Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

c
Günaydin herkese..cuma kilom 69.9 bugünkü kilom 70.7 :oha:
:oha::oha:
K.validem carsamba günü ameliyat olacak bi 10 gün kadar hastanede yatar ben o zaman napicam su yeme düzenimi nasil kurucam bilmiyorm o kadar gerginim ki inanin dün hep sinir stresten yedim c.tesi aksam da esimin dogum gününü kutladik o zamanda yedim tam 800 gr fark oldu tabi :KK43:
Kendimi cikmaz sokaga girmis gibi hissediyorum tam güzel güzel kilo vermeye baslamisken offff offfff !!!
canim o farkin fazlasi bendede varrrrr bu hafta telafiii carsambaya kadar gider zaten canm sonrada dikkat edebilirisn yine disarda yicksen izgara tarzi ye salata falan yapabilirisn canimmm

Yeni tartının doğru olduğunu düşünüyorum.ona da ayrıca Can'ım sıkkın zaten.cumartesi 69.25 tim bugün 69.5. Cuma listesine Nasıl giriş yapacaksak Moonlii Moonlii la da görüşüp listeyi düzeltmek gerekecek değil mi?
evet canim bu hafta duzeltip tarti farki yazicaz sanirim SekerPancarii SekerPancarii selinim danişsin kaptanlarimiza bende haber bekliorum listeti duzenlicm ona göre

Günaydın hanımlar
1 saat yürüyüş mü yaptım geldim şimdi çok enerjik hissediyorum bugün kendimi
Cuma 73.2
Pazartesi 73.00
Bugün yumurta ananas yiyeceğim sadece
Yarında protein yapıcam
vanim hatikasin hem sabah yuruyus hem -200 fark ama nedn yumurta ananas:(

evet canim bu hafta duzeltip tarti farki yazicaz sanirim SekerPancarii SekerPancarii selinim danişsin kaptanlarimiza bende haber bekliorum listeti duzenlicm ona göre
Canim karar defterini tekrar bi okuyunca anladim :kahve::mapus: K kova01 nin misal 73 kilo ama yeni tartida 75 çikiyorsa 75 üzerinden hesaplama yapip yanina not düşücez baskül değişiminden kaynakli 2 kilo artışı eklenmistir diye:sus:ben böyle anladim kiz:oops:

Back
X