Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tm o zaman herkes fikrini söylesinde ona göre şeedek :kahve: ama hafta içi kaçamak yapan olursa:kahve: eğer olursa:kahve::kahve: tohati yir :tokat:
he güzel olur ama ben o hakkı istemem abartmaktan korkarım ama şöyle olur kendim için 2 kilo verdim mesela canım tantuni istedi onu yeyim az ekmek ile ya da fazladan bir dilim karpuz
kişiye kalmış bebeğim isteyen istediğini yer bi seferlik tabiii abartmamak lazım bence de

tm o zaman herkes fikrini söylesinde ona göre şeedek :kahve: ama hafta içi kaçamak yapan olursa:kahve: eğer olursa:kahve::kahve: tohati yir :tokat:

kişiye kalmış bebeğim isteyen istediğini yer bi seferlik tabiii abartmamak lazım bence de
Kaçamak yapana artı çıkana ceza vardı eskiden spor cezası caydırıcıydı aslında hedef gramdan az verenlerin spor listesinden düşülüyor ya poncikbirgelincik poncikbirgelincik sende düşürüldüğü kadar dk spor cezası verebilirsin bermuda şeytan üçgeni olursunuz @ParteMoralll ile sizler :D

he ay ben baktım netten müsli gibi şeyler cıktı onlardan yiyosun sandım :KK70:
evet hem kac kalori yediğinide görmş olursun cok iyi oluyo o uygulamalar bence

dogru dedin onu :tokat::tokat: neyse tm o zaman kacamak fikri şimdilik dursun belki 2 kere üst üste birinci olana falan olabilir onu düşünüruz bu haftadan itibaren takım içi top 3 hazırlıciiimm:süslü:

ee siz karar vermissiniz yapin ozaman ;)

he güzel olur ama ben o hakkı istemem abartmaktan korkarım ama şöyle olur kendim için 2 kilo verdim mesela canım tantuni istedi onu yeyim az ekmek ile ya da fazladan bir dilim karpuz
Aslinda ciddi ciddi diyet yapan insana kacamak bi haftasini cok etkiler yavaslatir.
Dogru dusunmussun. En fazla ufak tefek seyler etkilemez.
Zaten herkes grupta kacamak yapiyo 1 tane ski ski dyet yapan yok. Oyuzden oyle ödul suan ici sacma geldi.

hiç üşenmedim ve bi yoklama günlüğü yaptımdııı bana aferindiiii :süslü::süslü: ama size :sinirli::sinirli::sinirli:
SchonerDuft SchonerDuft her zaman burda :KK73::KK73::KK73:
zuzuzuzu1234 zuzuzuzu1234 misafir sebebiyle mazeretli :KK35:
E elaalemi yok:tokat::tokat:
keptinn ben hep burdayım tabisi :KK8:
poncikbirgelincik poncikbirgelincik gündüz burda gece yukk:KK34:
senad senad günlük 5 mesaj belkiiii dolduruyodurr :stop:
htc71 htc71 göreceğiiizz:süslü::süslü:

aday listesi toplam mesaj sayıları

Buki_89 Buki_89 12mayıstan beri; (19 mesaj) yetersiz mesaj !:sinirli:

qserpo qserpo 12mayıstan beri; (34 mesaj) yeterli:KK9::KK9:ama biraz daha gayrett

Yuzlesmegunu Yuzlesmegunu 12mayıstan beri; (7 mesaj) aşırı yetersiz mesaj!!:tokat:

Aslinda ciddi ciddi diyet yapan insana kacamak bi haftasini cok etkiler yavaslatir.
Zaten herkes grupta kacamak yapiyo 1 tane ski ski dyet yapan yok. Oyuzden oyle ödul suan ici sacma geldi.
VALLA YAPIYORUZ DÜZGÜN 3 GÜN EN FAZLA DÜZENLİ GİDİLİYOR KENDİ ADIMA ÖZELLİKLE KONUŞUYORUM

hiç üşenmedim ve bi yoklama günlüğü yaptımdııı bana aferindiiii :süslü::süslü: ama size :sinirli::sinirli::sinirli:

qserpo qserpo 12mayıstan beri; (34 mesaj) yeterli:KK9::KK9:ama biraz daha gayrett

