Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın herkese canlar
günaydın kuzuumm :KK200:
değişik kv kendi evini 10 sene kapatıp kvsi ile yaşamış bir kadın bu :KK70: aile yapıları düzensiz o yüzden eşim annemleri babamları çok sever babamla babasından bile çok sohbet eder şakalaşır ... yazık tabi .. o yüzden onlara benzememek için uzak durmaya çalışıyorum normalleşmesin bize bunlar diye
ay 10sene kv siyle mi yaşamş :işsiz: kiraya vereymişler bari :KK53: üzüldüm ama dmek ki o da kalabalık ev istiyo
bencede sizin için normalleşmesin iyi bişey değil yani bigün orda bi gün orrda

ama menü paylaşmıyosun sanırım günlük menü paylaşımı yapıyoruz burda :kk77: hergün yediklerini toplu olarak buraa yazman lazım sabah öğle aksam aralar içtiğin su:KK50:

Ay evet Dogru, tamam ozaman simdi Kahvaltimi paylasiyorum. Sadece sade bi kahve bunun öncesinde evden cikmadan iki bardak limonlu su. Ögle yemegi olarakda tam tahilli minik bi sandvic icerisinde bol yesillik ve Hindi salami.
Aksam yemegim daha yok ona eve gidince karar veriyorum genelde:)
Su aliskanligimida baya baya iyilestirdim diyelim is yerinde masamda 1,5 litre suyumu bitirmeden eve gitmem yasak.

günaydın kuzuumm :KK200:

ay 10sene kv siyle mi yaşamş :işsiz: kiraya vereymişler bari :KK53: üzüldüm ama dmek ki o da kalabalık ev istiyo
bencede sizin için normalleşmesin iyi bişey değil yani bigün orda bi gün orrda
10 çocuk yapaymış :D kalabalık olurmuş .... kendi de pişman şimdi neyse ses etmiyim uğrarız erkende kalkarız

Ay evet Dogru, tamam ozaman simdi Kahvaltimi paylasiyorum. Sadece sade bi kahve bunun öncesinde evden cikmadan iki bardak limonlu su. Ögle yemegi olarakda tam tahilli minik bi sandvic icerisinde bol yesillik ve Hindi salami.
Aksam yemegim daha yok ona eve gidince karar veriyorum genelde:)
Su aliskanligimida baya baya iyilestirdim diyelim is yerinde masamda 1,5 litre suyumu bitirmeden eve gitmem yasak.
yani 1.5litre su garanti cok iyi ama onu 2 yapabilirsin sonra yaz geliyo 3e cıkar zaten kendiliğinden :super: kahvaltıda yapman lazım sabah kahvbaltıları cok önemli:kahve:

Tartıldın mı bebek
tartildim beybi :rapci: dün +400 du bugün- 300 çıktım akşam aç aç yattım :KK53:

Gunaydinn tatlislarr:KK200: bol eksili saglikli gunumuz.olsunnn :KK49:
ginaydinnn :KK200:

kızlar valla ben bu hafta iyi gidiyorum nazar değmesin bugün 61,6 çıktı genelde ilk üçe girmek için zorlasam girerim belki dur bunu deneyeceğim :KK53::KK53: 61 düz olsam 2,7 yüzde oluyor belki 60,8 olursam ilk üçe girerim bakalım zor ama imkansız değil sanki:KK51::KK51:
maşallah canım :rolleyes: gayet güzel cumaya kadar hiç kacamak yapmadan güzel bi yüzde yakalarsin

gunaydin kuru kız :deli: sportif kiz:deli:taş kız :deli:
günaydın lilililililiiiiii :KK76::rapci::rapci::rapci: enerjik olmaya calışırken ben :KK70::KK70:

kendime hemen ağırlık almalıyım :KK57::KK57: kollarım bıngıl bıngıl :KK53:

şimdi durduk yere ilac kullanmak istemiorum kuzum gidip kan testi yaptırırım bi ara sağlık ocagında daha iyi olmaz mı öyle
biraz pskolojikte olabilir canım benim bi arkadaşımda ne yerse cikariyodu zor zamanlar geçirdi bosanma falan sonra düzeldi şimdi gayet iyi kendini uzmemeye bak çok sıkma caninini aç da gezme ye yemeğini

gunaydın kızlarrrr
gunaydin poncikim :KK15:

kızlar bişi sorcam size
eşimin dayısı ve teyzesi geldi şehir dışından teyzeyide çok severim teyzede beni sever değer verir .. eşim çarşı tarafına gelcek bugün çalışmıyor annesi de uğrarsanız bu tarafa uğrayın dicek bende her konuşmada bunu demesine kızıyorum hergün arasam hergün aynı cümle istiyor ki orya gidelim bende pek sıcak bakmam öyle şeye hergün hergün onun ablasında ne işim var kalabalık aileyiz zaten eşimde zorlamaz allah var istemiyorum desem sorunsuz eve gideriz ama ona da haksızlık mı yapıyorum o gitmek istiyor bazen ben mi abartıyorum :KK51:
aslında bu seferlikte gidebilirsin canım sehirdisindan gelmişler başka zaman çağrıldığında işimiz var filan diye gecistirip gitmezsin
Günaydın herkese canlar
gunaydin canım :KK74:

