- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #194.121
ama 3 cocuk ne ara ve nasıl yapcamEeee daha ne istiyorsun,vatandas daha is hayatina atilmadan sen emekli olacaksin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama 3 cocuk ne ara ve nasıl yapcamEeee daha ne istiyorsun,vatandas daha is hayatina atilmadan sen emekli olacaksin![]()
kovarlar valla her bana 5 bin cocuk parası verceklerineGelsin pes pese![]()
Hic sebzeye benzeyen bisey yoh mi evdepattis haric
![]()
domatis salatalık dereotu maydanoz ıspanak ı bakla var annem yeni yapmıs marul var ama tarzım degıl bunlar
domates salatalık maydanozu salata yerine yiyebilirim ama haşlama olarak ne yicem![]()
ev yoğurdum yok arın annemde kalacam büyük ihtimal ile cumartesi pazar pazartesi günleri yaparım sopuk çorba şekline olan varya 2 saatte bir yeniyordu onu yaparımYumurta aşığı biri olarak anlayamiyorumne zaman yapacaksin tatlis
![]()
al bunu ye
bence sende cok acı bi çiğ köfte yapmalısın bak bende cok işe yaramıştı kilo verdirmişti![]()
Canım merhaba çok özledim buraları ama ben baya kilo aldım ve disipline olamıyorum gelsemde kalamıyorum o yüzden sizi uğraştrmak ve yarı yolda bırakmak istemiyorum canım. Kendi kendime bişeyler yapmaya çalışıcam sanırım öperim herkesleri @sarraf ımmm @SekerPancarii mmm tabikisii @ParteMoralll ımmmmmmyüzdemiz bu şekilde kızlar 0.400 ün altında kaldık bu hafta![]()
poncikbirgelincik haftaya listeye dönüyoruz kilo vermiş olarak ona göre bu hafta sıkı tut @edan18 canım sen ne zaman dönceksin izinden ?bitmedi mi daha sınavların..
Moonlii canım sen dönmeyi düşünüyo musun tekrarrr ?
@ParteMoralll sende dön baaahhh dönmek istemeyenlerde bildirirse bana eğer veya uzun süre dönmeyi düşünmeyenlerrr ona göre takıma arkadaslarımızı alıcam aday listemiz biraz kalabalık çünkü
14. TAKİM 512. ETAP***
selcanmehmetcan(76.5///%) bildirimsiz izine ayrılmak istiyor
htc71(63.5///%) sabit bildirimli izine ayrılmak istiyor
06derya(69.6///%) sabit
senad(65/64.8/0.2/%0.31)
nuffiun(72.9/72.8/0.1/0.14 %)
zuzuzuzu1234 (68.7/67.9/0.8/%1.16)
elaalemi( 58.9/58.0/0.9/%0.51)509.edapta bildirimli izine ayrıldı 509 yüzdesi 3 e bölündü
14. Takım Ortalama: % 0,302
Bah bunu hiç denemedimyumurta pek severim tam haslaıp yarım kesip tavada tereyagı ve baharatla pişirceksinof diyorum
![]()
65.4 le izine ayrılmışsın kuzumsu an kaç kilosun ? keşke dönsen belki zamanla oturucak o disiplin sonucta bi kere basarmışsın bi daha basarabilirsin gibi geliyo banaCanım merhaba çok özledim buraları ama ben baya kilo aldım ve disipline olamıyorum gelsemde kalamıyorum o yüzden sizi uğraştrmak ve yarı yolda bırakmak istemiyorum canım. Kendi kendime bişeyler yapmaya çalışıcam sanırım öperim herkeslerisarraf ımmm
SekerPancarii mmm tabikisii @ParteMoralll ımmmmmm
BebegimmmmmCanım merhaba çok özledim buraları ama ben baya kilo aldım ve disipline olamıyorum gelsemde kalamıyorum o yüzden sizi uğraştrmak ve yarı yolda bırakmak istemiyorum canım. Kendi kendime bişeyler yapmaya çalışıcam sanırım öperim herkeslerisarraf ımmm
SekerPancarii mmm tabikisii @ParteMoralll ımmmmmm
cok güzel oluuuuyyyyBah bunu hiç denemedimcumartesi yapip yiyim
![]()
Bide 2 kilo verince kimse farketmiyi ama alinca farkediyii bu da eglenceliay keşke bizde 52lerde oynasak öle kendi kendimize
aynen eğlencelidir dimi kuzu ver al ver al ver al![]()
Bilirimcok güzel oluuuuyyyy![]()
bi bu tarif bide kuymka için hafta sonlarini beklerdim ben
![]()
ay evet yarım kilo bile alsan hemen sen kilo mu aldın diye yapıştıryo kvBide 2 kilo verince kimse farketmiyi ama alinca farkediyii bu da eglenceli![]()
İspanak yemegi ye bulgursuzdomatis salatalık dereotu maydanoz ıspanak ı bakla var annem yeni yapmıs marul var ama tarzım degıl bunlar
domates salatalık maydanozu salata yerine yiyebilirim ama haşlama olarak ne yicem![]()
ayy bi ara çavdar ekmeği ve recel getirmiştim ofise acıktıkca sürüp srüp yiyodumBilirimbi kuymakli gunleri bi de ara ogunlerde ekmek yedigini asla unutmiycim
![]()
Ama verince hep sessizlik hep sessizlikay evet yarım kilo bile alsan hemen sen kilo mu aldın diye yapıştıryo kv![]()