Yuzlesmegunu Yuzlesmegunu 12mayıstan beri; (7 mesaj) aşırı yetersiz mesaj!!:tokat:
kendime ayrıca teprikler alkışlar :KK9::KK9:

qserpo qserpo u unutmuştum ben :ruh:

Son noktayi şoyle koyuyorum.

Hafta sonu kacamaklari ufak tefek olabilir + bigun de gitme sartiyla hafif kacamaklar.

Ödül oğünu bence 300 500 gram verenlere degil de
Bizi BIREYSEL DE BIRINCI YA DA IKINCI yapan arkadasimiza ödül arti +100spor:mapus:

ee siz karar vermissiniz yapin ozaman :KK66:
yok bebeğim daha karar verilmedi düşünüyoruz sadece sana da sordum ya zaten napsak dye:KK15:
evet o da dogru işte kaçamak yaparken aşırı kaçmakta var ondan sonra bütün haftta emekleri dön başa olcak

yani cuma eksiye geçenler hafta sonu kaçamak yapabilir abartmamak şartıyla tabi
yok beybiii öle değildiiii bi sefer yani mesela ben kunefe seviyorm bi iki çatal kunefe yeme hakkım olcak öle abanarak değil ama herkes uyamayabilir bazılarının gözü dönebiliyo sevdiği sey karsısında :bicak:
kendime ayrıca teprikler alkışlar :KK9::KK9:

qserpo qserpo u unutmuştum ben :ruh:

bazen bende unutuyorum bu takımda kimler vardı diyorum:sinirli:

Yani sen iyisin yine arada fireler olmasi normal tabi.
Ama ciddi ciddi odaklanip yapiyosan o kacamak sana iyi degl kotu gelir.
diyosun:KK51: o zaman bu konu burda kapandı:KK51::KK51:

yok bebeğim daha karar verilmedi düşünüyoruz sadece sana da sordum ya zaten napsak dye:KK15:

evet o da dogru işte kaçamak yaparken aşırı kaçmakta var ondan sonra bütün haftta emekleri dön başa olcak

yok beybiii öle değildiiii bi sefer yani mesela ben kunefe seviyorm bi iki çatal kunefe yeme hakkım olcak öle abanarak değil ama herkes uyamayabilir bazılarının gözü dönebiliyo sevdiği sey karsısında :bicak:

bazen bende unutuyorum bu takımda kimler vardı diyorum:sinirli:

diyosun:KK51: o zaman bu konu burda kapandı:KK51::KK51:

hiç mi girmesek bu işe :KK53:

Kaptan yine beni unutmuşsun :KK70:haklısın ben de çok gelemiyorum affet

Son noktayi şoyle koyuyorum.

Hafta sonu kacamaklari ufak tefek olabilir + bigun de gitme sartiyla hafif kacamaklar.

Ödül oğünu bence 300 500 gram verenlere degil de
Bizi BIREYSEL DE BIRINCI YA DA IKINCI yapan arkadasimiza ödül arti +100spor:mapus:
bu +100dk yapılcak mı yoksa yapılmadan mı eklencek :KK64: yapılcak diyosan bn şuracıkta :ruh::ruh:

hiç mi girmesek bu işe :KK53:
sanki :D:D:D

Selam kızlar..
Şuan spor salonunda bisiklette yazıyorum sizlere :KK70:yürüyüşümü de yaptım birazdan step..
ooohh şahaneee :spor: bende oturdugum masadan yazıyorm düz oturmamı bitrdim şimdi yan oturuşa geçtim:işsiz::işsiz::işsiz:

Back
X