- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #181.521
Bir simit 4 dilim ekmek demek biliyin miyarim yesen hic bisi olmaz 2 dilim ekmek yerine gecer
geri kalan guzel kuzum afiyet olsun
![]()
Tamam bidaaa olmaz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir simit 4 dilim ekmek demek biliyin miyarim yesen hic bisi olmaz 2 dilim ekmek yerine gecer
geri kalan guzel kuzum afiyet olsun
![]()
moralini bozma tatlım olur öyle şeyler halledersin sen üzülmesorunlar var ve çözemiyoruz. anlatmıcam çünkü iş yerinde ağlamak istemiyorum
bebişin var artık al kilo nolmuuşş doğunca verirsin![]()
1.200 gitmiş muhtemelen ödem olduKaslar sismistir bol squat yaptin ya kuzum maydanoz yii bol bol![]()
hepinize geçmiş olsun canlarSize de geçmiş olsun.ben elimde burun aspiratörü çocuk kovalıyorum evdebüyüğünü de peçeteyle
1 sene tuzlu suda pişiyomuş o zaten hamsi buğlama gibiydi aynı bi dene bak hem taze hem gizildiiiBah onu yerim cok mirak ediyomayy hic dusunemiyom yaa balik tursusu
![]()
ayy bende okuyunca bi burun kivirmadim değil yalan yok1 sene tuzlu suda pişiyomuş o zaten hamsi buğlama gibiydi aynı bi dene bak hem taze hem gizildiii![]()
ay ablam öleHele 3 cocuku anneler falan o kadar doguma ragmen kendilerine dikkat edip zayif oluyolar ya cok hosuma gidiyiihep zayif fit anneler olalim
![]()
kız valla öle denk geldi heYok artiksadece su mu
![]()
bazilarida şanslı almıyorlar senin ablandami yiyip yiyip almayaanlardan yoksam tikkat mi ediyoray ablam ölehep benden zayıf olmuştur
![]()
Ayy nolduuuu bebimmmmgünaydın kızlar
ben bu ara cok keyifsizim sizede vakit ayıramıyorum napcam bilmiyorum..
Nolmussssss 88 le dogurdummmmmSen guclu ve cok cici bir kizsin niye aglayacakmissin aglamak yok. Seni kimsenin uzmesine izin verme.
Oylemi diyosun ama 75 kg minimum 10 kg alsam 85 ben bunlari nasil vericemm zaten cok zor veriyorumburadaki fit annelere cok ozeniyommm
![]()
bizde 1 cocukla guzeliz napak yaniHele 3 cocuku anneler falan o kadar doguma ragmen kendilerine dikkat edip zayif oluyolar ya cok hosuma gidiyiihep zayif fit anneler olalim
![]()
ben denedim ve yüsss puan virdimmmmayy bende okuyunca bi burun kivirmadim değil yalan yokhiç denemedim
valla aslında alma potansiyeli varbazilarida şanslı almıyorlar senin ablandami yiyip yiyip almayaanlardan yoksam tikkat mi ediyor![]()
iyidir dimi hic anlayabilecegimiz bisi olmuyormu bu donemlerde 3 hafta cok uzun endiseleniyomda benKiz Allah seniiiyidir iyii Allah in izniyle
caninin istedigi herseyi ye kuzum aklin kalmasin dikkat etmeye calis yeter
![]()
Senin kizijin uyku saati gayet milemmelmissss masallah kizzzDemi kiz yat yat uyumunter bende uykuya hasretim hep gerci saat 8 cok erken digil uyanmak icin ama bana yetmii
keske 9 da kalksa kizim
ama aksam 7 bucukda uyyo cocuh napsin
![]()
gidecek dimiiiUzulme kuzum benim dogumda 12 kilo gitti cogu gidecek zaten ama ben 24 kilo aldim sen o kadar almicaksin hemende vericeksin saglikli beslenerek bizimle birlikte![]()
Saol canimm ayy bu sene cok hastalandi kizim yaayaz gelsin artikkkk
bizimkide oyle pecete eksik olmuyo elimden spor yapiyorum simdi silmiyo kendi tiiksiniyomuş silmekten
![]()
bazilarida şanslı almıyorlar senin ablandami yiyip yiyip almayaanlardan yoksam tikkat mi ediyor![]()
Ayy nolduuuu bebimmmm
Nolmussssss 88 le dogurdummmmm
bizde 1 cocukla guzeliz napak yaniben 3 de olsa degismem
![]()
Ayy nolduuuu bebimmmm
Nolmussssss 88 le dogurdummmmm
bizde 1 cocukla guzeliz napak yaniben 3 de olsa degismem
![]()
normal hamsiyi tuzlu sirkeli suya basıyolar anladıgım kadarıyla o 1 sene duruyo aynı taze buglama balık gibi oluyo cıkartınca. limon maydanoz miiisskaptinn kiz sabah beridir balik tursuusu dedin durdun ne bu anlat bakemm hic duymadimm hayal edincede pek hosuma gitmedi
Smdii kahve yaptim kendimeeee sizi dinlemeye geldimm anlattçok dertiyimgel hadi
![]()
oo munterm nasssinnnn
Senin splant nasil gidiy![]()
yaaaaa :)normal hamsiyi tuzlu sirkeli suya basıyolar anladıgım kadarıyla o 1 sene duruyo aynı taze buglama balık gibi oluyo cıkartınca. limon maydanoz miiiss![]()
Iyi fibiyim tatlisss. Sen nasilsin gorusemiyoz... atma cnm cok caniji yakmiyorsa dayan bis buradayisss sana destek okurussSmdii kahve yaptim kendimeeee sizi dinlemeye geldimm anlatt
oo munterm nasssinnnn
Kotu yanagim acitmis. Bide yine bogszim acio yemnle biktm yaa aticam kendimi biyerlerdeennnnnnnntovbee tovbeeeeeeee
Senin uyku halin cok normal cnm :) banada oluyodu herkese oluyi.yaaaaa :)
Iyi fibiyim tatlisss. Sen nasilsin gorusemiyoz... atma cnm cok caniji yakmiyorsa dayan bis buradayisss sana destek okuruss