Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

H.b. gülüm :KK50: inan aranizda cok mutluym cok memnn oldum selinm SekerPancarii SekerPancarii hep solerdi cok tatli insanlar oldugunuzu gercektende olesiniz :KK19: bek sevdim sizi:KK68:
Memnun oldum canım aynen burası çok güzel bi takım yalnız bi sorun var sende zayıfsın :-):-)
Yapmayın bunu yapmayın bunu :ukala:burda 63den aşağı düşememiş bi meggie var :KK47::KK48:

Menüm
Sahur: 4 küçük dilim su böreği:oha: peynir, 3 zeytin, çeçil peyniri, salatalik domates, 2 çay kaşığı gül reçeli, 2 parça karpuz, sekersiz çay:oha:
İftar: yarım kase köfteli yogurt çorbası, küçük bi parça haşlanmiş et, yarim kaşik arpa şehriye pilavi, salata, 2 parça karpuz
Birazdan güllaç yicem:rapci:

Memnun oldum canım aynen burası çok güzel bi takım yalnız bi sorun var sende zayıfsın :-):-)
Yapmayın bunu yapmayın bunu :ukala:burda 63den aşağı düşememiş bi meggie var :KK47::KK48:
:halay: Ossun gız su 5 te 5 ise yararsa ah bi sende yapagsınnn zapzayıf oluruk :dua::oha:
Yaziyom menümü haziğğğ msn:rolleyes:
hee:rapci: hazıgım:süslü::silah: uff dealim bitun gun patites yidim ben :tokat: istah acici seller yazmaaaa:KK4:

Menüm
Sahur: 4 küçük dilim su böreği:oha: peynir, 3 zeytin, çeçil peyniri, salatalik domates, 2 çay kaşığı gül reçeli, 2 parça karpuz, sekersiz çay:oha:
İftar: yarım kase köfteli yogurt çorbası, küçük bi parça haşlanmiş et, yarim kaşik arpa şehriye pilavi, salata, 2 parça karpuz
:oha: Gel beni de ye:kızgın: yeter yeter:KK47:duymak istemiorum:KK47::KK47:

Menüm
Gullac mıo_O ne gız o :KK4: vurun beni:silah:

İyi aksamlar kızlar bende menümü yazayim sabah peynir zeytin domates ceyrek gevrek 2 yumurta ögle 1 kase yogurt yaninda kücük parca izgara tavuk aksam taze fasulye 4-5 kasiksehriye pilavi

İyi aksamlar kızlar bende menümü yazayim sabah peynir zeytin domates ceyrek gevrek 2 yumurta ögle 1 kase yogurt yaninda kücük parca izgara tavuk aksam taze fasulye 4-5 kasiksehriye pilavi

Ekmeği azaltmışsın çok da güzel olmuş canım. Sabah o güzel kahvaltının yanına 1 bardak tarçınlı süt ekleyerek yağ yakımını da hızlandırabilirsin. :)

Ben her sabah kahvaltımda mutlaka 1 bardak tarçınlı süt tüketiyorum. (Diyet listeleri uyguladığım zamanlar hariç)

Bugünkü menüm
Sahur 1 yumurta zeytin peynir çok az gözleme :kk77:
İftar şehriye çorbası et sote salata minnacık pide :cool: birde çıbık dondurma yidim :dondurma::olamaz:

Bugünkü menüm
Sahur 1 yumurta zeytin peynir çok az gözleme :kk77:
İftar şehriye çorbası et sote salata minnacık pide :cool: birde çıbık dondurma yidim :dondurma::olamaz:

Balım unlu şeyleri daha az tüketebilirsin ama yine de iyi olmuş. Bir dahakine minnacık pidenin de yarısını ye mesela. :)

Dondurma gibi şekerli şeyleri de akşam saatlerinden daha erken vakitlerde yersen yakma imkanın olacaktır. ^^

ay bende mi yapsam su 5 de 5 diyetini ama ben şok diyetlere hic inanmam kiii yani hemen geri alacağımı düşünürüm of bileedim şimdi

ay bende mi yapsam su 5 de 5 diyetini ama ben şok diyetlere hic inanmam kiii yani hemen geri alacağımı düşünürüm of bileedim şimdi

Canım pirinç lapası da şok diyet diye geçer ama ben verdiğimi geri almadım. Normal diyetine devam ediyorsun yine bittikten sonra. İstersen bekle biz pinkibal pinkibal ile bitirelim. Zaten bizdeki kilo değişimini falan görürsün. 5 gün zaten bugün 1.günü bitirdik biz.

Kaldı 4 güüün. -.-

Balım unlu şeyleri daha az tüketebilirsin ama yine de iyi olmuş. Bir dahakine minnacık pidenin de yarısını ye mesela. :)

Dondurma gibi şekerli şeyleri de akşam saatlerinden daha erken vakitlerde yersen yakma imkanın olacaktır. ^^
Oruçlu olduğum için akşam yedim canım yoksa normalde 7 den sonra hiçbir şey yemiyorum :super:

Back
X