- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #114.761
Bende yeni üye oldum aranıza katılmak istıyorummm yardımcı olurmusunuz![]()
hoşgeldin tatlım. ben takım kaptanı neslihan. sanırım bir tavsiye yada bir öneri ile geldin aramıza. kim tavsiye etti merakta attimHosbuldukk cok tesekkur ederım ılgin için:) 20 yaşındayım istanbulda oturuyorum ve tabiki en çokda zayıflamak istıyorum 57 kılo filanken 65 lere çıktım şuan 63.400 kıloyum aranıza katılırsam belkı banada azım olur diye dusundüm umarım başarabılırım yadiddah
şimdi aramıza katıl kuzum ama hedef kilona bence listeye girmeden ulaştırıp mezun ederizz seni fazla kilon yok

ilk sayfamızdaki ağırrr :) kurallarımızı kabulunu beyan etmen gerekiyor, bi koşu gidip oku 1. sayfayı okiş
hergun menu ve spor umuzu bir liste halinde akşam yazıyoruz ki bizler yorum yapıyoruz menulere.
20 yaşındasın, boyun kaç, hedef kilon kaç, bunlarıda bana yazıver ve kısaca kendinden bahset öğrencimisin neler yaparsın evlimisin bekarmısın vs.....
bak katıldın bile gördünmü

seni 65 yapacaz o kolay az kaldı fundamBen de iki ay oldu sanirim burdaki arkadaşlarımla tanısali yaklaşık 5 kilo verdim 70 lere indim hedefim 65 altı şimdilik birbirimizi motive ediyoruz sen de memnun kalırsın ins güzel bi muhabbet ve ortam var

menu guzel tatlım.bu hafta ilk üçe girivcez dimiBenim bu günkü menum bu arada bugün oruca başladım tekrar ve cok zorlandim son yarım saat hiç halim kalmadı oğlan in peşinde gezecek
Sahur yumurta çorba domates salatalık peynir zeytin tam bugday ekmeği
iftar mercimek çorbası köfte salata yoğurt
Yürüyüş iftardan sonra yarım saat
şu 3 litre yi geçtim sanirim

sorma yelizim o reçel yapıştı, allahtan ocagım indiksiyonlu da taşınca ötüp haber verdi değilse kk ya dalıp reçeldenolacaktımGunaydin
Ay kaptan en nefret ettigim sey yemegin tasmasi bazen beklerim kaynasin da tasmasin diye 2 sn gozumu ayirinca tasar sinir olurum
canim hosgrldin her aksam menu paylasimi ve haftalik 35 mesaj zorunlulugu var gunluk 5 msj atsan yeter yani onun disinda ortam guzelve samimi sende hedefine ulasirsin insallah