Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kahvaltı
1 dilim beyaz ekmek
6 siyah zeytin
2 kk beyaz tam yaşlı peynir
5 kaşık tahin pekmez
Nane
Ara
1 çokonat
Öğlen
Bamya
Naneli yoğurt
Akşam
6 dilim ızgara tavuk
1 küçük dilim tam tahıllı lavaş
Patlıcan kızartma

Su
3 lt
Spora yarın başlayacağım

Şehir dışında olduğum için çok dikkat edemedim yarından itibaren toparlayacağım
Bir çokonatı hiç sevmedim :bicak: gerisi güzel görünüyor :kk77:

O kadar yazıp kendi menümü yazmayı unutmuşum :halay:
Sabah : bir buçuk dilim kadar ekmek 4 parça sosis bir kk kaşar peyniri bir bardak çay
Öğlen: bir tabak az etli nohut yemeği ve bir kase kadar yoğurt
Akşam : iki kırık bitter çikolata ce iki avuç kadar badem

Yok anam bugun hasim çıktı yorgunluktan oluyom beyimiz yemek begenmiyi ben o çorba yaptim kendime teklif ettim yemem makarna pisirdim yemem yemesen yime dedim :)) vayy yemek yapmiymisim erkler:KK47::olamaz::ukala: iste snede bi iki yemek yapmazsin onuda bugune sigdirdim bende patladim haliyle yigteyggg bee dedimm
Sonra anacim sulu kofte yapmis getirdi inatlasti yemedi kendine yumurta pisirdi yediii bende:KK12::63:
oyy ama yaaa :deli: sen yapmıyosan o yapcak bilmiyo muydu bugün işlerin var fırsatın olmadı:işsiz:

Kizz yakin akrabamizin đugunlerde kadinlar arssinda milleti costururum gorsen 4-5 saat vuuuuuuu bi spor oluuyyy
4 5 saatt:oha::oha::oha: maşallah o nası enerji :KK53: bnm kafam kaldırmıyo salonlardaki sesleri ya ruhum yaşlı:olamaz:
Icsene yoksa icilmezmi ben yanlismi yapiydimn
içtiiimmm:KK74::KK74:
ayy çok sevindim kuzum :KK74:

bebimkide dün karsimda baklava yidi vicdansız bide bana göstere göstere yidi :KK53:

ilk zamanlar kasikta ağır olabilir ama sen doktora sor ona göre dikkat et canım :KK15:

onun dizisi varrr onu izliyordur simdik :KK70:
baklava mı :KK57: ne vicdansızlaar yaaa bide diyo ki zayıfladıgın yeter ye artık :D
yokk kız ne dizisi kaynanasıgiy geldi akşam yemege :D:D

Sabah : bir buçuk dilim kadar ekmek 4 parça sosis bir kk kaşar peyniri bir bardak çay
işlenmiş ve paket gıdları sevmediğim için sosisi beğenmedim kuzum menünde .... bilindik bir marka bile olsa inan çok sağlıksız 2 sene kadar mrket sorumluluğu yaptım tarihi geçen ürünleri firmalar alıp tekrar işleyip satışa sunuyorlar özellikle tereyağlrına dikkkat edin .. hazır meyve sularının yapılma ortamını görseniz inanın ne içersiniz ne çocuklarınıza içirirsiniz kuzenim fabrikasında çalıştı bir ara evde yapmak en güzeli

oyy ama yaaa :deli: sen yapmıyosan o yapcak bilmiyo muydu bugün işlerin var fırsatın olmadı:işsiz:
Bide breber bulusup dr gittik geldik zaten adrenalim yüksek bi agiz tadiyle gerginligimi yasatmiylar :KK70:beyumizde regl olcak ya anlayışlı olmam lazimm:sopa::KK53:
Aksamda nohut isladimdi bugun onu pisiriyim pilavda yapamda yesin bakem valla 4cesit var dunku pisirdigim makarna öyle duruy yogurtlu yapem bide anacigim dun eve geldigimizde pisirdiydi sulu kofte var kucuk bi tencere bide benim pirasa corbam var ben onu yerim belkimm cok seviyim sbze corbasi hahh sindi sofra doldu tasti iste ..
Gunaydin bu arada canim ve kizlar:KK200::KK200::KK200::KK200:

bende tam tersi hep sicagimdir yaz kış :deli:kışın elimi yumruk yapıp biraz bekleteyim fırın gibi olur lar evde yaz kış çorap giymem simdi de yok :KK48:
kendinden ısıtmalı :KK70::KK70: bnm ayaklarım üşür bi de ellerim:ruh: nişanlım avucunun içine saklıyo elimi hep ısınsın diye:KK51::KK51:
Evet güzel oldu cok hafif hissediyorum kendimi inşallah yarın 74ü görecem
kaç olmuşsun beybi:dua:

