Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İşte emziren annenin günlük menüsü...:kk77:

Sabah 07:30 kahvaltı

1 haslanmis yumurta, cay, 5 adet siyah zeytin,Salatalik, domates, kapya biber,bir dilim ekmek

Ara ogun 10:3

bir armut

Oglen 13:30
Yumurtali ispit kavurmasi 4 yk @ParteMoralll
Domates,biber, salatalik
Taze fasulye 3 yk
Iki yk kiymali makarna
1 dılım ekmek

Ara öğün 16:30

1 tane cilek

Aksam 17:20

Kisir
Domates soslu biber kizartmasi 3 yk (kil biber)
1 bardak cay
1 catal kozlenmis patlican salatasi
Annemle borek falanda yaptik sahane oldu ama yemedim

Ara ogun 19:00

Cok yandim dondurma yedim

Notlar: bebegime dokundugu icin sut urunlerini kisitli tuketiyorum.​

Cuma kilo:79.9
Güncel kilo: 79.9
Haftalık hedef: -1000
Hedefe kalan: -1000

İlk hafta kilo kaybi 1.500:KK37:
İkinci hafta kilo kaybi:1.600:KK37:
Ucuncu hafta kilo kaybi:1.200:KK37:
Dördüncü hafta kilo kaybı 700
Bu hafta kilo kaybi: 0
Toplam kayip: 5000
Ana hedefe kalan: 6900
Cok guzel bırsey kısır ya hergun yemek ıstıyorum acılı ekşılı oh canım çektı ;) lezzeylı menü afıyet sut olsun

Valla doclant moclant farmetmio adetleri uyguluyorsunuz masallah
Yazik o yurolara
Gorumceye elbise alana kadar sahane balayina gidilse daha iyi bea :KK70:
Adetlerde bu revizyon yapmak lazim
Bohcaya sacilan paralarla maldive giderdinjz yazik :KK70:
Gorumceye Çok seçici diye birde resimler gönderdim gitti en pahalısını seçti:D dedim tuh güzelmiş elbise keşke kendime alaydım:D evet ya deli para gitti. Netdende siparişler verdim. Millet 10 liralık disfircasi koyuyor bende gittim oral b aldım 40 euroya :D özeniyorum ama napiyim birkez olucak. Kız lilimm bohcadakileri satıp tatile cikariz belki :D ahahaha senin bohcanda guzeldi neler neler almissin hep iyisinden ♡
Bnm gerek yok makyaj setine demis kv :KK70::KK70: parfüm bende doldurdm kendime ne bulduysam aldım iyiki de almisim alınmadı hiç bişey cimriler benimkiler :KK70:
Benimki özellikle aradı en iyisini al diye pleksi kutu yaptiracakmis. Kutunun değeri zaten benim bohcanın tuttuğu kadar galiba :D hala dioki imkanım olsada sana neler neler yapardım. Daha napcan kaynana Allahtan kork dicektim :D kızlar kaynanam çok iyi şimdilik arkadaş gibiyiz :nazar::nazar: hatta sevgilime diyorumki anan olmasa senden çoktan ayrılırdım anana dua et :D inş böyle devam eder.
Keptinnn benim annemde oyle. Onlar bohca yapmasın bizde yapmayalım ne gerek var dedi :D

Sabah kahvaltım
1domates 1biberle yapılmış menemen
3tane siyah zeytin
3parça kaşar peynir
2dilim kepek ekmek

Ara ögün
1kase yogurt chia tohumu kattım

Öglen yapamadım

Öglen le akşamı karıştırdım
Küçük bi tabak kıymalı acılı makarna
1kase salata

1.5litre su spor yarım saat yürüyüş
Cnm ara ve ana ogunlerini atlams
Vucut yag depolar

Gorumceye Çok seçici diye birde resimler gönderdim gitti en pahalısını seçti:KK70: dedim tuh güzelmiş elbise keşke kendime alaydım:KK70: evet ya deli para gitti. Netdende siparişler verdim. Millet 10 liralık disfircasi koyuyor bende gittim oral b aldım 40 euroya :KK70: özeniyorum ama napiyim birkez olucak. Kız lilimm bohcadakileri satıp tatile cikariz belki :KK70: ahahaha senin bohcanda guzeldi neler neler almissin hep iyisinden ♡