yani 1.5litre su garanti cok iyi ama onu 2 yapabilirsin sonra yaz geliyo 3e cıkar zaten kendiliğinden :super: kahvaltıda yapman lazım sabah kahvbaltıları cok önemli:kahve:

evet ama genelde pek kahvalti yapan biri degilim hic olmadim o yüzden zorlaniyorum... iki litreyi buluyor zaten hemen hemen sadece is yerinde ictigim 1,5 öncesinde evde iki bardak ve aksam evde tekrardan yatana Kadar iki üc bardak icmis oluyorum...

10 çocuk yapaymış :KK70: kalabalık olurmuş .... kendi de pişman şimdi neyse ses etmiyim uğrarız erkende kalkarız
aynen öyle yapın hem eşinin hem kv nin gönlü olsun :super: hemde sen cici gelin ol :D

maşallah canım :rolleyes: gayet güzel cumaya kadar hiç kacamak yapmadan güzel bi yüzde yakalarsin

biraz pskolojikte olabilir canım benim bi arkadaşımda ne yerse cikariyodu zor zamanlar geçirdi bosanma falan sonra düzeldi şimdi gayet iyi kendini uzmemeye bak çok sıkma caninini aç da gezme ye yemeğini

aslında bu seferlikte gidebilirsin canım sehirdisindan gelmişler başka zaman çağrıldığında işimiz var filan diye gecistirip gitmezsin

cok iyi kilo vermişsin kuzum ama akşamın açlığı sabah cıkıyo işte cok kacırmasaydın bari :bicak:
hem hani senin menülerin :tokat::tokat:
psikolojilerim pek bozuk :deli::deli::deli::deli:

evet ama genelde pek kahvalti yapan biri degilim hic olmadim o yüzden zorlaniyorum... iki litreyi buluyor zaten hemen hemen sadece is yerinde ictigim 1,5 öncesinde evde iki bardak ve aksam evde tekrardan yatana Kadar iki üc bardak icmis oluyorum...
o zaman 2.5 litre kesin içmiş oluosunn:KK19: cok iyi bence
akşam yemeklerini de hafif geçirirsen cok iyi sonuclar alıcaksın:süslü:

akşam yemeklerini de hafif geçirirsen cok iyi sonuclar alıcaksın:süslü:[/QUOTE]

Evet zaten iki hafta Kadar oluyo aksam yemeklerini low carb yapiyorum, hem lezetli Hemde 200 kalori civari oluyor genelde. Esim biraz yemek düskünü oldugu icin hem ona Hemde kendime hitap edecek seyler arastiriyorum ve birsürü güzel tarifler buldum.

aynen öyle yapın hem eşinin hem kv nin gönlü olsun :super: hemde sen cici gelin ol :KK70:

cok iyi kilo vermişsin kuzum ama akşamın açlığı sabah cıkıyo işte cok kacırmasaydın bari :bicak:
hem hani senin menülerin :tokat::tokat:
psikolojilerim pek bozuk :deli::deli::deli::deli:

yok bebeğim kaçırmadim gayet güzel kahvaltımi ettim yazicam bugun merak etme :KK53: psikolojileriniii bozma sen :KK43:

Evet zaten iki hafta Kadar oluyo aksam yemeklerini low carb yapiyorum, hem lezetli Hemde 200 kalori civari oluyor genelde. Esim biraz yemek düskünü oldugu icin hem ona Hemde kendime hitap edecek seyler arastiriyorum ve birsürü güzel tarifler buldum.
o dediğin ne oluyo nasıl bişi baktım netten ama katkı maddesi yok içinde dimi:ıslık: sağlıklı tarifler var ama ben corba vs olmalı diye düşünüyorum akşam yemeklerinde salata yogurtta günde 1 kere muhakkaktüket bnce:super:

tebri,k ederim .. gidelim derse gitcem artık :KK51:

Evet zaten iki hafta Kadar oluyo aksam yemeklerini low carb yapiyorum, hem lezetli Hemde 200 kalori civari oluyor genelde. Esim biraz yemek düskünü oldugu icin hem ona Hemde kendime hitap edecek seyler arastiriyorum ve birsürü güzel tarifler buldum.[/QUOTE]
o nasıl bir yemek kuzum değişik şeyler bulursan tarif bekleriz :KK19:

Kizlar evde ne tür spor yapiyorsunuz. Ben gec geldigim icin yürüyüse pek cikamiyorum ama evde bi Programm uygulamak istiyorum yardime derseniz sevinirim
Merhaba canim hoşgeldin takimimiza:KK19: yürüyüş tarzi bi egzersiz yapabilirsin mesela Leslie 2 mil gibi:spor:

hoşgeldin canım :KK60: nerelerdesin :KK60:

Back
X