Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende yeni üye oldum aranıza katılmak istıyorummm yardımcı olurmusunuz☺️☺️

Hosbuldukk cok tesekkur ederım ılgin için:) 20 yaşındayım istanbulda oturuyorum ve tabiki en çokda zayıflamak istıyorum 57 kılo filanken 65 lere çıktım şuan 63.400 kıloyum aranıza katılırsam belkı banada azım olur diye dusundüm umarım başarabılırım ya diddah diddah
hoşgeldin tatlım. ben takım kaptanı neslihan. sanırım bir tavsiye yada bir öneri ile geldin aramıza. kim tavsiye etti merakta attim
şimdi aramıza katıl kuzum ama hedef kilona bence listeye girmeden ulaştırıp mezun ederizz seni fazla kilon yok ;) ama buraya duseni zayıflatmadan yollamıyoruz ;)
ilk sayfamızdaki ağırrr :) kurallarımızı kabulunu beyan etmen gerekiyor, bi koşu gidip oku 1. sayfayı okiş
hergun menu ve spor umuzu bir liste halinde akşam yazıyoruz ki bizler yorum yapıyoruz menulere.
20 yaşındasın, boyun kaç, hedef kilon kaç, bunlarıda bana yazıver ve kısaca kendinden bahset öğrencimisin neler yaparsın evlimisin bekarmısın vs.....
bak katıldın bile gördünmü ;)

Ben de iki ay oldu sanirim burdaki arkadaşlarımla tanısali yaklaşık 5 kilo verdim 70 lere indim hedefim 65 altı şimdilik birbirimizi motive ediyoruz sen de memnun kalırsın ins güzel bi muhabbet ve ortam var
seni 65 yapacaz o kolay az kaldı fundam ;)

Benim bu günkü menum bu arada bugün oruca başladım tekrar ve cok zorlandim son yarım saat hiç halim kalmadı oğlan in peşinde gezecek
Sahur yumurta çorba domates salatalık peynir zeytin tam bugday ekmeği
iftar mercimek çorbası köfte salata yoğurt

Yürüyüş iftardan sonra yarım saat
şu 3 litre yi geçtim sanirim
menu guzel tatlım.bu hafta ilk üçe girivcez dimi ;)

Gunaydin

Ay kaptan en nefret ettigim sey yemegin tasmasi bazen beklerim kaynasin da tasmasin diye 2 sn gozumu ayirinca tasar sinir olurum
canim hosgrldin her aksam menu paylasimi ve haftalik 35 mesaj zorunlulugu var gunluk 5 msj atsan yeter yani onun disinda ortam guzelve samimi sende hedefine ulasirsin insallah
sorma yelizim o reçel yapıştı, allahtan ocagım indiksiyonlu da taşınca ötüp haber verdi değilse kk ya dalıp reçeldenolacaktım :KK48::KK48:. temizlemekde başka sıkıntı. 2 yarımlık kavanoz yaptım zaten bide 2 kavanoz kaysı yaparım . çocuklar kışın o içinde ne olduğu belli olmayan çikolata ezmelerinden ne kadar az yese kardır. şeker zehirdir evet elimizden geldiğince uzak tutucaz ama reçel olmazsa çikoya sarıyorlar en hasarsızını seçmek lazım

ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
KAYNAK: http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sonuc-listeleri.153328/page-108#post-41641869
Kilo veren, vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum. :KK9::nazar:

GENEL
Performans uygulaması 13. tur / 7. hafta bilgilerini linkten takip edebilirsiniz:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...iflama-yarismasi.638656/page-12#post-41649401
5. Takım, 7. Takım ve 9. Takım nazar boncuklarını koruyor! Bravo!
Bu hafta bütün takımların ortalaması %0,30 un üstünde! Herkesi tebrik ediyorum! Harikasınız! :nazar:

2. TAKIM :KK31:
2.Takım üyelerinden pinoli' nin mezuniyet talebini iletmişsiniz ancak üyemizin hedef kilosu benim listemde yok.
Benim hata yapma olasılığıma karşı; eğer hedef kilosunu bildirdiyseniz lütfen ilgili etabın linkini paylaşır mısınız?
Mevcut koşullarda karne hazırlayamıyorum.

5. TAKIM :KK43:
kb196 adlı üyeniz 419. etapta kilo bildirmediğinden kilo farkını ikiye bölmüş olmanız gerekiyordu.
Yeni takım ortalamanızı hesaplayarak, sonuç listeleri bölümünde gereken değişikliği yapınız.

