- 23 Ocak 2016
- 449
- 634
- 18
- 32
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #151.741
H.b. gülümSaol canım hoşgeldin aramıza![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
H.b. gülümSaol canım hoşgeldin aramıza![]()
Memnun oldum canım aynen burası çok güzel bi takım yalnız bi sorun var sende zayıfsınH.b. gülüminan aranizda cok mutluym cok memnn oldum selinm
SekerPancarii hep solerdi cok tatli insanlar oldugunuzu gercektende olesiniz
bek sevdim sizi
![]()
Memnun oldum canım aynen burası çok güzel bi takım yalnız bi sorun var sende zayıfsın
Yapmayın bunu yapmayın bunuburda 63den aşağı düşememiş bi meggie var
![]()
Yaziyom menümü haziğğğ msnpehi iyle ossun
herzeyi tam haa irezi edegim yoosam seni bugda
![]()
Memnun oldum canım aynen burası çok güzel bi takım yalnız bi sorun var sende zayıfsın
Yapmayın bunu yapmayın bunuburda 63den aşağı düşememiş bi meggie var
![]()
heeYaziyom menümü haziğğğ msn![]()
Menüm
Sahur: 4 küçük dilim su böreğipeynir, 3 zeytin, çeçil peyniri, salatalik domates, 2 çay kaşığı gül reçeli, 2 parça karpuz, sekersiz çay
İftar: yarım kase köfteli yogurt çorbası, küçük bi parça haşlanmiş et, yarim kaşik arpa şehriye pilavi, salata, 2 parça karpuz
Birazdan güllaç yicem![]()
Niye hii bence iftarım gayet hafifGel beni de ye
yeter yeter
duymak istemiorum
![]()
Niye hii bence iftarım gayet hafifben bu menülerle haftada iki kilo veriyom
ama sahurum
çok oldu tabi
![]()
Gullac mıMenüm
Sahur: 4 küçük dilim su böreğipeynir, 3 zeytin, çeçil peyniri, salatalik domates, 2 çay kaşığı gül reçeli, 2 parça karpuz, sekersiz çay
İftar: yarım kase köfteli yogurt çorbası, küçük bi parça haşlanmiş et, yarim kaşik arpa şehriye pilavi, salata, 2 parça karpuz
Birazdan güllaç yicem![]()
İyi aksamlar kızlar bende menümü yazayim sabah peynir zeytin domates ceyrek gevrek 2 yumurta ögle 1 kase yogurt yaninda kücük parca izgara tavuk aksam taze fasulye 4-5 kasiksehriye pilavi
Bugünkü menüm
Sahur 1 yumurta zeytin peynir çok az gözleme
İftar şehriye çorbası et sote salata minnacık pidebirde çıbık dondurma yidim
![]()
ay bende mi yapsam su 5 de 5 diyetini ama ben şok diyetlere hic inanmam kiii yani hemen geri alacağımı düşünürüm of bileedim şimdi
Oruçlu olduğum için akşam yedim canım yoksa normalde 7 den sonra hiçbir şey yemiyorumBalım unlu şeyleri daha az tüketebilirsin ama yine de iyi olmuş. Bir dahakine minnacık pidenin de yarısını ye mesela. :)
Dondurma gibi şekerli şeyleri de akşam saatlerinden daha erken vakitlerde yersen yakma imkanın olacaktır. ^^