Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar katılmak ısteeyenlerın oldugu konuyu gorunce aklıma geldı
Oraya yazanları neye gore cagırıyorsunuz
Grubu kac kısıde tutmaya calısıyorsunuz
Ya da ne bıleyım esaslar neler
Anlamaya calısıyorum da
Simdilik dursun canim kac aday var tam bilmiyorum bi bakiyim duruma kac kisiyiz falan sizler bi listeye girin sonra bakariz katilmak isteyenler bölümüne bide herkesi çağırmıyoruz kaptan ve yardimcilari baksin o topige sadece:sus: sonra uygun olmayan kisiler gelince tatsızlık oluyo:KK16:

Sabah 8:30 kahvalti

Bir haslanmis yumurta, cay, 3 adet sıyah zeytin, 3 adet yesil zeytin, 1 adet salatalik 1 mınık peynırlı pide

Ara ogun 11:30
2 adet kuru incir ve rezene cayi bir kupa

Oglen 12:00
Bulgur pilavi ve taze fasulye tek tabakta toplami bir porsiyon kadar
Bır dilim ekmek

Ara ogun 14:00

3 top dondurma

Aksam 17:00
Bulgur pilavi
3 tane kofte (100gr)
Bir dilim ekmek
1 tane yesıl biber ızgara

Ara ogun 21:30
1 adet nektarin

Bu bulgur pilavı bıtmıyor :) bır ben yıyorum evde ondan
E sutte yapıyor
Yemeye devam
Pide el kadar falansa iyi canim ama onun yerine tambugday veya karışık tahil ekmek yesen daha iyi olurdu hem daha faydali aksamki bulgur da fazla degilse gayet dengeli canimm:KK19:afiyet olsun bebise bollsüt olsun

Gec kahvaltim

1 buğday ekmeği (60gr.)
6 yeşil zeytin
3 dilim hindi füme
2 haşlanmış yumurta
Yarim domates

Ara öğün

1 activia yoğurt meyveli
2 kaşık psyllium

Akşam yemeği

2 yk yoğurt
1 tabak sebze yemeği kiymali

Gün içinde 2 ltr detoks suyu
Omeyveli yogurttan sonra yazdığın seu ne kuzum okuyamadigim şey yani :D
Beğendim akşam da hafif atlatilmiss pazartesiye eksiyle başlarsn artikkk

Omeyveli yogurttan sonra yazdığın seu ne kuzum okuyamadigim şey yani :KK70:
Beğendim akşam da hafif atlatilmiss pazartesiye eksiyle başlarsn artikkk
InşaAllah canim yaa tika basa doluyum suan az yedigim halde birsuru su icince tok tutuyor cok. O dediğin şeyi şimdi googleye yazdım canım türkçeden pisilyum diyorlar galiba faydalı bir ot :KK70: nasıl açıklamam gerek bilmiyorum ordan alıp buraya yazicam bi dk. Ben çok faydasını gördüm kendimi iyi hissediorum onu kullandıkça 2 haftadır kullaniyorum

Sabah bir bardak çay bir salatalık öğlen tek tavuk göğsü 200grm kadar yağsız üzerine pul biber arada bir kayısı akşam biraz haşlama kemikli et nohutlu felan nohutundan yemedim etinden aldım biraz ve salata aslında bugün akşam öğünü yoktu ama kayınvalidemlerdeydim biraz yedim böyle öğle menüsünde meyve vardı zaten bi kayısı ilkinde yemiş tim akşam misafirler geldi birazda karpuz yedim bi dilim kadar tabi arada ikram edilen şekersiz çay ve kahve ler var

Kuzum biraz zahmetli olur ama içine koydugun malzemeleri gr ölçerek kalorileyebirsin aslinda :deli: ama insanin gozunde büyür o da:KK70:

Bende bugun ağırlık calisicaktim ama cok çarpıntım oldu kötü beslendim biraz:110: yarin hem beslenmemi duzenlicem hemde ağırlık calisicam:mapus:
Ölçerim keyifli oluyor ölçmek...
Geçmiş olsun canım...

Sabah bir bardak çay bir salatalık öğlen tek tavuk göğsü 200grm kadar yağsız üzerine pul biber arada bir kayısı akşam biraz haşlama kemikli et nohutlu felan nohutundan yemedim etinden aldım biraz ve salata aslında bugün akşam öğünü yoktu ama kayınvalidemlerdeydim biraz yedim böyle öğle menüsünde meyve vardı zaten bi kayısı ilkinde yemiş tim akşam misafirler geldi birazda karpuz yedim bi dilim kadar tabi arada ikram edilen şekersiz çay ve kahve ler var

Kuzum biraz zahmetli olur ama içine koydugun malzemeleri gr ölçerek kalorileyebirsin aslinda :deli: ama insanin gozunde büyür o da:KK70:

Bende bugun ağırlık calisicaktim ama cok çarpıntım oldu kötü beslendim biraz:110: yarin hem beslenmemi duzenlicem hemde ağırlık calisicam:mapus:

Kuzum ne çok kv gidiyorsun yakın mı sana:işsiz:

https://www.google.de/amp/s/diyetisyenemreuzun.com/psylliumun-7-saglikli-faydasi/amp/

Canım kelimelere dökebilsem öyle yazicam ama baya bi karışık :KK70: ben cok yemek yemedigim için wc çıkamıyordum birde sağlıksız beslenmekten hep şişkinlik oluyordu ve midem agriyordu. Bağırsakları temizliyormuş bu bitki. O yüzden kullanıyorum. Chia gibi. Midede şişiyor karnını tok tutuyor
şimdi baktım kuzu müshilin bitkisel hali gibi o zamannn :KK58:
ne değişik bişymişşş yeni biey daha öğrenmiş oldum sayende:KK73:
bende de cok kabızlık oluyo bulabilirsem eğer denerim bunu da :confused:

canııım menülerini liste halinde yazsan daha güzel olmaz mıııı

sabah:...
öğle:...
akşam:....
bu şekilde olursa anlaması daha kolay olur bizim için :KK28:

Sabah
Iki dilim tb ekmegi birini recelli yedim digerini peynirli ve kahve bi fincan bi kücük bardakda portakal suyu kahvaltiyi disarda yaptik
Öglen
tavuk izgara yaninda yesil salata
Aksam
Ton balikli salata
Sonrasinda bir avuc tuzsuz antep fistigi
saatleride tutturduysan şahane bi biyet menü olmuş kuzuu corbayı sevmediğin için yoksa öğle corba da olabilirdi :D
Günaydın kızlar iyi haftalar
günaydın bibiğiimmm güzel bi hafta olsun inşallah hepimiz için :KK36:

saatleride tutturduysan şahane bi biyet menü olmuş kuzuu corbayı sevmediğin için yoksa öğle corba da olabilirdi :KK70:
evet saatler iyidi yani aksam yemeginide erken yedim iyi oldu yani:) buhafta cok azimliyim insallah güzel bi kilo kaybim olcak:D evet ya sevmiyorum ama bazi ögünlerime katmam gerekiyo galiba:)

kızlar bugün arkadaşa süpriz doğum günü yapcaz pastaneye gidicez :ruh:
stajer arkadaşta lahmacun getirmiş bugün kü sınavlarım çok zor kendimi bitki çaylarına vurmayı düşünüorum 6 bademim var ağzımda bir saat bekletsem her birini doygunluk hissi verir mi sizce :KK17::KK17::KK17:

Back
X