Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugünkü menüm sabah domates peynir dilim ekmek çay arada tarhana cipsi yarım muz akşamda 1 kase çorba yoğurt salata sonrada yeşil çay içerim bugünlük bukadar

bugün ki sporum
2 saat yürüyüş
1 saat kardio ( KOŞU )

KARIN VE BEL : 1000 twister,sopa 300,mekik sehbasında 100 mekik ,yanlara dumbel 2 kg ile 250
PAZU VE ARKA KOL:triseps pusdown : 15 kg ile 50
GÖGÜS: 15 kg ile 50
OMUZ SIRT KANAT : multıpress ense press : ağırlıksız 50 ,latmichire sırta çekiş : 15 kg 50,latmachire 15 kg 50,zbar kilosuz 30
BACAK :legpress kalça ve bacak : 10 kg 50,horizantel leg crul arka bacak :15 kg 50,leg extensiyon ön bacak :15 kg 50,adductor iç bacak: 20 kg 100,adductor dış bacak 20 kg 100
TOPLAM 4 SAAT

Persembe gunu anneme gittim dun geldim ben.

Hic telefon cekmiyordu. Internet de yok.

Ondan once de ugrayamadim.

Kendimi cok suclu hissediyorum.:KK43:

bugün ki menüm kızlar kahvaltı gec oldugu için yemek yedim kurutulmuş patlıcan yemegi yanında yogurt yazdan kendim yaptıgım vişne vardı şekersiz onu içtim 4 saat spor yaptım akşam ise dünden haşlanmış etim yanında bol yeşillikli salata yemeyi planlıyorum şimdiye kadar 3 litre suyumu içtim yatıncaya kadar 4 litreyi bulur

Gecmiş olsun arkadasım burası aynı bildiğin gibi:KK69:
Saol canım :)
bugün ki sporum
2 saat yürüyüş
1 saat kardio ( KOŞU )

KARIN VE BEL : 1000 twister,sopa 300,mekik sehbasında 100 mekik ,yanlara dumbel 2 kg ile 250
PAZU VE ARKA KOL:triseps pusdown : 15 kg ile 50
GÖGÜS: 15 kg ile 50
OMUZ SIRT KANAT : multıpress ense press : ağırlıksız 50 ,latmichire sırta çekiş : 15 kg 50,latmachire 15 kg 50,zbar kilosuz 30
BACAK :legpress kalça ve bacak : 10 kg 50,horizantel leg crul arka bacak :15 kg 50,leg extensiyon ön bacak :15 kg 50,adductor iç bacak: 20 kg 100,adductor dış bacak 20 kg 100
TOPLAM 4 SAAT

Süpersin canım valla :KK9: masallah

bugün ki menüm kızlar kahvaltı gec oldugu için yemek yedim kurutulmuş patlıcan yemegi yanında yogurt yazdan kendim yaptıgım vişne vardı şekersiz onu içtim 4 saat spor yaptım akşam ise dünden haşlanmış etim yanında bol yeşillikli salata yemeyi planlıyorum şimdiye kadar 3 litre suyumu içtim yatıncaya kadar 4 litreyi bulur
Cok guzel bir menü afiyet olsun canım :)

Back
X