- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #201.641
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önlemimi aldim benkacamak günümü cumaya cektim dün yaptim kacamak günümü pazartesine gider aldigim sonra cumaya gelsin eksiler
![]()
yoksa gitmicek kilolar gram gram vericiz yaz geldi kazaklar kalktı yağlar ortaya çıktıBebeğim diyet yapamiyosin ama sporun iyi onun faydası vardır üzülme senn
Bencede çok etkilihiç acimadan tak tak tak sildi
Abaaarttttt bnm hedefime kalmış 500gr 1 kilo veremem ben
Siz güzel bi ikili oldunuz bence acimasizlik konusunda![]()
Bendee yaa yumurta bitmeye yaklaşınca bana bi sıkıntı basiyo hemen yumurta aldiriyom bitmedenNiye yumirta yemiyosunuz yahuuuuu yumurtasiz kahvaltiya kahvalti demem :)
Guzel devammmmmm boyleee. Aksam 7 den sonra toplu yaz cnm
anadolu networkıng mıydı ay ben yılllaar once lısede uye olmustum yanlıskla bunadirek üye oluyorsun kuzum dediğim siteyi google teyzede arat
Silerim acimamBebeğim diyet yapamiyosin ama sporun iyi onun faydası vardır üzülme senn
Bencede çok etkilihiç acimadan tak tak tak sildi
Abaaarttttt bnm hedefime kalmış 500gr 1 kilo veremem ben
Siz güzel bi ikili oldunuz bence acimasizlik konusunda![]()
avrupa olcakanadolu networkıng mıydı ay ben yılllaar once lısede uye olmustum yanlıskla buna![]()
Bencede ağır gelirSilerim acimam
Yok 1 yapmiyorm gram gram ckicam.bizim grup kaldiramaz hahaahahah
biz çok geride kalmışız bugün aksilik olmazsa 3 saat yüzecem yarın yürüyüş yaparım fark atmamız lazım @sarraf @elaalemi @selcanmehmetcan☆ MAYIS AYI 2.HAFTA SPOR LİSTESİ
PEMBE TAKİM
(20)Hedef52:30+40-50
(195)Senad:150+45
(165)SekerPancarii:95+ 120-50
()Alina_:
(240)zuzuzuzu1234:120+60+60
MOR TAKİM
(70)Poncikbirgelincik:60-50+60
(40)Nuffiun:40
(-70)elaalemi:-70
(85)selcanmehmetcan:90+35+60-100
(250)sarraf:140+110
PEMBE TAKİM:620
MOR TAKIM:375
60 dk yürüyüş bide eve gittim yatana kadar temizlik yaptımhiç oturmadım
tabii bu spor sayılmıyo
![]()
biz çok geride kalmışız bugün aksilik olmazsa 3 saat yüzecem yarın yürüyüş yaparım fark atmamız lazımsarraf E elaalemi @selcanmehmetcan
Temem aklimda bi video var haftaya ataram sana onuSekerPancarii pincircim tarif icin teşekkürler bende ne videosu istediğimi bilemiyorum
onu zaten atsanda bugun yarın yapamam kalsın şindilik
Dünkü menüm;
Sabah
2 tb ekmeğinden tost
şekersiz çay
Öğlen
1 kase tavuk çorbası
3 köfte 3 elma dilim patitis (sulu yemekti patetsler haşlanmış gibi)
Bide fırın makarna söylemiştim 3 kaşık ama sadece bi çatal alabildim çünkü şiştim ne hikmetse
Ara
5-6 küçük kiraz
4 erik
3 çilek
Akşam
1 kase yoğurt
@ParteMoralll senin dediğinin doğruluğuna inanıyorum bendede etkili sabah kahvaltıyı sağlam yapınca yani doyunca akşam bişey istemiyor canım![]()
Temem aklimda bi video var haftaya ataram sana onusus ses etme
![]()
Gunaydin efenimmm gunaydinGünaydın kizlarrr Günaydınnnnn![]()