7. TAKIM
1) Bildiriminize dayanarak; Ahu060812 adlı üyenin kilosunda tartı değişimi kaynaklı 1,4 kiloluk artış, yarışma giriş kilosuna yansıtılmıştır.
Böylece başlangıç kilosu 90 kilodan 91,4 kiloya yükseltilmiştir. Bilginize. :KK52:

2) 7.Takım üyelerinden vorones mezun oldu. :KK9: :nazar: Karnesi:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ismasi-mezunlari.126756/page-48#post-41650100
Başarı hikayesini aşağıda linkini vermiş olduğum başlığımızda paylaşmasını rica ediyoruz. (Mecburi değildir.)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ismasi-mezunlarinin-basari-hikayeleri.767149/

8. TAKIM :KK9: :nazar:
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 8. takıma isabet etti.
Tebrik ediyorum, hata yok.

14. TAKIM :KK9: :nazar:
14.Takım üyelerinden aycanhakan mezun oldu. Karnesi:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ismasi-mezunlari.126756/page-48#post-41650355
Başarı hikayesini aşağıda linkini vermiş olduğum başlığımızda paylaşmasını rica ediyoruz. (Mecburi değildir.)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ismasi-mezunlarinin-basari-hikayeleri.767149/

ETAP BİRİNCİSİ :KK9: :nazar:
Yarışmamız 420. Etap birincisi; 6. Takımdan masalim88 arkadaşımızdır.
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını, linkini aşağıda vermiş olduğum "Birinciler Sırlarını Paylaşıyor" adlı başlığımızda paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-paylasiyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/

CEZA PUANI
Her etap bitimini takiben yayımladığım raporda yer alan takımların, gerekli hallerde vermeleri gereken cevaplarını en geç Perşembe gününe kadar paylaşım alanmızda yayımlamaları şarttır.
Verilmeyen her cevap tarafımca 1 ceza puanı olarak kaydedilecek ve toplam 3 ceza puanına ulaşan takım kırmızı kart alacaktır..
Kırmızı kart alan takımların güncel üyeleri karne alamayacak ve aylık olarak hazırladığım bireysel sıralama listesinde yer alamayacaklardır..

Şu ana kadar ceza puanı alan takımlar:
4. Takım : 1 Ceza Puanı (287. etap değerlendirme raporu)
8. Takım : 1 Ceza Puanı (306. etap değerlendirme raporu)
14. Takım : 1 Ceza Puanı (404. etap değerlendirme raporu)

BİLGİ:
Etap değerlendirme raporu; takımların Karar Defteri'nde yazılı olan kararlara uyumunun denetlenmesidir. İlgili kararlar yarışmanın başlangıcından bu yana sisteme dahil olmuş yaklaşık 1.300 kişinin oybirliği ile alınmış kararlardır. Kararları değiştirebilir, yeni kararlar önerebilir ve oylamaya sunabilirsiniz.
Oylama hakkının istisnaları; ceza puanı uygulamasının yanısıra, benim gönüllü olarak hazırladığım aylık sıralama listesi ve mezuniyet karnesi koşullarıdır.

aycanhakan aycanhakan
aycanım tebrik ederim karneni aldın mezun oldun kuzum. alıntıyı inceleyip başarı hıkayeni yazmanı bekliyoruz 4 gözle okişşş ;)

samp7a632aa8f230ac08.jpg

:nazar: aycanhakan' ın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar:

Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Nisan / 3,3
Mayıs / 1,9
Haziran / 1,5
Temmuz / 0,4
2015 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 7,1 KİLO

Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (409. Etap) ( 72,0 )
Bitiş Kilosu (420. Etap) ( 64,9 )
Verilen Toplam Kilo ( 7,1 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 9,86% )
Toplam Süre ( 12 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,82% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 592 )

Yorum : Sevgili aycanhakan 27 Mart 2015 (409. Etap) ve 72 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 3 Temmuz 2015 (420. Etap) tarihinde toplam 7,1 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.

Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 65 dir. Hedefini % 101 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler! :KK9:

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 14.Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

sampcc16ee78c8267663.jpg

aycanhakan aycanhakan

samp7a632aa8f230ac08.jpg

Nisan / 3,3
Mayıs / 1,9
Haziran / 1,5
Temmuz / 0,4

Toplam Süre ( 12 Hafta )

Yorum : Sevgili aycanhakan 27 Mart 2015 (409. Etap) ve 72 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 3 Temmuz 2015 (420. Etap) tarihinde toplam 7,1 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.

Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 65 dir. Hedefini % 101 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler! :KK9:

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 14.Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

sampcc16ee78c8267663.jpg

aycanhakan aycanhakan
Ayy çok güzel olmuss Tebrikler bize de yapılır ins

Merhaba kizlar

dun iftara davetliydik menu yazayim
mercimek corbasi sadece bir kepce aldim
iki kasik bulgur pilavi
sultan kebabı
salata
gullac

bol su
yine sahur yapmadim bakalim aksam tarti ne diyecek..

