Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

naptınnn perşembe günü fazla mı yediiinnnn :tokat::tokat:
sende şu diyetin mantıgını bi kapaydın artık :KK70: öyle bişeyyapcaksan cuma yada hafta sonu yap kuzu her zaman etkili olmuyo ki ya şimdi kilo alırsan artı cıkarsan yarın:skandal:

korktum iste o yüzden sabah yedim :KK53: kızım o kadar az yiyorum spor yapıyorum afedersin totom çıkıyo ama 100 gram bile farketmiyo bence duraklamaya girdi 4 gündür hiç farketmiyo cünkü sanmıyorum + cıkcağımı cıkmam hem cıkmıyım diye sabah yedim :KK53:

:skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:

Ama artı değilsin bak şu an bugünü iyi değerlendirirsen bence yarına birkaç yüz gram oynar :skandal:

Aslında kahve tiryakileri pek şeker aramaz kahvenin içinde

Onu ben çayda yapmıyorum ama kahve şekersiz daha bile güzel

Filtre mi içiyorsun ki onu ben hiçbir türlü sevmiyorum :ruh:

kız yok günlerdir gram oynamıyo o kadar sporda yapıyorum :ruh: sabah biraz fazla yedim öğlen ve akşam çok hafif yicem inşallah eksi olurum yarına :KK61:

:skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:

Ama artı değilsin bak şu an bugünü iyi değerlendirirsen bence yarına birkaç yüz gram oynar :skandal:

Aslında kahve tiryakileri pek şeker aramaz kahvenin içinde

Onu ben çayda yapmıyorum ama kahve şekersiz daha bile güzel

Filtre mi içiyorsun ki onu ben hiçbir türlü sevmiyorum :ruh:
yok bebeğim türk kahvesi içiyorum günde 2 kere o da cok az şekerli ama hiç şekersiz de içemiyorum:ruh:
filtre acı oluyo:kusmuk: hele o macırların içtikleri :kusmuk::kusmuk: nasıl içiyolar bilmem :KK53:

kız yok günlerdir gram oynamıyo o kadar sporda yapıyorum :ruh: sabah biraz fazla yedim öğlen ve akşam çok hafif yicem inşallah eksi olurum yarına :KK61:

Dünkü menün güzel aslında
Akşam hariç
Akşam çok az olmuş gibi
Ama hiç ara yok
Aralara da bir şeyler bölüştür metabolizmayı aktif tutar
Yemeyince de kilo veremiyorum bak ben 74te sıkışmıştım iki hafta

Aslinda bi tane gömlek alabilsen topukluyla hemen şiklaşiyo kiyafet ayy bide nisanmiş düğünde giyinip kuşanicam ben dersin:KK53: eglenmene bak kuzum bosver kiyafeti kuzeninle yakin msnz
bir sene kadar aynı iş yerinde çalıştık ordan biraz samimiyet var benden de bayağı küçük abisi bilerek benim şubeme göndermişti o zman markette çalışıyordum
....
gömlek var kotondan almıştım .. düz çizgili topuklumda var öyle yapayım artık

korktum iste o yüzden sabah yedim :KK53: kızım o kadar az yiyorum spor yapıyorum afedersin totom çıkıyo ama 100 gram bile farketmiyo bence duraklamaya girdi 4 gündür hiç farketmiyo cünkü sanmıyorum + cıkcağımı cıkmam hem cıkmıyım diye sabah yedim :KK53:
heeeehhh cok verdin çünkü de duraklamaya girdi :D:D:D:D
bence cok az yediğin için böyle oluyo bak ben ekmek yemeye başladım wc sorunu kalmadı su içiyorum terliyorum spor da yapınca otomatık gidiyo kilolar zaten başka bişeye gerek kalmıyo bile

Dünkü menün güzel aslında
Akşam hariç
Akşam çok az olmuş gibi
Ama hiç ara yok
Aralara da bir şeyler bölüştür metabolizmayı aktif tutar
Yemeyince de kilo veremiyorum bak ben 74te sıkışmıştım iki hafta

canım acıkmıyorum ki sabah falan bişey yemek gelmiyo aklıma yanımada almayı unuttum :(
akşam geç evde oluyorum o saatte yemek yemek istemiyorum bide bana göre bişey yoktu evde

yok bebeğim türk kahvesi içiyorum günde 2 kere o da cok az şekerli ama hiç şekersiz de içemiyorum:ruh:
filtre acı oluyo:kusmuk: hele o macırların içtikleri :kusmuk::kusmuk: nasıl içiyolar bilmem :KK53:

Macır derken Bulgar göçmenine macır deriz kız biz :D

Babamlar öyle hatta :27:

Ay bilmiyorum benim arkadaşlarım da bayılıyor ama ben içemem sütsüz şekersiz içiyorlar bir de bak onda şeker olur :kusmuk:

