- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #138.461
Ah ah birde ikea var ya aman allahımO konuda şanslısınız ben izmirliyim gelcegin zaman msj at bana turlayalim kemeraltini güzelce![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah ah birde ikea var ya aman allahımO konuda şanslısınız ben izmirliyim gelcegin zaman msj at bana turlayalim kemeraltini güzelce![]()
Atarım ona göre yok karnım ağrıyor yok başım sızlıyor demek yok ona göre ben Oradan nazar boncuğu alırım ALP boncuk ve Okyanus boncuk var oradanO konuda şanslısınız ben izmirliyim gelcegin zaman msj at bana turlayalim kemeraltini güzelce![]()
Dukan benceKızlar ısveç diyeti mi yoksa dukan express mii
Kız Adananın yemekleri çok güzel oluyor bayılıyorumYok kız karıştırdın.ben mersinde yaşıyorum.aslen adanalıyım
Evet dediğin yerler pahalı ikea bana çok yakın gelirsen beklerimAh ah birde ikea var ya aman allahımkemeraltı kızlaragasında kahve
çok seviyorum İzmir'i yanlız Çeşme ve alataçı çok pahalı
![]()
canim sende olmasan kimse menuye yorm atmamis tesekkur ederim. Istanbul cnmAfiyet olsun canım.manzara süper.neresi burası?
Afiyet olsun manzarada 10 numara 5 yıldızSabah; iki haslanmis yumurta, az peynir,zeytin,csiz pastirma ,cay
Aksam; iki dilim et izgara.. peynirli yulafciklarim ,ayran..
400ip atladim
1 saat yurudumm mis gibi havada..
Suyu yazmama gerek yok artk :)Eki Görüntüle 1806318
Afiyet olsun canım menün yine güzel herzamanki gibiBugünkü menüm sabah bir yumurtadan menemen salatalık 1 dilim arpa ekmegi
Ara 1 hurma 10 fındık 1 soda
Öglen bir kase corba 1 kase yoğurt 4 kasik kabak yemeği 1 dilim t.buğday ekmek
Ara 1 muz 1 bardak süt
Aksam 2 haşlanmış yumurta yaninda yesillik 1 lokma t.buğday ekmek
Ara 1 armut 1 bardak yesil cay
Su 2 litre spor yok
Afiyet olsun canım herşey kararında ve yerindeSabah:haşl. Yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık,1 dlm tb ekmek
Ara:2 kuruincir
Öğle: fırında kıymalı karnıbahar,salata,yoğurt
Ara:çilek,portakal
Akşam: ızgara balık, roka,mezelerden 2 çatal
3lt su, 45 dk aerobik
İyi geceler canımİyi geceler kızlar sabah 05.00 uyanmam lazım saat 07.00 grub varben yatıyorum
![]()
Aaa armut bagirsaklari çok iyi calistiriyo diye biliyorum acaba kisiden kisiye göre degisiyor mu kiAfiyet olsun canım.muz ve armut bende kabızlık yapıyor.tartı öncesi ben kuruincir kurukayısı ve portakal ananas gibi lifli şeyler tüketiyorum ki sabah tartıda daha hafif görüneyim![]()
Hayırlı uğurlu olsun canım.yeni işin sana mutluluk ve bol kazanç getirsin.bayram mesajı gibi oldu bu da![]()
Buraya ilk geldigin zamanki menülerini hatirliyorum da simdiki menülerin harika canm afiyet olsunSabah:haşl. Yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık,1 dlm tb ekmek
Ara:2 kuruincir
Öğle: fırında kıymalı karnıbahar,salata,yoğurt
Ara:çilek,portakal
Akşam: ızgara balık, roka,mezelerden 2 çatal
3lt su, 45 dk aerobik
Ayy ne iyi olurdu hepimiz ayni sehirde olsak.Ya demek @moon8187 kaptan yardımcımıza dedin ha öyle mikız tanışırız yeter ki iste ben belli dönemlerde Ankara'ya geliyorum Bilkent yada ostime yada buraya gelirsen gel beklerim
keşke aynı şehirde olsaydık her hafta toplanırdık kız
![]()
Aaa armut icin diyetisyenm hic bsy demedi bendede bsy yaratmadi simdiye kadar hatta cok ii tatli istegimi gideriyo bi daha yemesem mi ki acabaAfiyet olsun canım armut kan şekerini yükseltip düşürmesin acıkırsın