Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum

Bu arada herkese hayırlı cumalar

Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip etsin inşallah...Aminnnnnnnnn
Bende bu sabah 08:00de çok dinç olarak uyandım

Bir güzel kahvaltımı edip eşimi işe uğurladım ve makineye çamaşır attım

biraz daha vakit geçsinde çalıştırayım ( günah alt katta ufak çocuk var belki uyuyordur makine sesine uyanmasın gerçi ses gidiyormu bilmiyorum ama senelerdir alışkanlık oldu sabah 10dan evvel makine çalıştırmıyorum hangisi olursa olsun )
Bu akşam görümcemdeyiz akşam yemeğine

artık orada da inşallah çok dikkatli olacağım ki sonradan pişmanlık yaşamıyayım ( gerçi onun yemekleri biraz antin kuntindir

çoğu zaman aç kalırım

tatlı tuzlu karıştırıyor neymiş hint mutfağıymış yok bilmemne mutfağı

görüntü güzel olunca tadına bakıyorumda görüntüde çoğu zaman gözüme hitap etmiyor

Allah sonumu hayır etsin bu gece
Yaa çok teşekkür ederim bunu duymak beni çok mutlu etti :) aynen devam edicem inşallah daha da iyi olucam :) o zaman çok aç hissedersem sütümü içiyorum erken erken de uyuyorum

uykumu da düzene sokmaya çalışıyorum zaten okullara da az kaldı eski uyku düzenime dönmem lazım :) tabi uykuyu iyi almak da çok önemli değil mi :)
Ayrıca şimdi gidip direk suyuma da limonumu sıkıp geliyorum :) tavsiye için teşekkür ederim :)
Aynen canım uykumuzu almamız çok çok önemli
Bende Ramazandan beri yeni düzene girebiliyorum

Ramazanda sahurlara kadar oturunca, tatildede sabahlara kadar gezip sohbet edince uykum gelmiyordu ama iki gündür şükür uyanabiliyorum ve inan erken kalkınca kendimi daha da enerjik hissediyorum
Dünden beri devamlı limon sıkıyorum suyuma bende

inşallah faydasınıda görürüzür ki ben gördüğüme inanıyorum çünkü iki günden beri olan ödemimden kurtuldum