gidiyor işte:)))

Canım h.geldin tekrardan. Eylülde gelebilseydi keşke. :14: Sanırım o daha gelmez...

yarın kilonu bildir hedefini 75 yapayım bakalım. :9::9:

Canım ben artık diyetisyene gittiğim için ne verirse onu yapıyorum.
Diyetisyenin listesine uyduğumda 1,300 - 1700 gram arası verebiliyorum. Ayrıca benim listemi her kilodaki insan uygulayabiilir ilgililere duyrulur :))

Yeşil çay+ ısırgan + bol su +haftada üç gün 1 er adet sade soda. Valla komple gidiyor işte:)))

Yap bakalım canım :) inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulasicaz :)

ay can geldi walla bana.çok güzel bir haber aldım.4kasım-15 aralık arası 1.5 ay şişli etfale gidip gelmek zorundaydım.haber verdiler artık zorunda değilim.iş çıkışı ki burdan şişli etfal o saatde git gel çekilmez.akşamları cocukları zor görüyom onları bırak git kabus olmustu.kabus bitti.

Back
X