- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #95.341
cadılar bayramımı hangi ülke burası.ben 10 yıl avusturyada kaldım.şimdi cadılardı yılbaşıydı orda tatil çoktur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9:30-10:30 arası süt iznim var ben eve kaçıyorum.görüşürzzzz.buarada günaydınnnnn...![]()
1 gr vermediğimi düşünüyorum
333. Etap hedef kilo listesi
Valkyrie89 : 1,2 kg
cglaa16 :
Ryeo: 2
Ftm86: 800 gram
Humeyrasağlam: 0
kelebekolacam: 1.0(birincilik hedefim hayal oldu 1i vereyimde ona sevinecem)
pofuduk18:
Günaydın canm bügun neler yapıcaksn yasemincmm9:30-10:30 arası süt iznim var ben eve kaçıyorum.görüşürzzzz.buarada günaydınnnnn...![]()
Canım dengesiz olmuş fakat az yemişsin yediğini bugünlük hoş görelim ve az yediğini belirtelim..:)
Zaten bu hafta bahsettiğimiz uygulamanın denemesini yapıyoruz. Haftaya listedesin canım.
mervecim ödem çözücü ne varsa..sabah ayakkabımı bile zor giydim şiştim ben ya.stres kortizon salgılatıyor kızlar oda ödem tutmasına,yağ bağlamaya kilo verememeye sebeb oluyor.
1 gr vermediğimi düşünüyorum
Günaydın canm bügun neler yapıcaksn yasemincmm
mervecim ödem çözücü ne varsa..sabah ayakkabımı bile zor giydim şiştim ben ya.stres kortizon salgılatıyor kızlar oda ödem tutmasına,yağ bağlamaya kilo verememeye sebeb oluyor.
Kızlar ne kadar diyet yapsamda sporsız bişi anlamıyorumm spor yaptıgım zamn görevim tam oluyo gibi sanki spora haftaya baslıcam
Biraz toparlanayımm
Sünkü menüm
Sabah
Tavuk corbası 1 kase
2 dilim kep ek
Sekersiz cay
Lor petnir
Zeytin
Domates 2 dilim
Ara
Yok malesef
Ögle
2 tane köfte
1 kase yogurt
1 kase salata
1 dilim kep ekmk
Ara
1 bardak süt
Elma
Aksam
Merximek cor
Yogurt
Salata birer kase
Ara
Sekersiz kahve
Su:1 bardak kızlar içemiyorum midem bulanıyo hasyalık sürecine baglıyorumda inş düEltcem
Spor:yok
Bitki çayı;yok
Mesaj;3
Kalori:836
Oghh yha takım canlandıya süper olduu
Haftaya kadar 75 hedefim :) sabah 77,200 çıktım :) takım iyileşmeye başladı ugurlu geldim :))
Üzülme şuanki durumun özel. İyileşince çatır çatır devam edeceksin vermeye...
Ben bundan % 100 eminim. Stresten nasıl kilo alınıyor diyorlar birde.
güzel menü canım. istersen biraz daha fazla yiyebilirsin. Bünyen zayıf ihtiyacın var biliyorum yiyemiyorsun ama çabala kuzucum.
Tabi canlanacak.Hele canlanmasın. Bu hafta yada gelecek hafta ilk üçe girmeliyiz ki bu haftaki notamızı uyarımızı silinsin...
Dünkü menüm.
Sabah:
1 bardak greyfurt suyu
1,5 dilim kepek ekmek
1 yumurta
4 tane zeytin
1 domates.
1 tatlı kaşığı üzüm pekmezi( kan yapsın diye)
Ara: yok
Öğle:
1 kase tavuk çorbası
1 porsiyon salata
Ara1 :
1 dilim ananas+6 fındık
Ara2 :
2 dilim ananas
Akşam
9 yk zeytinyağlı taze fasulye
1 bardak light yoğurt
4 yk patates salatası ( maalesef kendime engel olamadımama bugün çok kararlıyım kaçamak yok.)
Su: 2 litre+ soda
2 bardak yeşilçay
1 bardak ısırgan otu
yarım saat yürüyüş.
Tülin'cim ellerinden öper![]()
İnşşş canm bizde ıyı olsun şstıyoruz
İnşş takım yukseldıkce kılolar azalacakk emnimm 60 kılo oldugum vakit resmimi koyacagımm
Canim seni gerçekten cok beğeniyorum diyet konusunda. Cok guzel kilo veriyorsun :) ısırgan cayi ise yarıyor mu :) ben her sabah yesil cay aksam da karışık diyet cayi içiyorum ozellikle dikkat ediyorum ama sinameki gibi bitkiler olmamasına :) biberiye falan var içinde cok güzel ödem attiriyor :) meyve olarak da mandalina yiyorum :)
Canım h.geldin tekrardan. Eylülde gelebilseydi keşke.Sanırım o daha gelmez...
yarın kilonu bildir hedefini 75 yapayım bakalım.![]()
Canım ben artık diyetisyene gittiğim için ne verirse onu yapıyorum.
Diyetisyenin listesine uyduğumda 1,300 - 1700 gram arası verebiliyorum. Ayrıca benim listemi her kilodaki insan uygulayabiilir ilgililere duyrulur :))
Yeşil çay+ ısırgan + bol su +haftada üç gün 1 er adet sade soda. Valla komple gidiyor işte:)))
Yap bakalım canım :) inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulasicaz :)