- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #202.281
yok kuzu izindekileri şeetmedimdi sonucta izindesiniz diyerektenKaptan yine beni unutmuşsunhaklısın ben de çok gelemiyorum affet

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok kuzu izindekileri şeetmedimdi sonucta izindesiniz diyerektenKaptan yine beni unutmuşsunhaklısın ben de çok gelemiyorum affet
Buradan partişe sesleniyorum dön artık @ParteMoralll bitmedi mi izninyok kuzu izindekileri şeetmedimdi sonucta izindesiniz diyerektenyoksa da ah partiş varr sekerpancarı varr munter vaarrr
![]()
umarım iyi gidiyorumdur kamçıladı bu söylediğin kaçamak yapsam utanırım artıkınYani sen iyisin yine arada fireler olmasi normal tabi.
Ama ciddi ciddi odaklanip yapiyosan o kacamak sana iyi degl kotu gelir.
Ödül tabi kiiiiii deeebu +100dk yapılcak mı yoksa yapılmadan mı eklencekyapılcak diyosan bn şuracıkta
sanki
ooohh şahaneeebende oturdugum masadan yazıyorm düz oturmamı bitrdim şimdi yan oturuşa geçtim
![]()
kuzum ben yapmıyorum listeyi sabah tost yedim öğlendede sulu yemek yedim iyiyim yani aç değilimponcikbirgelincik nasıl gidiyor dayanabiliyormusun
Bi catal pasta 2 3 kasik makarna 1 2 top dondurmayla yada 1 2 dilim beyaz ekmekle kilo almazsinz ama tabi hepsini birden degl o kucuk kacamak sizi motuve eder. Bence yazin en guzel kacamak dondurmaaa..:)umarım iyi gidiyorumdur kamçıladı bu söylediğin kaçamak yapsam utanırım artıkın![]()
bende ödülün zarari olmasın diye 100 dk spor yapacağız diye anlamıştımÖdül tabi kiiiiii deee
dondurma sevmim ama eşim hergün alıyor o yiyor ben bakıyorumBi catal pasta 2 3 kasik makarna 1 2 top dondurmayla yada 1 2 dilim beyaz ekmekle kilo almazsinz ama tabi hepsini birden degl o kucuk kacamak sizi motuve eder. Bence yazin en guzel kacamak dondurmaaa..:)
Karaciğer hastası tatlım yageçmiş olsun neyi var .... iyiyim bende hava çok sıcak bunaldım
tanışalım kuzum 4 yıllık evliyim çalışıyorum smmm sınavlarına hazırlanıyrum stres doluyum çatacak yerler arıyorum çok zamanBuarada kizlar calisiyomusunuz evdemisiniz napiosuinuz evliler evli olmayanlar.
Tanisalim isterseniz:)
Ben evliyim ve calisiyorum
geçmiş olsun allah şifa versinKaraciğer hastası tatlım ya
tanışalım kuzum 4 yıllık evliyim çalışıyorum smmm sınavlarına hazırlanıyrum stres doluyum çatacak yerler arıyorum çok zaman![]()
ONA ÇATIYORUM GENELDEooo stressli zamanlar geciriorum diosun:) en tehlikeli dönemler esine catmada gereksiz kavgalar hos olmasa gerek:))
Buradan partişe sesleniyorum dön artık @ParteMoralll bitmedi mi iznin
bende ödülün zarari olmasın diye 100 dk spor yapacağız diye anlamıştım![]()
ş merveden kacamak olmazki oglen arada yiyebilirsiniz.dondurma sevmim ama eşim hergün alıyor o yiyor ben bakıyorumbenim kaçamak fazla meyve olur sadece
![]()
cok iyi anliyorum seni canim... olsun oda anlayis göstersin dimi ama sonucda esin ceker her nazini triplerini. Kus beslemekde iyi fikirmisONA ÇATIYORUM GENELDEKUŞ BESLİYORUM ONUNLA OYNUYORUM TEPEM ATTIĞINDA