Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menüm
Sabah 1 çay kaşığı tarçınlı bal, nescafe
Kahvalti: 1 dilim kepek ekmeği, 1 az yagda baharatlı yumurta, az peynir,az tulum, 4 siyah 1 yesil zeytin, 1 çay k. ev yapimi kahvaltilik sos,bir minik parca kasar, salatalik, cay
Ara: çeyrek elma, yarim portakal
Öğle: 2 kaşık granola, 1 bardak yarim yagli süt
Ara: 1 küçük kase ev pudingi:sus: bi parça kaşar( ay cok canim çekti:KK53: napim)
Akşam: 1 çorba kasesi yağsız yesil mercimek salatasi,aci biber:KK16: (icinde yesillik, yesil zeytin,misir ve mercimek var)
Su: 1 buçuk litre hala içiyorum
Spor 30 dk twist shape

Menüm
Sabah 1 çay kaşığı tarçınlı bal, nescafe
Kahvalti: 1 dilim kepek ekmeği, 1 az yagda baharatlı yumurta, az peynir,az tulum, 4 siyah 1 yesil zeytin, 1 çay k. ev yapimi kahvaltilik sos,bir minik parca kasar, salatalik, cay
Ara: çeyrek elma, yarim portakal
Öğle: 2 kaşık granola, 1 bardak yarim yagli süt
Ara: 1 küçük kase ev pudingi:sus: bi parça kaşar( ay cok canim çekti:KK53: napim)
Akşam: 1 çorba kasesi yağsız yesil mercimek salatasi,aci biber:KK16: (icinde yesillik, yesil zeytin,misir ve mercimek var)
Su: 1 buçuk litre hala içiyorum
Spor 30 dk twist shape
pudingli kaşarlı ara öğünde benim ekmeklileri aratmıyo maşallah :KK53::KK53::KK53:

Kızlar memunu paylasayim sabah menemen zeytin peynir galeta çay ara da kefir içtim bı armut yedim şimdi de çorba mantar yetiştiriciliği bol sebzeli akşam da tanı yatmadan da yoğurt kurunu icecem

Selam kizlar:KK68:nasilsiniz,
Dun aksamdan beri yagmur dinmedi,ancak simdi hava acti burda.o yuzden bugun disari cikamadim hic.
Bugun de guzel gecti ,aksama bir kase yogurt yicem sadece.

Kızlar memunu paylasayim sabah menemen zeytin peynir galeta çay ara da kefir içtim bı armut yedim şimdi de çorba mantar yetiştiriciliği bol sebzeli akşam da tanı yatmadan da yoğurt kurunu icecem
senin telefonun t9 u da anlamamamız için elinden geleni yapıyo kuzum :D bide menüyü liste halinde yazsan ya kuzu karısıyo okurken Hoppa menü güzel :super:

PEMBE TAKİM

(60)Poncikbirgelincik:60
()Nuffiun:
(40) elaalemi:40
()selcanmehmetcan:
()sarraf:
(105)Marul_Anne : 35 + 70

MOR TAKİM

()Hedef52:
()Senad:
()SekerPancarii:35+30
()Alina_:
()zuzuzuzu1234:
(150)ParteMoralll :100+50

PEMBE TAKİM: 205
MOR TAKIM:215

ahh canimmm:bicak:
Ben pisi yapamim kiz ben beceriksizim diyom sizee :eek: yap bi kosu getir yiyek cay koyuyommm :hamarat:

Canimmmmm cok mutesekkir oldummm :KK60: nasilsinnn nasil gidiyor diyet

Yok canim bu dunyada iyi olan kybediyor maleef disli kotu olmak umursamamak lazimm rahat olmak aman kim kirilmis kim etmis dusunmemek lazimm diger turlu hep biz uzuluyoruzz ben de hep en yakinlarimdan zarar gormusumdur kendimi cektim artik evimde huzur buldum inan :KK19:
İyiyim canim,diyette gayet guzel gidiyor ,sen ve kucuk prenses nasil,keyifler yerinde:nazar::anneadayı::KK68:

Back
X