Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:KK70:ah o ton ton teyzeler:KK68:
Bizim ilcenin belediye otobusleri cok kalabalik olur,cok uzun yillar yolculuk ettik bu otobuslerde,bilirim o durumlar:KK70:
Yalniz simdilerde ,pek duyarlilik kalmadi malesef,tak kulakligi gec uyuma moduna.gerci burda yeteri kadar sefer yapilmamasini sorun olarak goruyorum ben:KK8:
emekli amcalara da hep iş çıkış ve giriş saatinde biniyorlar bende ona kızıyorum git işte evine bir önceki belediye ile işten çıkmışsın yorgunsun birde dediğin gibi sefer sayısı az bazen mecburen duyarsız kalıyorsun

emekli amcalara da hep iş çıkış ve giriş saatinde biniyorlar bende ona kızıyorum git işte evine bir önceki belediye ile işten çıkmışsın yorgunsun birde dediğin gibi sefer sayısı az bazen mecburen duyarsız kalıyorsun
Aynen,olan vatandasa oluyor her zaman,45 kisilik otobus yuzkiurkbes kisi gidiyordu ,guya ayakta yolculuk yapmnak,yasakmiydi neydi:deli::deli::deli:
Allah kolaylik versincanim,ne diyim:KK39:

Ayy ben senden bunu duydugumdan beri arada hep yapiyorum gaz sorununa birebir saolasin:KK70: ayy bide dicem dicem hep unutuyorum salatanin içine yeşil elma önermiştin sen bana gecenlerde tavuklu salatama yesil elma da dilimledim mükemmel bi lezzetten mahrum kalmışımm yaa bayildimmm saolasin:KK36:şu mübarek ayda Rabbim gönlünden geçenleri hayırlısıyla nasip etsin sana:KK36:
Yemeklerin içinede dene pırasa gibi kereviz gibi mercimek corba amin cemil cümlenizin

bi sen mi :KK35: korkarım ben :KK22:
pek gzel oluuuyy sakincene calışıyom:KK51:
O kadar de fena değilmiş be. Ama karbonhidrat acıktırabilir ilerleyen saatler de tikatli ol :KK51:
acıktım ama yemedim ki yemedim kii:KK76::KK76:
evet birazda yürüdüm çok olmasa da ...
dolmuşta ayakta durmayı spordan sayıyormuyuz :KK70: yaşlı amcalara teyzelere yer verince :KK70:
en büyük spor :D o yakta dururken düşmemek için sarf edilen çaba :deli:
:KK28::oops::KK60: İş birligi yapiyoh çoh yiyenler aramizda:rolleyes::KK70:

Ossun gadin çeyiz diziyi napsin:21: hatta 54ü ucumda da ossa görmen ilazim:tokat: ben spor yaptim açligim gitti:KK33:
bugün kaç kg cıktım tahmin et :KK8::KK8::KK8:
Börekleee börekleee:ukala: bize bir bacak videosu bulmuşam :spor:bayilacaksun:spor:yaptim ben bugun atacam birazdan videoyu:spor:
hemen kaydettim videoyu bugün eve gidince bakaceğiimm:KK6::KK6:
Guzel mi oluyo:KK57: ayy ben gorharımmm:skandal:
güvenlikler burda oluyo izliyola beni kameradan :tokat:
Bir açlık krizi geldi bana bende spor yaptim simdi bide kahve icicem ohhh mis:halay:

Bu videoyu ve

Bu videoyu yaptim:spor:yansin bacaklar:spor:

ay inşallah ersinde gitsin de :KK37::confused:

pek gzel oluuuyy sakincene calışıyom:KK51:

acıktım ama yemedim ki yemedim kii:KK76::KK76:

en büyük spor :KK70: o yakta dururken düşmemek için sarf edilen çaba :deli:

bugün kaç kg cıktım tahmin et :KK8::KK8::KK8:

hemen kaydettim videoyu bugün eve gidince bakaceğiimm:KK6::KK6:

güvenlikler burda oluyo izliyola beni kameradan :tokat:

ay inşallah ersinde gitsin de :KK37::confused:
Yemedin ve kazandin süperik kiii :rolleyes: bende cok acıktım dün ama yimedimdi:KK28: ben videoyu cok begendim bir gün o ikili bacak videosunu yapicam bir gün karın icin abs videosu yapicam tabi sabah sporuna da devam:KK73: ben yine de gorharim:sus: gorkakım ben:sus:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK5::KK5:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: ayyyy sende cumaya düz 51 olcan kesin:rolleyes::rolleyes: o pudingi yemeseydin şimdi 51.5 tin :tokat::tokat:
Belki de o pudingi yidim diye verdim:rolleyes: aslinda hep tek duzende diyet yapip bi degisik bisey yedigimde kilonun daha guzel indigini goruyorum arada ara ogunlerin seklini degistirmek iyi oluyo:KK33:tabi pudingle degil:ıslık:

Yemedin ve kazandin süperik kiii :rolleyes: bende cok acıktım dün ama yimedimdi:KK28: ben videoyu cok begendim bir gün o ikili bacak videosunu yapicam bir gün karın icin abs videosu yapicam tabi sabah sporuna da devam:KK73: ben yine de gorharim:sus: gorkakım ben:sus:
korkak seni :dondurma::dondurma::dondurma:
sen başlada bende yaparım 54 e inince zaten ne kaldı ki şunun şurasında :rolleyes:

Belki de o pudingi yidim diye verdim:rolleyes: aslinda hep tek duzende diyet yapip bi degisik bisey yedigimde kilonun daha guzel indigini goruyorum arada ara ogunlerin seklini degistirmek iyi oluyo:KK33:tabi pudingle degil:ıslık:
öyle mi diyosun :KK8: :KK8: o zaman bende yiyim :KK8:paket paket :KK8: bi sürü kakaolu puding :KK8:çiklatlı:KK8::KK8:

Back
X