Hosbuldukk cok tesekkur ederım ılgin için:) 20 yaşındayım istanbulda oturuyorum ve tabiki en çokda zayıflamak istıyorum 57 kılo filanken 65 lere çıktım şuan 63.400 kıloyum aranıza katılırsam belkı banada azım olur diye dusundüm umarım başarabılırım ya diddah diddah
hoşgeldin aramıza inşallah hepimiz kısa sürede hedefimize ulaşırız...

Gunaydin

Ay kaptan en nefret ettigim sey yemegin tasmasi bazen beklerim kaynasin da tasmasin diye 2 sn gozumu ayirinca tasar sinir olurum
canim hosgrldin her aksam menu paylasimi ve haftalik 35 mesaj zorunlulugu var gunluk 5 msj atsan yeter yani onun disinda ortam guzelve samimi sende hedefine ulasirsin insallah
ayyy aynen benimde öyle oluyor sütün başını bekliyorum taşmasın diye 2 saniye sonra bi bakıyorum taşmış sinir oluyorum ..;)))

samp7a632aa8f230ac08.jpg

Nisan / 3,3
Mayıs / 1,9
Haziran / 1,5
Temmuz / 0,4

Toplam Süre ( 12 Hafta )

sampcc16ee78c8267663.jpg

aycanhakan aycanhakan
Ayyy darısı bizlere ahhhh inşallah... tebrikler ;)))

Gunaydin

Hosbulduk teşekkür ederimmm

hoşgeldin tatlım. ben takım kaptanı neslihan. sanırım bir tavsiye yada bir öneri ile geldin aramıza. kim tavsiye etti merakta attim
şimdi aramıza katıl kuzum ama hedef kilona bence listeye girmeden ulaştırıp mezun ederizz seni fazla kilon yok :KK66: ama buraya duseni zayıflatmadan yollamıyoruz :KK66:
ilk sayfamızdaki ağırrr :) kurallarımızı kabulunu beyan etmen gerekiyor, bi koşu gidip oku 1. sayfayı okiş
hergun menu ve spor umuzu bir liste halinde akşam yazıyoruz ki bizler yorum yapıyoruz menulere.
20 yaşındasın, boyun kaç, hedef kilon kaç, bunlarıda bana yazıver ve kısaca kendinden bahset öğrencimisin neler yaparsın evlimisin bekarmısın vs.....
bak katıldın bile gördünmü :KK66:

seni 65 yapacaz o kolay az kaldı fundam :KK66:

menu guzel tatlım.bu hafta ilk üçe girivcez dimi :KK66:

sorma yelizim o reçel yapıştı, allahtan ocagım indiksiyonlu da taşınca ötüp haber verdi değilse kk ya dalıp reçeldenolacaktım :KK48::KK48:. temizlemekde başka sıkıntı. 2 yarımlık kavanoz yaptım zaten bide 2 kavanoz kaysı yaparım . çocuklar kışın o içinde ne olduğu belli olmayan çikolata ezmelerinden ne kadar az yese kardır. şeker zehirdir evet elimizden geldiğince uzak tutucaz ama reçel olmazsa çikoya sarıyorlar en hasarsızını seçmek lazım
Ilgınız ıcın hepınıze cooook tesekkur ederım ne kadar sıcak kanlısınız:)) hemen anlatıyım ıkı yıllık anestezı bolumunu bıtırdımmm sımdılık tatıldeyım eylul gıbı başlamayı dusunuyorum işe bekarım:) boyumda 1.62 kısayım birazcık:)) bugun adetımın bırıncı gunu bugun baslamak ıstemedım ama şu tatıle gıtmeden zayıflamak istıyorum artık. 1. Sayfayı okumadım ama okurum sımdı onayladım sayın sız:))

Merhaba davet ettiğiniz için teşekkür ederim ilk sayfayı okudum . Ve şimdi ne yapmalıyım? :KK25:
Canim hosgeldin okudugunu ve kabul ettigini beyan eden bi mesaj yaz gunde 5 mesaj zorunlulugu var bide her aksam menu ve spor bildirimi yapiyoruz cuma gunleri bildirim gunlerimiz oglene kadar bildirmek zorunlu 2 hafta deneme suren var 3.hafta kilo verdiysen listedesin simdilik aklima gelenler bunlar zaten katilimin aktif olursa nasil oldugunu anlarsin canim merak etme

Bide kendini tanitan bi mesaj yazarsan iyi olur kac kilosun hedefin ne evlimisin okuyomudun.....
Bilgilendirmen için teşekkürler
hemen kendimden bahsedeyim 19 yaşındayım başarılı bir öğrenciyi yüzde 1 lik dilimde bi okuldayım ama yanlış anlamazsanız adını vermek istemiyorum. Onun dışında
boy 1.68
kilo 81
hedef 61 yani ideal kilom
şuan aklıma gelenler bunlar :)

Back
X