Benimki özellikle aradı en iyisini al diye pleksi kutu yaptiracakmis. Kutunun değeri zaten benim bohcanın tuttuğu kadar galiba :KK70: hala dioki imkanım olsada sana neler neler yapardım. Daha napcan kaynana Allahtan kork dicektim :KK70: kızlar kaynanam çok iyi şimdilik arkadaş gibiyiz :nazar::nazar: hatta sevgilime diyorumki anan olmasa senden çoktan ayrılırdım anana dua et :KK70: inş böyle devam eder.
Keptinnn benim annemde oyle. Onlar bohca yapmasın bizde yapmayalım ne gerek var dedi :KK70:
Cnm ben kocama aldim en kalitelisini aldim
Baska kimseye yapmadik :)
Ozenmen guzel tebrik ederim

Gorumceye Çok seçici diye birde resimler gönderdim gitti en pahalısını seçti:KK70: dedim tuh güzelmiş elbise keşke kendime alaydım:KK70: evet ya deli para gitti. Netdende siparişler verdim. Millet 10 liralık disfircasi koyuyor bende gittim oral b aldım 40 euroya :KK70: özeniyorum ama napiyim birkez olucak. Kız lilimm bohcadakileri satıp tatile cikariz belki :KK70: ahahaha senin bohcanda guzeldi neler neler almissin hep iyisinden ♡

Benimki özellikle aradı en iyisini al diye pleksi kutu yaptiracakmis. Kutunun değeri zaten benim bohcanın tuttuğu kadar galiba :KK70: hala dioki imkanım olsada sana neler neler yapardım. Daha napcan kaynana Allahtan kork dicektim :KK70: kızlar kaynanam çok iyi şimdilik arkadaş gibiyiz :nazar::nazar: hatta sevgilime diyorumki anan olmasa senden çoktan ayrılırdım anana dua et :KK70: inş böyle devam eder.
Keptinnn benim annemde oyle. Onlar bohca yapmasın bizde yapmayalım ne gerek var dedi :KK70:
Benim annnemde seninki gibiydi. Nişani bile oglan evi yapsindedi. Hatta nişanda altin bilezik ne kadar yapacaksiniz diye sordu. Çok üzülmustum o zaman. Benim kaynanamda cok iyiydi ama yillar sonra annemin cimriligi nişanda yaptiklari söylendi.

Cnm ben kocama aldim en kalitelisini aldim
Baska kimseye yapmadik :)
Ozenmen guzel tebrik ederim
Teşekkür ederim canım :KK15:
Ben haftalarca birde netden arastirdim. Bohcalarda genelde nivea markası ürünler vardi. Bende iyisi olsun diye loreal aldim. Benimkine iyi derken sende clinique demistin dimi ahahhaha hayatta o marka aklima gelmezdi bende seni tebrik ederim canım. Söylediğin ev ayakkabılarına baktım bu arada, sevgilim çok pahalı ben zaten giymem dedi almadım :/ kızlar bohçaya havlu koyuyormuyum. Eskiden havlu lifler yazmalar konulurdu. Gorumceme sordum, yok kız onlar eskide kaldı dedi.
Iyiki çalışıyorum dedim alışveriş yaparken, ailem cunki hayatta almazlardı bunca seyi.

