Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Du soylemeyim bari bende merak ettim sahiden kac gun devam edicek diye:KK48:

Haa bu arada aklima geldi ben mutlu oldugum zamanlarda yiyesim gelmezdi(demek ki o kadar uzun zaman olmus ki mutlu olmayali bu huyumu bile unutmusum:KK42:)

Simdi mutluyum desem oda degil
Demeli Mutlu olucaksın vücudun buna hazırlıyor kendini :KK59:

Maşallah canım ben kilo versem bile o tarz ürünler yiyemiyorum malesef benim tek kaçamağım petibör olur Abur Cabur olarak başka da olamaz kilo verdikten sonra senin yerinde olmak isterdim:KK61::KK61:
Bende bitter çikolata tercih ediyorum canim yoksa ipin ucu kaçıyor en iyisi abur cubura hić bulaşmamak:KK53:

Ay en son kısır yemiştim gecen sene ağır geldi direk hastane sonra çokonat yedim yine aynı en son Tarhana çorbası hastaneye gittim:KK43: malesef öyle herşeyi yiyemem kurbanda gazoz içtim 1 bardak 10 tane iğne yedim alerjim var asitli içeceklere benimle dalga gecerler birşey yemiyorsun dikkat ediyorsun kilolusun diye :KK61:normal degilim anlıyacan :KK14:

Kiz okuyunca sahiden uzuldum ben yemegi icmeyi seven biriyim ya senin yiyemediklerini okuyunca benin icim yandi

Bide hic abur cubur yemiyomusun nasil kilo almissin ben ona hayret ettim

Ayy bu arada sen dun nasil hastanelik olmamisin Allah kurtarmis seni

Bende bitter çikolata tercih ediyorum canim yoksa ipin ucu kaçıyor en iyisi abur cubura hić bulaşmamak:KK53:
Evet hem diğer çikolatalarda yağ var canım bitter kakodan oluşuyor ki hem o daha sağlıklı ben onu bile senede bir defa 1 küçük dilim yerim en fazla diğer milletin yediği şeyleri yiyemem yesem bile direk hastane doktorum gluten alerjimden şüpheleniyor bir fırsatını bulup yaptıramadım test asitli içeceklere var zaten içersem hemen lenf bezlerim şişer Ateş'im 40 dereceye çıkar:KK53:

Bak çiko yedim bugün halen iddaliyim şuan açlıktan midem dillenecek ama bişi yemiyorum korkun benden:cool:
Bende yedigim nohutlara yemedigim ekmeklere guvenerek iddaliyim kaptan:rolleyes:

Benim icin ekmek demek aşk demek:KK36:
Sabah sabah fırından aldigim o sıcak ekmeklere dokunmuyorsam bence var bende bi gelismw kork benden kaptan:KK62:

Cuma gunu akkoyun karakoyun cikacak meydana

Kiz okuyunca sahiden uzuldum ben yemegi icmeyi seven biriyim ya senin yiyemediklerini okuyunca benin icim yandi

Bide hic abur cubur yemiyomusun nasil kilo almissin ben ona hayret ettim

Ayy bu arada sen dun nasil hastanelik olmamisin Allah kurtarmis seni
Stresden Can'ım kilo aldığımı araştırmadım birde düzensiz beslendim bir baktım tip 2 diyabetim arkadaşlarım bana fazla ısrar etmezler bir yere gidemem Zaman bilirler en son arkadaşımda börek yedim 2 dilim şekerim 300 çıktı buraya yazmıyordum galiba bir anlık olur benim yaşpasta,kuru pasta cips çikolata yiyemem evet dün çok Korktu arkadaşım onlarda kaldım zorla bırakmadılar sağolsunlar en son onlarda 1 bardak gazoz içtim lenf bezlerim şişti ve Ateş'im 40 dereceye çıktı 10 tane iğne yedim:KK70::KK70:oda korktu:KK70::KK70:

Bende yedigim nohutlara yemedigim ekmeklere guvenerek iddaliyim kaptan:rolleyes:

Benim icin ekmek demek aşk demek:KK36:
Sabah sabah fırından aldigim o sıcak ekmeklere dokunmuyorsam bence var bende bi gelismw kork benden kaptan:KK62:

Cuma gunu akkoyun karakoyun cikacak meydana
Süpersin :rolleyes:yine de fazla kaptan ile iddaalaşma derim canım :KK73:ekmekcimisin sen bende öyleydim şükür bıraktım :confused:bu gidişle sende bırakıyorsun :KK31:

Bende 21 yaşındayim canim 3 yaşında da bi prensesim var :21: burda motivasyon süper canim bende 20 kilo verdim 165 boy 55 kilodayim hedefim 53 :KK16: birlikte sohbet ederek eğlenerek zayifliyoruz:KK28:
Super yaa 20 kilo demek helal olsun ne kadar surede ve nasil verdin acaba? Bu arada bebisi Allah bagislasin

Süpersin :rolleyes:yine de fazla kaptan ile iddaalaşma derim canım :KK73:ekmekcimisin sen bende öyleydim şükür bıraktım :confused:bu gidişle sende bırakıyorsun :KK31:
Canim ya bende cok fazla ozguven problemi var hicmi hic kendime guvenmem burda konusmasi oyle dile kolay geliyor:KK70: yoksa ben nerde idda nerde

Bu arada ben ekmekten vazgecmeyi hic dusunmuyorum hele bi zayiflayayim ilk isim firindan aldigim ekmegi eve gelinceye kadar bitirmek:KK70:

O gunun hayaliyle yasiyorum

Canim ya bende cok fazla ozguven problemi var hicmi hic kendime guvenmem burda konusmasi oyle dile kolay geliyor:KK70: yoksa ben nerde idda nerde

Bu arada ben ekmekten vazgecmeyi hic dusunmuyorum hele bi zayiflayayim ilk isim firindan aldigim ekmegi eve gelinceye kadar bitirmek:KK70:

O gunun hayaliyle yasiyorum
Ay kıyamam sana ben :KK70:özgüvenin olması süper klavyeye değilde biraz etrafına yay aslında bende önümüzde ki haftaya saklıyorum hem spor hem sıkı bir şekilde alıcam elime iplerimi bu hafta çok konuştuk kız ikinizde kaptan bizi :KK17:çiğ çiğ yiyecek kız:KK17:bende zayıflarsam istediğim kiloda inşallah çok sevdiğim meyveden yiyecen ben ekmeği kolay bıraktım meyvede zorlandım :oops:birde turşu:mad::mad:

Ay kıyamam sana ben :KK70:özgüvenin olması süper klavyeye değilde biraz etrafına yay aslında bende önümüzde ki haftaya saklıyorum hem spor hem sıkı bir şekilde alıcam elime iplerimi bu hafta çok konuştuk kız ikinizde kaptan bizi :KK17:çiğ çiğ yiyecek kız:KK17:bende zayıflarsam istediğim kiloda inşallah çok sevdiğim meyveden yiyecen ben ekmeği kolay bıraktım meyvede zorlandım :oops:birde turşu:mad::mad:
Bende zayiflayayimda arkadaslarimi gormeye bi gideyim diye hevesleniyorum

:KK60:
Bende zayiflayayimda arkadaslarimi gormeye bi gideyim diye hevesleniyorum
Ay hafi inşallah canım hep birlikte olucak bu zayıflıcaz yaz geliyor etekler elbiseler eşim hep der etek elbise cıvıl cıvıl giyinmeni istiyorum diye sende öyle yapıcan arkadaşlarına giderken süslenerek gidersin :KK60::KK60:

Back
X