Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

domatis salatalık dereotu maydanoz ıspanak ı bakla var annem yeni yapmıs marul var ama tarzım degıl bunlar :110:
domates salatalık maydanozu salata yerine yiyebilirim ama haşlama olarak ne yicem o_O
:KK72:al bunu ye :p
bence sende cok acı bi çiğ köfte yapmalısın bak bende cok işe yaramıştı kilo verdirmişti :KK8::KK8:

yüzdemiz bu şekilde kızlar 0.400 ün altında kaldık bu hafta :işsiz::işsiz: poncikbirgelincik poncikbirgelincik haftaya listeye dönüyoruz kilo vermiş olarak ona göre bu hafta sıkı tut @edan18 canım sen ne zaman dönceksin izinden ?bitmedi mi daha sınavların.. Moonlii Moonlii canım sen dönmeyi düşünüyo musun tekrarrr ?
@ParteMoralll sende dön baaahhh dönmek istemeyenlerde bildirirse bana eğer veya uzun süre dönmeyi düşünmeyenlerrr ona göre takıma arkadaslarımızı alıcam aday listemiz biraz kalabalık çünkü :KK28:

14. TAKİM 512. ETAP***

selcanmehmetcan(76.5///%) bildirimsiz izine ayrılmak istiyor
htc71(63.5///%) sabit bildirimli izine ayrılmak istiyor
06derya(69.6///%) sabit
senad(65/64.8/0.2/%0.31)
nuffiun(72.9/72.8/0.1/0.14 %)
zuzuzuzu1234 (68.7/67.9/0.8/%1.16)
elaalemi( 58.9/58.0/0.9/%0.51)509.edapta bildirimli izine ayrıldı 509 yüzdesi 3 e bölündü

14. Takım Ortalama: % 0,302
Canım merhaba çok özledim buraları ama ben baya kilo aldım ve disipline olamıyorum gelsemde kalamıyorum o yüzden sizi uğraştrmak ve yarı yolda bırakmak istemiyorum canım. Kendi kendime bişeyler yapmaya çalışıcam sanırım öperim herkesleri @sarraf ımmm @SekerPancarii mmm tabikisii @ParteMoralll ımmmmmm

Canım merhaba çok özledim buraları ama ben baya kilo aldım ve disipline olamıyorum gelsemde kalamıyorum o yüzden sizi uğraştrmak ve yarı yolda bırakmak istemiyorum canım. Kendi kendime bişeyler yapmaya çalışıcam sanırım öperim herkesleri sarraf sarraf ımmm SekerPancarii SekerPancarii mmm tabikisii @ParteMoralll ımmmmmm
65.4 le izine ayrılmışsın kuzumsu an kaç kilosun ? keşke dönsen belki zamanla oturucak o disiplin sonucta bi kere basarmışsın bi daha basarabilirsin gibi geliyo bana :KK50:

Canım merhaba çok özledim buraları ama ben baya kilo aldım ve disipline olamıyorum gelsemde kalamıyorum o yüzden sizi uğraştrmak ve yarı yolda bırakmak istemiyorum canım. Kendi kendime bişeyler yapmaya çalışıcam sanırım öperim herkesleri sarraf sarraf ımmm SekerPancarii SekerPancarii mmm tabikisii @ParteMoralll ımmmmmm
Bebegimmmmm:rolleyes: gelsene moonnnn litfenn yaz geldi gitmezsin ki bence artik :KK36: osledimmmm:KK36: niye kilo aliyon:tokat::KK4:

domatis salatalık dereotu maydanoz ıspanak ı bakla var annem yeni yapmıs marul var ama tarzım degıl bunlar :110:
domates salatalık maydanozu salata yerine yiyebilirim ama haşlama olarak ne yicem o_O
İspanak yemegi ye bulgursuz:super:sevmem dersen tohat yirsin:tokat:

Back
X