- Konu Sahibi Pinarbartu
- #134.161
Bugünkü menüm sabah domates peynir dilim ekmek çay arada tarhana cipsi yarım muz akşamda 1 kase çorba yoğurt salata sonrada yeşil çay içerim bugünlük bukadar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
babam konyalı oldugu için oralarda çok yapılır üstü çörekotlu aklıma geldiAyy çok guldum miyavim :) su böreği ha![]()
seni yanıma getiriyoum canım sakın o hatayı yapma kokuyor zaten hemen aktardan portakal ve lavanta yağı aldım bundan sonra onları içine koymayı düşünüyorumVallaa yaa keskee cnmmmsacimi nedn yoluyosun ben yollarim kokarrr hahahh
canım artık bırakma burayı bak yaz geldi silkelen kendine gelPersembe gunu anneme gittim dun geldim ben.
Hic telefon cekmiyordu. Internet de yok.
Ondan once de ugrayamadim.
Kendimi cok suclu hissediyorum.![]()
ay canım sana ve oğluna geçmiş olsun of havalarda hasta olunmıyacak gibi değil doğrusuİyi akşamlar kızlar :) hastalıkla ugrastim ben hastayken oglumda hastalandi baya bir yoruldum ..sizler Nasılsıniz yeni gelen arkadaslar olmuş herkes hoşgelmis![]()
afiyet olsun canım suyunuda içmeyi ihmal etme olur mu ?Bugünkü menüm sabah domates peynir dilim ekmek çay arada tarhana cipsi yarım muz akşamda 1 kase çorba yoğurt salata sonrada yeşil çay içerim bugünlük bukadar
canım artık bırakma burayı bak yaz geldi silkelen kendine gel
bencede artık neden bulma kendine yazık kilolarınla ebediyen kalmak mı istiyorsun biz zayıflarken sana kızıyorumBirakmam canim Toparlanmam lazim haklisin.
Saol canım :)Gecmiş olsun arkadasım burası aynı bildiğin gibi![]()
Süpersin canım vallabugün ki sporum
2 saat yürüyüş
1 saat kardio ( KOŞU )
KARIN VE BEL : 1000 twister,sopa 300,mekik sehbasında 100 mekik ,yanlara dumbel 2 kg ile 250
PAZU VE ARKA KOL:triseps pusdown : 15 kg ile 50
GÖGÜS: 15 kg ile 50
OMUZ SIRT KANAT : multıpress ense press : ağırlıksız 50 ,latmichire sırta çekiş : 15 kg 50,latmachire 15 kg 50,zbar kilosuz 30
BACAK :legpress kalça ve bacak : 10 kg 50,horizantel leg crul arka bacak :15 kg 50,leg extensiyon ön bacak :15 kg 50,adductor iç bacak: 20 kg 100,adductor dış bacak 20 kg 100
TOPLAM 4 SAAT
Cok guzel bir menü afiyet olsun canım :)bugün ki menüm kızlar kahvaltı gec oldugu için yemek yedim kurutulmuş patlıcan yemegi yanında yogurt yazdan kendim yaptıgım vişne vardı şekersiz onu içtim 4 saat spor yaptım akşam ise dünden haşlanmış etim yanında bol yeşillikli salata yemeyi planlıyorum şimdiye kadar 3 litre suyumu içtim yatıncaya kadar 4 litreyi bulur
Sağol canjm benjm :) havalardan olduk zaten hala tam toplamadikay canım sana ve oğluna geçmiş olsun of havalarda hasta olunmıyacak gibi değil doğrusu
teşekkür ederim canım benimCok guzel bir menü afiyet olsun canım :)
çok kötü ya sabahadan soguk öglen sıcak akşam yine soğuk garipleşti artık havalar dikkat etmek lazımSağol canjm benjm :) havalardan olduk zaten hala tam toplamadik![]()
Çok geçmiş olsun canım..İyi akşamlar kızlar :) hastalıkla ugrastim ben hastayken oglumda hastalandi baya bir yoruldum ..sizler Nasılsıniz yeni gelen arkadaslar olmuş herkes hoşgelmis![]()