Kız çokta ıyı olma boşvrr kaynana sonuçta :KK70:sonra pişman olursun pahalı aldıgına ben hıc kullanmıyorum bohcadakı makyaj takımını fln

Benim annnemde seninki gibiydi. Nişani bile oglan evi yapsindedi. Hatta nişanda altin bilezik ne kadar yapacaksiniz diye sordu. Çok üzülmustum o zaman. Benim kaynanamda cok iyiydi ama yillar sonra annemin cimriligi nişanda yaptiklari söylendi.
Aaa çok uzuldum hugocuum :( keske oyle yapmasalardi. Ama bizimkilerde biraz eski kafa ondan ben bizimkilere tembih ettim altın konusu açıp beni utandırmayın dedim, tamam dediler. Sonuçta insanlar çocuğu için en iyisi ı yapmak isterler zorlamaya gerek yok. Nisani ben kendi paramla yapiyorum :/ ailem yemegi falan yapicak iste ona karismicam. Ben nisan evde olacağı için altın takıldığını bilmiyordum. Sevgilimle annesi fotoda set olarak atmışlar sec onu alalım diye sagolsunlar valla Allah razı olsun ben bukadar beklemiyordum

Teşekkür ederim canım :KK15:
Ben haftalarca birde netden arastirdim. Bohcalarda genelde nivea markası ürünler vardi. Bende iyisi olsun diye loreal aldim. Benimkine iyi derken sende clinique demistin dimi ahahhaha hayatta o marka aklima gelmezdi bende seni tebrik ederim canım. Söylediğin ev ayakkabılarına baktım bu arada, sevgilim çok pahalı ben zaten giymem dedi almadım :/ kızlar bohçaya havlu koyuyormuyum. Eskiden havlu lifler yazmalar konulurdu. Gorumceme sordum, yok kız onlar eskide kaldı dedi.
Iyiki çalışıyorum dedim alışveriş yaparken, ailem cunki hayatta almazlardı bunca seyi.
Olsuj cnm iyi almissin gorumce icin falan gayet iyi
Millet yapmis olmak icin dandik seyler koyuyor :)
Valla hiic gorumcelerime clinuqe falan almazdim zaten :D esime aldim ama kendimede aldirdim :D
Esim marka sever, bakim urunlerine verilen parayada acimaz o acidan sansliyim :)
Senin aldiklarindan yana icin rahat insallah kiymetinj biliolardir
Bizim geline ben hediye alirdim tesekkur etmezdi, dAhada almiom :D

Kız çokta ıyı olma boşvrr kaynana sonuçta :KK70:sonra pişman olursun pahalı aldıgına ben hıc kullanmıyorum bohcadakı makyaj takımını fln
Benim evde bi ton var ya ağzı acilmamis. Kullandıklarım 4 5 parca. Bunlar arnavut olduğu için gösterişli olsun diyorlar:/ yoksa bana kalsa gerek yok yani. Sevgilimle kızıyo alcaksın ediceksin diye :D delimi ne

Olsuj cnm iyi almissin gorumce icin falan gayet iyi
Millet yapmis olmak icin dandik seyler koyuyor :)
Valla hiic gorumcelerime clinuqe falan almazdim zaten :KK70: esime aldim ama kendimede aldirdim :KK70:
Esim marka sever, bakim urunlerine verilen parayada acimaz o acidan sansliyim :)
Senin aldiklarindan yana icin rahat insallah kiymetinj biliolardir
Bizim geline ben hediye alirdim tesekkur etmezdi, dAhada almiom :KK70:
Bizimki aldırıp hiç gerek yoktu dedi:D ama onlarda almayı seviyorlar al al diyorlar. Bende kullanmayacağım şeyi almak istemiyorum. Ya ben kotona girdim 5 tshirt aldım. Başka bi magazaya girdik beyefendi 1 tane aldı benimkilerin toplam fiyatına:D oda çok markalı seviyor. Dedim kartlar düğünden sonra bende, ben ara ara sana harçlık veririm :D yeterki pahalı olsun hemen güzel geliyor gözüne anlamadım gitti

Cnm sen yasiyorsun daha iyi bilirsin ama nacizane tavsiyem, kv ile saygili ve mesafeli iliskib olsun. Aklina geleni soyleyemesin sana, cekinsin senden. Bunu korumaya calis derim. Ileride rahat edersin. Ben iki dogum yaptim kv yatak odama bile giremiyor, cekiniyor benden. Karisamaz bana. Hep mesafeliyim ce cok saygiliyim. Cok avantajini gordum.

Back
X