- 4 Haziran 2013
- 1.298
- 1.439
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #119.021
Günaydın kızlar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay ben 1 cocukla yeri geliyo kafayi yiyorum Allah sana yardim etsin cnm :))sagol canim 3 cocukla temizlik bitermi hic anca yeniden dagitilsin diye etrafi toplama benimki
ayy bende diyodum ben kafayi mi yedim bi oyle bi Boyle goruyorum isimlerievet canim avatarlari ayni gecen haftalarda takim olup yarismistik takimlarda kendilerine ayni avatarlari yapmislardi oradan kalmistir
Bir sakinlik var canım evet....bayram nedeni ile mi kimseler yok bakimm
yoksa kaptan yok diye mi kizlar huuu nerdesiniz :))
Hala takımda mıyım acaba hiç iyi değilim aslında diyetten tamamen çıktım uzun bi süre inşallah yeniden başlamayı düşünüyorumİyiyim sen nasılsın :)
Cok guzel olmus canım ellerine sağlık :)Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Yine ben geldimmmm
Bugünde meyve günümün son öğününü de yaptım ve şükür kaçamaksız günümüm kapattım
Yarın protein günümKuşum iki gündür balık sayıklıyordu inşallah bir aksilik olmazsada akşamlık balık keyfi yaparız yarın
Bu arada geçenlerde kızımla D & Ra gittik ve yine tabiki kendine kitap aldırdı kitap kurdumBende gitmişken şu yeni moda akımına uydum ve kendime boyama kitabı aldım
Kesinlikle tavsiye ederim okadar rahatlatıyor ki ve sonuç muhteşemmmm oluyor ( eşimin ifaadesi
ben baştan beğenmedim ama sonra ilerledikçe benimde gözüme çok hoş görünmeye başladı
)
Eki Görüntüle 1638461
Ay canım ya büyüyorlar ama bizim gözümüzde hep Aynı lar ...benimde kızıma az kaldı regl olmasına ben düşünunce bile duygulaniyorum ...videolarına baktık dün kucucukmus yürütecte bir oraya bir buraya kosturuyor...zaman çabuk geçiyormus tatlım. ..genckizliga adım atmış kizinda hayırlı olsun canimselam kizlar
bugun degisik duygular icimdeyim buyuk kizim ilk reglini gordu ne zaman buyude boyle oldu ya daha dun hamile oldugumu ogrendigim gun aklimda![]()
Nefisle mücadele en zoru canımHerkese gunaydin....aaa.ben dun hic ugramamisimm hayretlik olay dogrusu dicem ama sabah 7 de evden cikar amacina gidersen oyle olur tabikiiiii...
Menüüü
sabah domates salatalik
yarim kibrit kutusu b.peynir
2 haslanmis yumurta
sekersiz cay
1 dilim beyaz ekmek
ara
sarilan sarmalarin ic pilavindan 3 y.kasigi
ogle 2 mini minnacik kabak ve biber dolmasi ama cok kucuklerdi
aksam
3 mini minnacik eticin
kizlar litfen aa napmissin demeyin gercekten enfsimle feci imtihanlar evrdim annemde ablalarimla toplandik hamur kizartmasndan tutunki turlu turlu kizartmalar pogacalar ve uzumlu cevizli keke vardi tadina bile bakmadimyine tartida -yok ben bu hafta sonuncumu olcam ne
((
selam kizlar
bugun degisik duygular icimdeyim buyuk kizim ilk reglini gordu ne zaman buyude boyle oldu ya daha dun hamile oldugumu ogrendigim gun aklimda![]()