- Konu Sahibi Pinarbartu
- #132.101
Doydum canım midem küçüldü galiba canım bişi istemiyor bu araCanım doydun mu afiyet olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doydum canım midem küçüldü galiba canım bişi istemiyor bu araCanım doydun mu afiyet olsun
Kıyamam kuzuma 4 saate bir şurubunu ver canımTeyzesi atesli faruk ya gecede hic uyumadi
Ne güzel valla tadını çıkar istahsizligin banada yolla sonraBenimde reglim geldi kızlar bugün ilginçtir ki Canım hiçbirşey istemiyor bugün zor yedim yiyecek görünce midem bulanıyor niye böyle oldum ki![]()
Karatay usulü yeşil mercimekli güzel olur valla :)Bende çok seviyorum yarın kuru patlıcan dolması yapmayı düşünüyorum içine yeşil mercimek koymayı düşünüyorum
Yiyiceklerin damakta verdiği tat süresi sadece 3 sn miş o yüzden 3 snlik damak zevki için kilolu olmaya mahkum olmamalıyız arkadaslar![]()
Menun guzel canım afiyet olsun :) yinede akşam birseyler atıştır oglan uyumassa stresli olursun aç oluncaIyi aksamlar kizlar
Bugunki menum
Sabah
1 dlm ekmk
Peynir domates
Yumurta yarim simit
( kuzenim vardi biraz fazla oldu )
Oglen
Canim istemedi
15.00
4 kasik taze fasulye
2 kasik patlican salata kozlenmis
Aksam da birsey yemicem sanirim istahim yok
Glifora basladim insulin direncim var
Aksam da spor yaparim olur biter
Tuhaf oldum yaNe güzel valla tadını çıkar istahsizligin banada yolla sonra![]()
Evet aynen Canım yarın fırsatım olursa yapmayı planlıyorumKaratay usulü yeşil mercimekli güzel olur valla :)
Afiyet olsunBugünkü menum
Sabah domates peynir yumurta 2 dilim t.b. ekmeği
Öğlen kısır salata ayran
Aksam sut ve galeta
Yok canım ya ne gezmesi çok kötü karnım ağrıyor akşamdan beri, kız bayandan durmuyor. Sıkıntı bastı valla. Kızı uyutup bende yatsam iyi olurdu nasıl uyunur bu karın ağrısıyla bilmem
İyi geceler miyavimİyi geceler kızlar![]()
Aynen bende regli oldum sende mi oldun yoksa of geceleri artık uyayamıyorumYok canım ya ne gezmesi çok kötü karnım ağrıyor akşamdan beri, kız bayandan durmuyor. Sıkıntı bastı valla. Kızı uyutup bende yatsam iyi olurdu nasıl uyunur bu karın ağrısıyla bilmem
Afiyet olsunSelam kızlar..
Bugün yeni dünürlere yemeğe davetliydik..menüm..
Sabah: bir haşlanmış yumurta, kk peynir, beş zeytin, domates, salatalık..
Akşam: bir kase mercimek çorbası, yarım tabak nohut, üç lahana sarma..
Afiyet olsun CanımBen geldim.gezmede değil evdeyimde fırsat bulamadım.menümüde yazayım.
12.00... 2 yumurtalı omlet 2 dil.kep.ekm.1 bard.3 şek.çay.
14.00... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
Arada tek şek.nescafe 3 cicibebe büs.
19.30... 32 dk eliptik+250 twester+150 mekik
20.30... 4 sulu köfte 2 tane pat. Ve 4 kaşık pirinç pil.1 bardak kola.
Oyy kiyamam miniğe bugün iyi miCanim asi ywri oyide 4 lu karma olunca bayagi sarsildi atealendi hep halbuki calpolunu verdim hep gwcede hoc uyumadi kuzum swnin cimcime nasil