Güzel liste kaptan ben beğendim iki çiğköfte bir şey yapmaz hem acıysa metabolizma bile hızlandırıyor diye okumuştum
bende öyle biliyorum kuzu bide eve geldim acılı limonlu yogurt yidim dün 57 ydim bugün 56,3 üm:oha::oha:
bugünde sabah kahvaltımı sağlam yaptım artık gersi cok hafif olcak yarına -1 inşallahhh :dua:

Sabah: 4 kaşık yulaf gevreği
Ara:kahve
Öğle : 4findik köfte 1 kase çorba
Ara: kahve
Aksam:2 çiğ köfte bol yeşillik ayran:eek:

Su 2 litreye tamamlicam 30dk yürüdüm daha da spor yaparım
Çiğ kofteyi nişanlm ısrar etti bende porsiyon söyledim 2 tane yedim bol yesilliklerinden yedim
2 çiğ köfteden birşey olmaz canım bugün pilav türü şeyler yemezsen dengelersin

günaydın kızlar çok mutluyum dün hafif yedim veee 74,90 ü gördüm tartıda regli olacam şişkinlik var o şişlikte gitse önümüzdeki hafta 73 lerdeyim :halay::halay::halay::halay::halay:
Ayyy haydi maşallah darisi bana bende dun 77 dim sindi tartilmadim ins bende gorurum en son 74 dustum geri aldimdi bu sefer kararliyim ins kg vermeye..

Ayyy haydi maşallah darisi bana bende dun 77 dim sindi tartilmadim ins bende gorurum en son 74 dustum geri aldimdi bu sefer kararliyim ins kg vermeye..
:dua::dua::dua: bende en son 7,80 düm ağustosta diyetisyene gitmiştim o dönemler ama bu kadar hızlı verememiştim kaçamak yapıyordum şimdi kaçamak yok ..ben her gün sabah wc öncesi wc sonrası tartılıyorum birde akşam eve geldiğimde üstümü değişirken kesin tartılıyorum wc öncesi wc sonrası motive ediyor ..

akşam niye öyle olmuş ki:KK64:

işlenmiş ve paket gıdları sevmediğim için sosisi beğenmedim kuzum menünde .... bilindik bir marka bile olsa inan çok sağlıksız 2 sene kadar mrket sorumluluğu yaptım tarihi geçen ürünleri firmalar alıp tekrar işleyip satışa sunuyorlar özellikle tereyağlrına dikkkat edin .. hazır meyve sularının yapılma ortamını görseniz inanın ne içersiniz ne çocuklarınıza içirirsiniz kuzenim fabrikasında çalıştı bir ara evde yapmak en güzeli
Bende ayni fikirdeyim ben bi tavugu aliyorum oda hormonlu ama yapcak biseyim yok onuda çocuklarım cok seviyy ve meyve sularını elimden geldigince komposto dan yapip beslenmelerine ve yaptigim marmelat recellerden meyve suyu yapiyorum..
Onceden dikkat etmiyordum iki yildir elimden geldigi kadar tereyag köyumuzden alirim has zeytin yag kullanirim hazir gida nadir girer saglikli beslenmeye çalışıyorum ve evdekilerede ayni böyle beslenmesine dikkat ediyorumm..

Bide breber bulusup dr gittik geldik zaten adrenalim yüksek bi agiz tadiyle gerginligimi yasatmiylar :KK70:beyumizde regl olcak ya anlayışlı olmam lazimm:sopa::KK53:
Aksamda nohut isladimdi bugun onu pisiriyim pilavda yapamda yesin bakem valla 4cesit var dunku pisirdigim makarna öyle duruy yogurtlu yapem bide anacigim dun eve geldigimizde pisirdiydi sulu kofte var kucuk bi tencere bide benim pirasa corbam var ben onu yerim belkimm cok seviyim sbze corbasi hahh sindi sofra doldu tasti iste ..
Gunaydin bu arada canim ve kizlar:KK200::KK200::KK200::KK200:
all dersin sana yemek :D:D:D
makarnayı yogurtlu yapcan üstüne de pul biberli yağ yapcan :rolleyes::rolleyes::ruh:

Back
X