- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #242.941
allahın izni ile birşey olmazkendi yerine gitse ordan taksiyle merkeze gider sonra zaten sıkıntı yok kuzum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allahın izni ile birşey olmazkendi yerine gitse ordan taksiyle merkeze gider sonra zaten sıkıntı yok kuzum
Bosverin valla ben alidtimmmm artikkk olan bana oluyor ben agliyorum ben uzuluyorum kocam uzuluyor allaha havale ettimYok kayin pederim vefat etmis kaynanam sekeri var tansiyon midesinde yara var hergun hasta tek birakamam
cuma düşünüyorum yada cumartesi olmazsam eğer75 im su an cnm 65 olmak istyrmmm
Ay hadi ins kuziummm test ne zmn yapacaksbn
kızı gelsin baksın canım kendini düşün her hafta sonu görümcenle mi yaşayacaksın memnunda kalmaz .. yakınlarda ev tutarsın hem ilerde çocuğun olursa çok zor olacakYok kayin pederim vefat etmis kaynanam sekeri var tansiyon midesinde yara var hergun hasta tek birakamam
Aslinda hizli gecsin istemiyorum bebeklik donemi cok tatli :)of of eski günler benimki uyumazdı yatmazdı gündüzde uyumazdı ama geçiyo yalnız diş çıkardığı günler zor oluyo unutulur sonra lilicim büyüyolar geçip gidiyuo işte
Niye kiz yine naptim75.1 yanı aynı :)
Bı ıhtımal belkı 74 görürüm dıyrdum
Eger ıyı beslenırsem bugun yarın
Eksı cıkarım
kaptinn hizzays sok ıkı gun bızı bebek
Vurdulu kırdılı olsun+18 olsun
@Blacksee55 sen nasıl yardımcısın be![]()
Sifir kusumbugün kaç dk spor yapcan hayırlısıynan kuzum![]()
Bizi zayiflat motive etNiye kiz yine naptim![]()
Kelin ilacı olsaBizi zayiflat motive et![]()
Hoşaf süt yapar mı bilmiyorum. Ama seviyorum ve şekerde atmıyorum. Kuru meyvelerle yapılan herşeyi seviyorum. Gerçi ben yemeyi seviyorumhoşaf süt yapıyomu cnım
bu leptin olayı nası oluyo selcan bendemi yapsam ama aç kalamıyomki
sende işe yarıyomu kaç kilo verdin böyle
Kiz cuma etsen nolurKelin ilacı olsa
Hadi zayıflayın yoksa şişko kalırsınızoldumu ahahah cuma günü evdeyim ins deli gibi motive edicem sizi lilimmm
ahahah
benim motiveye çok ihtiyacım varKelin ilacı olsa
Hadi zayıflayın yoksa şişko kalırsınızoldumu ahahah cuma günü evdeyim ins deli gibi motive edicem sizi lilimmm
ahahah
Esimde birakmazki annesini bi kac kere dusundum bende onu da esime tam demedim ama hic yanasmadi benim icn katlandiyor ne diym cocukta oldun insallah ozaman degisir isler biraz kaynanamda kor degilya oda der biseylercuma düşünüyorum yada cumartesi olmazsam eğer![]()
kızı gelsin baksın canım kendini düşün her hafta sonu görümcenle mi yaşayacaksın memnunda kalmaz .. yakınlarda ev tutarsın hem ilerde çocuğun olursa çok zor olacak
Ozaman şöyle motive edelim. Herkes bikinisini giyip ayna karşısına geçsin ahahahah ben şahsen depresyona giriyorum ozaman. Bakıyorum surdan gitsin surda kalsin falan ahahahKiz cuma etsen nolur
Bugun et yarin et
Herkes eksi ciksin
Min 0.500 yuzde ile
Motive olamiyrm
Bende erken motive olma sorunu var![]()
Ayy ben kıyamıyorum size ya. Partem olsa canımızı almıştı şimdi ahahahabenim motiveye çok ihtiyacım var![]()
tam bir şişko oldum
![]()
Bak hamile kalırsan bu kadın şişkomu yoksa hamilemi dememeleri icin zayıflamalısınbenim motiveye çok ihtiyacım var![]()
tam bir şişko oldum
![]()
Canim kaynanalar genelde kör oluyor görmüyor böyle seyleri. Cocuk olsun değişir kuş uçsun değişir diye diye gelinlere cektiriyorlarEsimde birakmazki annesini bi kac kere dusundum bende onu da esime tam demedim ama hic yanasmadi benim icn katlandiyor ne diym cocukta oldun insallah ozaman degisir isler biraz kaynanamda kor degilya oda der biseyler
Ayda bir gidiyoz yada geliyolar eşim biliyo anlaşamadığımı hatta kv ler sevilmez diyorum yüzünese diyorum ben kendimi üzemem ya beni üzüp üzmediğini düşünmeden şaf ettiği için yoksa ara sıra yapsa alttan alırsım bende şimdi almıyorum hani ayıp olmayacak gibi sokuşturuyorum ben pazar günğ yalnızken geldi kızom kadar seviyorum seni dediay ben dayanamazdım sanırım ben hafta da 1 giderim bana gelmezler hiç çalışıyorum diye valla alttan alttan vurucaksın yoksa daha çok laf vurur ...
sen kv ile yaşıyordun dimi ? evi ayırmayı düşünmüyormusunuz
Denetim kurtaj olmadım canım hiç bi anda kanamam oldu düştü gitti ultrasyonda görünmedi hiç geçmiş zaman kan değerinini hatırlamıyorum ama 500lü bişiydi galibakürtaj oldun mu peki ? en yüksek değerin kaçtı 488 di benim
@ bu işaretten koyulup ismi yazılıyo canımcım dene biOnu nasil yapicam
Sen iyi bi kızsın ama bak burdan belli Allah sana istediğini verir inşallah melekYok kayin pederim vefat etmis kaynanam sekeri var tansiyon midesinde yara var hergun hasta tek birakamam
Evet her dönemi farklı güzel hele anne desin bak biAslinda hizli gecsin istemiyorum bebeklik donemi cok tatli :)
Sifir kusum![]()
Ben yokken neden bu kadar cok konusuyorsunuz![]()
E burda 70 li yazıyo güncel kilon almışın sen geri kaç aldın öyle olmazki hamileliktede alacan alacan dobik olacan yuvarlanan daha şimdi ver bari demi gülüm pişman olursun yoksa ben hamilelik öncesi aldım şişko hamile kaldım ya ölecektim nefes alamıyodum son aylar yeminlenbenim motiveye çok ihtiyacım var![]()
tam bir şişko oldum
![]()
Ayy bi ben bodurOzaman şöyle motive edelim. Herkes bikinisini giyip ayna karşısına geçsin ahahahah ben şahsen depresyona giriyorum ozaman. Bakıyorum surdan gitsin surda kalsin falan ahahahahh be lilimmm. 2 metre boyun var. Asıl sen beni motive et
gerçi yeni gelen annelerde mashAllah 1.70 kısır boyunda
Ayy ben kıyamıyorum size ya. Partem olsa canımızı almıştı şimdi ahahaha