- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #195.621
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aman cokta tınAynen benimkilerde oyle ben hic tinlamiyom arkadamdan konusup konusup susuyolar![]()
Borek yemicen o zaman dimigit yemeeni ye bende yogurt getirttim yeemkhaneden şimdi onu yicem![]()
Aynen de öyle oluyo gocam bağa laf söyletmez zati onlar da onu bildigi icin yüzümüze bisey diyemiyoaman cokta tın
kocan seniseviyosa huzurunuz varsa konusup dursunlar![]()
OH AFİYET OSSUUUNBorek yemicen o zaman dimiyedim ben bek guzel oldu seviyom yesil mercimekii
![]()
benimki şimdi aynı evde acaba laf ettiriyomudurAynen de öyle oluyo gocam bağa laf söyletmez zati onlar da onu bildigi icin yüzümüze bisey diyemiyo![]()
pudingli kaşarlı ara öğünde benim ekmeklileri aratmıyo maşallahMenüm
Sabah 1 çay kaşığı tarçınlı bal, nescafe
Kahvalti: 1 dilim kepek ekmeği, 1 az yagda baharatlı yumurta, az peynir,az tulum, 4 siyah 1 yesil zeytin, 1 çay k. ev yapimi kahvaltilik sos,bir minik parca kasar, salatalik, cay
Ara: çeyrek elma, yarim portakal
Öğle: 2 kaşık granola, 1 bardak yarim yagli süt
Ara: 1 küçük kase ev pudingibi parça kaşar( ay cok canim çekti
napim)
Akşam: 1 çorba kasesi yağsız yesil mercimek salatasi,aci biber(icinde yesillik, yesil zeytin,misir ve mercimek var)
Su: 1 buçuk litre hala içiyorum
Spor 30 dk twist shape
Sabah kahvaltisini erken yapinca boyle oluyorum ben nedense,anlamadim gitti,Asinda ara öğünde var ama niye zorlandin ki kuzum
senin telefonun t9 u da anlamamamız için elinden geleni yapıyo kuzumKızlar memunu paylasayim sabah menemen zeytin peynir galeta çay ara da kefir içtim bı armut yedim şimdi de çorba mantar yetiştiriciliği bol sebzeli akşam da tanı yatmadan da yoğurt kurunu icecem
o nasıl oluyo kıız hurma diyeti mi yapıyodun senSelam kizlarnasilsiniz,
Dun aksamdan beri yagmur dinmedi,ancak simdi hava acti burda.o yuzden bugun disari cikamadim hic.
Bugun de guzel gecti ,aksama bir kase yogurt yicem sadece.
Aynen ya bı daha kine öyle yapayım evet bende okuyorum anam ne yazmış diyomsenin telefonun t9 u da anlamamamız için elinden geleni yapıyo kuzumbide menüyü liste halinde yazsan ya kuzu karısıyo okurken
menü güzel
![]()
İyiyim canim,diyette gayet guzel gidiyor ,sen ve kucuk prenses nasil,keyifler yerindeahh canimmm
Ben pisi yapamim kiz ben beceriksizim diyom sizeeyap bi kosu getir yiyek cay koyuyommm
Canimmmmm cok mutesekkir oldummmnasilsinnn nasil gidiyor diyet
Yok canim bu dunyada iyi olan kybediyor maleef disli kotu olmak umursamamak lazimm rahat olmak aman kim kirilmis kim etmis dusunmemek lazimm diger turlu hep biz uzuluyoruzz ben de hep en yakinlarimdan zarar gormusumdur kendimi cektim artik evimde huzur buldum inan![]()