Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menüm
Sabah 1 çay kaşığı tarçınlı bal nescafe spora enerji

Kahvalti: 1 dilim tahilli ekmek, 1 bucuk az yagda baharatli yumurta ve kahvaltılıklardan azar azar
Öğle: 2 tatli kaşığı chia, 2 yemek kaşığı yulaf,1 kaşık yogurt, yarim elma, 1 minik kivi, 1 ceviz az kuru üzüm(yulaf ve chiayi suyla pisirdim soğuyunca yogurt ve meyveleri ekledim tarcin serpip yedim)
Aksam: 4 dolu kaşık pirasa, 4 silme kaşık mantar sote, yogurt, salata, aci biber

Spor
37 dk twist shape stepper
Eki Görüntüle 1954928 Eki Görüntüle 1954929 Eki Görüntüle 1954930
Resimdekiler(karinda dinlenme günüm)
50 thigh master
Lastikle göğüs çalışma
Soguma
Menunde sporun da fevkaladenin fevkinde :mapus:

menüm
sabah
1 peynirli omlet 1 dilim ekmek 3 zeytin 1 çay kasigi bal yarım kk beyaz peynir domates maydanoz dere otu
öğlen
6 yk mantar kavurmasi 3 yk yoğurt 1 dilim ekmek
akşam
6 yk tavuk sote 2 yk bulgur pilavı 3 4 yk yoğurt
su 2 2.5 a tamamlarim
spor kuzumu uyutuyorum birazdan sekercigimin dediği egzersizlerden yapicam
Canim menun guzel afiyet olsun sen su sporlari yapda bi bende yapicam ins

yeni liste 21.17
SPOR LİSTESİ(14/21)

PEMBE TAKİM
(125)SekerPancarı71:64+61+57
()selcanmehmetcan:
()edan18:
(80)Poncikbirgelincik:80
(70)Kova01:30+40

MOR TAKİM
(100)
hedef52:30+40+30+30
(60)htc71 :20+20+20
(60)munter:20+20+20
()elaalemi:
(120)sarraf:120

PEMBE TAKİM:275
MOR TAKIM:370

Bakiyorumm instagramdan falan millet manken gibi zayif. Cop gibi hala da saglikli besleniyorlar spor yapiyorlar bizzzz de anca yiyelimm aman 20 25 kg verdik aman da yorulduk bilmem neee.
Yok yaaa hayatt felsefesi olucak bu bizim hayat felsefemiz @SekerPancari71 hamurisi:işsiz:
Hayat felsefem içinde mantıkla lahmacunlar ve baklavalar var :KK53::KK53:

Kızlar devamlılığı saglamayan üyeler için konuşuyorum gerçekten bozulmaya başladım emek veriyoruz bütün gün burda olmaya çalışıyoruz ama herkes aynı şekilde değil malesef. Haksızlık oluyo hiç değilse günde 5 mesaj kuralına uyulsun.. ve cok ciddi söylüyorum diskalifiye etmek zorunda kalicam

Kızlar devamlılığı saglamayan üyeler için konuşuyorum gerçekten bozulmaya başladım emek veriyoruz bütün gün burda olmaya çalışıyoruz ama herkes aynı şekilde değil malesef. Haksızlık oluyo hiç değilse günde 5 mesaj kuralına uyulsun.. ve cok ciddi söylüyorum diskalifiye etmek zorunda kalicam
Merhaba canm. Lafın bana da geliyor mu?

Biraz. Ama senin ders çalıştığını biliyoruz o yüzden sana bisey diyemiyorum canım sınava kadar idare edicem ben seni sorun yok
Canm aslında haklısın. ben de bir şey diyemiyorum. söz veremem şu an çünkü sınav önemli. sınavdan sonra yine eskisi gibi olur ama hazıran sonunda da bir sınavım var. ne olursa olsun boşlamak istemiyorum 2.senem. Aralarımda giriyorum okuyorum aslında ama muhabbet benlik olmuyor bazen o yüzden de yazmıyorum. kızlar napıyosunuz yazınca muhabbet olmuyor. açılana kadar da benm aram bitiyo bu sefer cee diyip kaçmış oluyorum. onu da ben sevmiyorum. yani istersen canm listeden çıkart beni. ben yine buraya gelirim zaten kopamam sizden. ama kimsenin hakkını yememiş olurm en azından

Canm aslında haklısın. ben de bir şey diyemiyorum. söz veremem şu an çünkü sınav önemli. sınavdan sonra yine eskisi gibi olur ama hazıran sonunda da bir sınavım var. ne olursa olsun boşlamak istemiyorum 2.senem. Aralarımda giriyorum okuyorum aslında ama muhabbet benlik olmuyor bazen o yüzden de yazmıyorum. kızlar napıyosunuz yazınca muhabbet olmuyor. açılana kadar da benm aram bitiyo bu sefer cee diyip kaçmış oluyorum. onu da ben sevmiyorum. yani istersen canm listeden çıkart beni. ben yine buraya gelirim zaten kopamam sizden. ama kimsenin hakkını yememiş olurm en azından
O zaman seni izine ayiralim kuzum haziranda dönersin stresli bi dönemdesin çünkü burda aklın kalmasın ama yinede gel tabiki. Çünkü böyle tolere ettiğim zaman herkes ayni seyi bekliyo sınavların bitip rahatladiginda dönersin. Sınav tabikıde önemli anliyorum ben seni

Back
X