- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #245.721
Bende biraz gobeklendim yalan yohbende spora başlıyim bari
demek dar pantolon giydinbende alaym kendime darcana bari ama göbegi napcaz
günaydın kuzuuummmm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende biraz gobeklendim yalan yohbende spora başlıyim bari
demek dar pantolon giydinbende alaym kendime darcana bari ama göbegi napcaz
günaydın kuzuuummmm![]()
iyiyim kuzum sen nasılsınGunaydin kuzum nasilsin![]()
Kahvemi ictim spor yapcam kuzum diyet yapamiyom bari spor yapiyimiyiyim kuzum sen nasılsın
he yüksek bel candırBende biraz gobeklendim yalan yohcoh canimi sıkıyo
yuksek bel kapatiyi gobegi
![]()
Hee kardiyo üstüne ağırlık daha guzel olur aynen oyle yapiyim benhe yüksek bel candır
sen yürüyüşte yapıyon artıkın kuzuyu okula götür getir dekene
dönüşte hızlı tempolu yürü bari eve gelince de spor yaparsın üstüne haşalnmış yumurta tavuk falan![]()
Hoşgeldingünaydın kızlar ben nişanlım gittiğinden beri çok abarttım midem bulanana kadar yiyorum artık bi dur demeliyim bu sabah tartıldım 62,5 olmuşumiyi bile ben 65 bekliyodum o kadar çok yedim yani yemeğe sardım
dukan birası yaptım bugün baslıyorum inşallah 2 kilosu hemen gider diye düsünüyorum cünküü 1 haftada 3 kilo kadar aldım![]()
bende yürümeye başladım cumartesi pazar güzel yürüyüş yaptım ama kilomu etkilemiyor o ayrıKahvemi ictim spor yapcam kuzum diyet yapamiyom bari spor yapiyim![]()
Demi yaa spor kilo verdirmiyo son hiz yirsekbende yürümeye başladım cumartesi pazar güzel yürüyüş yaptım ama kilomu etkilemiyor o ayrı![]()
Hoşgeldinayni durumdayim
inşallah bu hafta gider bende 2 kilo aldim
![]()
Ahahahhahahagahah işimiz gücümüz yemekpancar kız ruyamda seni gördümtakım toplantısı yapmısız senin evinde eşli herkesin eşleri var sen mutfakta bişeyler hazılıyosun bende yardıma geldim susamlı cubukla hazır kek koydun bize ahhahahah
![]()
2 günde 1 yeter hemi bende başlıyimHee kardiyo üstüne ağırlık daha guzel olur aynen oyle yapiyim benKarin çalışak
![]()
Hee ben ağırlığı bir gun spor bir gun dinlenme seklinde yapiyom kaslar dinlensin diyem2 günde 1 yeter hemi bende başlıyimakşam eve gider yemek yer spor yaparım
heveslendi kendime program bakayım
sen kendin yapcan dimi yoksa programdan mı gitcen![]()
Ahahahhahahagahah işimiz gücümüz yemekneee hazir kek mi koyyom size ayy ne ayip
hayir olsun
![]()
Valla ben okula giderken guzelcene giyindim dar bi pantulum vardi onu giymiyodum gelmez diye geldi bek guzel oldum vucudum etlenmiş daha da bi yakıştı giydiklerimzamanında ağırlık çalışmanin faydalari
kendimi övmicimiii falan mi sandindi
balik gibim oldum
ve ağırlık çalışmaya basladim hamlamişim heryerim agriyo
dün dinlenme günümdü bugun ağırlık time
![]()
kaçgünaydın kızlar ben nişanlım gittiğinden beri çok abarttım midem bulanana kadar yiyorum artık bi dur demeliyim bu sabah tartıldım 62,5 olmuşumiyi bile ben 65 bekliyodum o kadar çok yedim yani yemeğe sardım
dukan birası yaptım bugün baslıyorum inşallah 2 kilosu hemen gider diye düsünüyorum cünküü 1 haftada 3 kilo kadar aldım![]()
susamlı cıbık cok severinpancar kız ruyamda seni gördümtakım toplantısı yapmısız senin evinde eşli herkesin eşleri var sen mutfakta bişeyler hazılıyosun bende yardıma geldim susamlı cubukla hazır kek koydun bize ahhahahah
![]()
Evet canim bende 5 ay ağırlık çalıştım ve cok faydasini gördüm 3 senedir spor yapiyorum en son kademe ağırlığa gecmiştim en cok ağırlık çalışmayı sevdim
Gecen haftaki sporda agirlik calismistim.
Ust bedenin durumu iyi de bacaklar icin aman diyorum 3 gundur toparlanamadi gariplerim, haftasonunu sekerek gecirdim.
Sonradan vucut alisiyor, tabi benim gibi uzun sureli ara vermezseniz.
Susamli cibik bende severimkaç
açılmıyo bende videolar
eve bilgisyar alaydık ne güzel yaaprdm bende geniş ekranda flaşha atıp tv den izliyim barim
susamlı cıbık cok severin![]()
kaç
açılmıyo bende videolar
eve bilgisyar alaydık ne güzel yaaprdm bende geniş ekranda flaşha atıp tv den izliyim barim
susamlı cıbık cok severin![]()