Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yeni liste 10:27
SPOR LİSTESİ(14/21)

PEMBE TAKİM
(125)SekerPancarı71:64+61
()selcanmehmetcan:
()edan18:
(80)Poncikbirgelincik:80
(30)Kova01:30

MOR TAKİM
(100)
hedef52:30+40+30
(40)htc71 :20+20
(60)munter:20+20+20
()elaalemi:
()sarraf:

PEMBE TAKİM:235
MOR TAKIM:200

sorunlar var ve çözemiyoruz. anlatmıcam çünkü iş yerinde ağlamak istemiyorum
bebişin var artık al kilo nolmuuşş doğunca verirsin :KK46:
moralini bozma tatlım olur öyle şeyler halledersin sen üzülme :KK60:

:KK71::KK71::KK71::KK71:

Kaslar sismistir bol squat yaptin ya kuzum maydanoz yii bol bol :deli:
1.200 gitmiş muhtemelen ödem oldu :KK70:totigim aciyor bacallarim aciyor :KK53: ne zaman geçecek bu ağrılar :deli:sabah kahvaltıda yidim maydanoz :KK15:

Size de geçmiş olsun.ben elimde burun aspiratörü çocuk kovalıyorum evde:KK70: büyüğünü de peçeteyle
hepinize geçmiş olsun canlar :KK1::KK37:bende kizimi asiya götürdüm geldim uyutucam şimdi iki koldan da vurdular :confused:

günaydın kızlar
ben bu ara cok keyifsizim sizede vakit ayıramıyorum napcam bilmiyorum..
Ayy nolduuuu bebimmmm
Sen guclu ve cok cici bir kizsin niye aglayacakmissin aglamak yok. Seni kimsenin uzmesine izin verme. :duduk:

Oylemi diyosun ama 75 kg minimum 10 kg alsam 85 ben bunlari nasil vericemm zaten cok zor veriyorum :cry: buradaki fit annelere cok ozeniyommm :cry:
Nolmussssss 88 le dogurdummmmm
Hele 3 cocuku anneler falan o kadar doguma ragmen kendilerine dikkat edip zayif oluyolar ya cok hosuma gidiyii:süslü: hep zayif fit anneler olalim:anne:
bizde 1 cocukla guzeliz napak yani :D ben 3 de olsa degismem:KK46:

Kiz Allah senii:KK70: iyidir iyii Allah in izniyle:anne::anneadayı: caninin istedigi herseyi ye kuzum aklin kalmasin dikkat etmeye calis yeter:anneadayı::KK200:
iyidir dimi hic anlayabilecegimiz bisi olmuyormu bu donemlerde 3 hafta cok uzun endiseleniyomda ben :(

Demi kiz yat yat uyu munter munter bende uykuya hasretim hep gerci saat 8 cok erken digil uyanmak icin ama bana yetmii:deli: keske 9 da kalksa kizim:deli: ama aksam 7 bucukda uyyo cocuh napsin:KK70:
Senin kizijin uyku saati gayet milemmelmissss masallah kizzz

Uzulme kuzum benim dogumda 12 kilo gitti cogu gidecek zaten ama ben 24 kilo aldim sen o kadar almicaksin hemende vericeksin saglikli beslenerek bizimle birlikte:KK60:
gidecek dimiii :( sizler burayi hic birakmayinnnn luffennn

Saol canimm ayy bu sene cok hastalandi kizim yaa:mad: yaz gelsin artikkkk:rolleyes: bizimkide oyle pecete eksik olmuyo elimden spor yapiyorum simdi silmiyo kendi tiiksiniyomuş silmekten:KK70::KK70:
:D

kaptinn kaptinn kiz sabah beridir balik tursuusu dedin durdun ne bu anlat bakemm hic duymadimm hayal edincede pek hosuma gitmedi

normal hamsiyi tuzlu sirkeli suya basıyolar anladıgım kadarıyla o 1 sene duruyo aynı taze buglama balık gibi oluyo cıkartınca. limon maydanoz miiiss :kk77::kk77::kk77:
yaaaaa :)

Smdii kahve yaptim kendimeeee sizi dinlemeye geldimm anlatt:kahve:
oo munterm nasssinnnn:KK200:

Kotu yanagim acitmis. Bide yine bogszim acio yemnle biktm yaa aticam kendimi biyerlerdeennnnnnnn:bicak: tovbee tovbeeeeeeee
Iyi fibiyim tatlisss. Sen nasilsin gorusemiyoz... atma cnm cok caniji yakmiyorsa dayan bis buradayisss sana destek okuruss

yaaaaa :)

Iyi fibiyim tatlisss. Sen nasilsin gorusemiyoz... atma cnm cok caniji yakmiyorsa dayan bis buradayisss sana destek okuruss
Senin uyku halin cok normal cnm :) banada oluyodu herkese oluyi.

Atmammm tabisii daha zayiflicam :D hahahahahaahah ama splnt alisana kdr biraz xanimi yakicak bakalm. Olsunnn

Back
X