• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugünkü menüm sabah bir yumurtadan menemen salatalık 1 dilim arpa ekmegi
Ara 1 hurma 10 fındık 1 soda
Öglen bir kase corba 1 kase yoğurt 4 kasik kabak yemeği 1 dilim t.buğday ekmek
Ara 1 muz 1 bardak süt
Aksam 2 haşlanmış yumurta yaninda yesillik 1 lokma t.buğday ekmek
Ara 1 armut 1 bardak yesil cay
Su 2 litre spor yok
Afiyet olsun canım menün yine güzel herzamanki gibi

Sabah:haşl. Yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık,1 dlm tb ekmek
Ara:2 kuruincir
Öğle: fırında kıymalı karnıbahar,salata,yoğurt
Ara:çilek,portakal
Akşam: ızgara balık, roka,mezelerden 2 çatal
3lt su, 45 dk aerobik
Afiyet olsun canım herşey kararında ve yerinde

Kızlar benim menüm sabah 2 çatal sucuklu yumurta 3 zeytin az peynir 1 dilim buğday ekmeği arada 9 lu çay 5 badem öğlen bol marul maydonoz ve yeşil naneden oluşan yeşil mercimek salatası 1 su bar ayran akşam yarım por döner 1 su bar ayran arada yeşil çay az kuruyemiş hadi hayırlısı yarın cuma inş eksilmişimdir

***14. TAKIM 459. ETAP***
Sevtal87(61.3 / /%) bildirimsiz izne ayrildi
Sarraf(78.9/ / /%)
Marlin18(58.8/ / /%)
Moon8187 (65.7/ / /%)
ParteMoralll (74.0 / / /%)
Ayferelif (65.4 / / /%)
esmerm91 (75.2/ / /%)
kova01 (69.1 / / /%)

14. TAKIM ORTALAMASI:%

Afiyet olsun canım.muz ve armut bende kabızlık yapıyor.tartı öncesi ben kuruincir kurukayısı ve portakal ananas gibi lifli şeyler tüketiyorum ki sabah tartıda daha hafif görüneyim:KK45:
Aaa armut bagirsaklari çok iyi calistiriyo diye biliyorum acaba kisiden kisiye göre degisiyor mu ki

Kizlar annemlerden yeni geldim hemen listeyi hazırladım sabaha hazir olsun eksilerle dolsun diye:21::21: şimdi biraz eşimle vakit gećiricem kuzuyu uyuttum:KK46: yarın görüşürüz:KK54::KK60:iyi geceler fistiklar:21::21::KK200:

Sabah:haşl. Yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık,1 dlm tb ekmek
Ara:2 kuruincir
Öğle: fırında kıymalı karnıbahar,salata,yoğurt
Ara:çilek,portakal
Akşam: ızgara balık, roka,mezelerden 2 çatal
3lt su, 45 dk aerobik
Buraya ilk geldigin zamanki menülerini hatirliyorum da simdiki menülerin harika canm afiyet olsun

Ya demek @moon8187 kaptan yardımcımıza dedin ha öyle mi :KK11:kız tanışırız yeter ki iste ben belli dönemlerde Ankara'ya geliyorum Bilkent yada ostime yada buraya gelirsen gel beklerim :nazar::KK50::KK50:keşke aynı şehirde olsaydık her hafta toplanırdık kız :KK76:
Ayy ne iyi olurdu hepimiz ayni sehirde olsak.
Valla miyavcm cok isterim o tarafa tatile gelmeyi zaten gelirsem de mutlaka gelirim dükkanına

Back
X