Türk kahvesiyse evet onu az şekerli içerim ben de

Normal granüllüyü diyorum o şekersiz gidiyor

heeeehhh cok verdin çünkü de duraklamaya girdi :KK70::KK70::KK70::KK70:
bence cok az yediğin için böyle oluyo bak ben ekmek yemeye başladım wc sorunu kalmadı su içiyorum terliyorum spor da yapınca otomatık gidiyo kilolar zaten başka bişeye gerek kalmıyo bile

verdim ya :tokat: bi kilo verdim :tokat: kücümseme benim verdiğim kiloyu :tokat:
ekmek sabahlari yiyorum şu unonun tb ekmeğinden alcam bugün inşallah unutmazsam wc sorunu cok yok ama bigün cıkıyorm bi gün ckamıyorm o kötü oluyo :mad: dur bakiyim bu haftada böyle gitsin artık haftaya insallah birden gider icim rahat benim cünkü dikkat ediyorum spor yapıyorum didiniyorum gitcek elbet :KK28:

Macır derken Bulgar göçmenine macır deriz kız biz :KK70:

Babamlar öyle hatta :KK53:

Ay bilmiyorum benim arkadaşlarım da bayılıyor ama ben içemem sütsüz şekersiz içiyorlar bir de bak onda şeker olur :kusmuk:

evet göçmen yani macır :D muhacirin kısaltması öle kalmış bizde de :D bnm annemlerde yunanistan macırı :KK53:
onu hiç içemem şekersizz bi ara sütsüz e alışmıştm ama şekersiz zorrr

Macır derken Bulgar göçmenine macır deriz kız biz :KK70:

Babamlar öyle hatta :KK53:

benim macır arkadaşım var ailecek cok fena kahve tüketiyolar :işsiz: hatta benide kahveye o alıstırdı bi ara sabah aç karnına kahve icerdik alıskanlk olmustu ama süper wcye cıkarıyo ahahhaha :KK70::KK70::KK70: kahvemdeki şekeride onun sayesınde attım ben 3ü bi aradaya şeker atan bir insanken simdi şekersiz iciyorum türk kahvesini bile :mapus:

cıkmadım kiiii sabitim :KK53: akşamki bulgur cok geldi galibası ama karnım düzleşti baya :sus:
ah ah bide yarin zayiflarim diodun yemis simitler ohhhhh öyle zayiflansa incecik kalirdik:D
buarada ben seytanin bacagini kirdim bu hafta Sabah 69,3 dümmmmmm ay yarin Sabah tüz 69 ciksam harika olurduuuu

bende bisiklet istiyorum özendm :KK70:

Toto kemiklerinin acımasına mı :D
Otururken acıyor valla :27:
Demek ki totoda çok yağ yok bir de bu açıdan bakmak lazım bak göbek üstü olan şeylerde yastık gibi ne acı ne bir şey olmuyor :D

canım acıkmıyorum ki sabah falan bişey yemek gelmiyo aklıma yanımada almayı unuttum :KK43:
akşam geç evde oluyorum o saatte yemek yemek istemiyorum bide bana göre bişey yoktu evde

Acıkmasan da aralarda şöyle bir 50-60 kalorilik şeyler al yanına koy
2-3 saatte bir yersen metabolizma da devamlı çalışmış olur
Aç kaldıkça depoya atar :KK55:

Toto kemiklerinin acımasına mı :KK70:
Otururken acıyor valla :KK53:
Demek ki totoda çok yağ yok bir de bu açıdan bakmak lazım bak göbek üstü olan şeylerde yastık gibi ne acı ne bir şey olmuyor :KK70:

Acıkmasan da aralarda şöyle bir 50-60 kalorilik şeyler al yanına koy
2-3 saatte bir yersen metabolizma da devamlı çalışmış olur
Aç kaldıkça depoya atar :KK55:

bugünde getirmedim ya :mad::mad:

Pıncırın dediği gibi topukluyla çok şık olur bence
Hele saten gömlek olacak çok severim var benim bitene ama olmıyı :işsiz:

Ya ben şeyden korkuyorum
Geçen sefer istasyonda çanta çalındı o yüzden elimde bavulla çok yol gitmeyi düşününce bir kalbim pıt pıt ediyor o gün geliyor aklıma
O yüzden ne kadar çabuk gidersem o kadar iyi
O çalındığı günden beri zaten hep çantalarıma sarılarak yürüyorum travma oldu :deli::KK70:

İşi aksatmasınlar da :63: Çok tatlı ya :KK53:
saten tarzı olcaktı bir bakayım ama içine girmek önemli işte :D
...
valizin içinde neler vardı büyük müydü içindekilere ayrı valize ayrı yanarım ...
iş aksatma yok ama gülüşüp duruyorlar ...

Back
X