Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende biraz gobeklendim yalan yoh:sus: coh canimi sıkıyo:sus: yuksek bel kapatiyi gobegi:KK70:
he yüksek bel candır :D:D
sen yürüyüşte yapıyon artıkın kuzuyu okula götür getir dekene
dönüşte hızlı tempolu yürü bari eve gelince de spor yaparsın üstüne haşalnmış yumurta tavuk falan :KK55::KK55:

he yüksek bel candır :KK70::KK70:
sen yürüyüşte yapıyon artıkın kuzuyu okula götür getir dekene
dönüşte hızlı tempolu yürü bari eve gelince de spor yaparsın üstüne haşalnmış yumurta tavuk falan :KK55::KK55:
Hee kardiyo üstüne ağırlık daha guzel olur aynen oyle yapiyim ben :halay: Karin çalışak:sus:

günaydın kızlar ben nişanlım gittiğinden beri çok abarttım midem bulanana kadar yiyorum artık bi dur demeliyim bu sabah tartıldım 62,5 olmuşum :KK43: iyi bile ben 65 bekliyodum o kadar çok yedim yani yemeğe sardım :silah:
dukan birası yaptım bugün baslıyorum inşallah 2 kilosu hemen gider diye düsünüyorum cünküü 1 haftada 3 kilo kadar aldım :KK57:

günaydın kızlar ben nişanlım gittiğinden beri çok abarttım midem bulanana kadar yiyorum artık bi dur demeliyim bu sabah tartıldım 62,5 olmuşum :KK43: iyi bile ben 65 bekliyodum o kadar çok yedim yani yemeğe sardım :silah:
dukan birası yaptım bugün baslıyorum inşallah 2 kilosu hemen gider diye düsünüyorum cünküü 1 haftada 3 kilo kadar aldım :KK57:
Hoşgeldin :tokat: ayni durumdayim:silah: inşallah bu hafta gider bende 2 kilo aldim:KK47:

bende yürümeye başladım cumartesi pazar güzel yürüyüş yaptım ama kilomu etkilemiyor o ayrı :KK70:
Demi yaa spor kilo verdirmiyo son hiz yirsek:KK70::tokat: bende ağırlık calismaya basladim en azindan biraz saglikli beslenmeye yiter beni:ukala: ama bu sefer diyet psikolojisine sokmucam kendimi aç aç geziyom iki gün sonra yemege saldiriyom en azindan haftada yarim kilo bile versem yeter almayim da acele etmicem:ıslık:

Hoşgeldin :tokat: ayni durumdayim:silah: inşallah bu hafta gider bende 2 kilo aldim:KK47:

pancar kız ruyamda seni gördüm :KK53: takım toplantısı yapmısız senin evinde eşli herkesin eşleri var sen mutfakta bişeyler hazılıyosun bende yardıma geldim susamlı cubukla hazır kek koydun bize ahhahahah :D:D:D

pancar kız ruyamda seni gördüm :KK53: takım toplantısı yapmısız senin evinde eşli herkesin eşleri var sen mutfakta bişeyler hazılıyosun bende yardıma geldim susamlı cubukla hazır kek koydun bize ahhahahah :KK70::KK70::KK70:
Ahahahhahahagahah işimiz gücümüz yemek:KK70: neee hazir kek mi koyyom size ayy ne ayip:KK70:hayir olsun:KK53:

2 günde 1 yeter hemi bende başlıyim:spor: akşam eve gider yemek yer spor yaparım
heveslendi kendime program bakayım:halay:
sen kendin yapcan dimi yoksa programdan mı gitcen:kahve:
Hee ben ağırlığı bir gun spor bir gun dinlenme seklinde yapiyom kaslar dinlensin diyem:halay: yok ben kendim yapacam ama karın çalışmasına biraz ağırlık vermek istiyom karina geçtiğimde videodan yapcam yoksa ben cok karin çalışamıyom:KK76:hadın spora:KK76:

:KK70:
Valla ben okula giderken guzelcene giyindim dar bi pantulum vardi onu giymiyodum gelmez diye geldi bek guzel oldum vucudum etlenmiş daha da bi yakıştı giydiklerim:KK70: zamanında ağırlık çalışmanin faydalari:KK30: kendimi övmicimiii falan mi sandindi:KK30: balik gibim oldum :KK30: ve ağırlık çalışmaya basladim hamlamişim heryerim agriyo:KK70: dün dinlenme günümdü bugun ağırlık time:KK28:

Gecen haftaki sporda agirlik calismistim.

Ust bedenin durumu iyi de bacaklar icin aman diyorum 3 gundur toparlanamadi gariplerim, haftasonunu sekerek gecirdim. :KK70:

Sonradan vucut alisiyor, tabi benim gibi uzun sureli ara vermezseniz.

kaç :oha::oha::oha::oha:

kaptinn kaptinn ben bunu yapicam karin egzersizi olaraktan:sus:

açılmıyo bende videolar :işsiz:
eve bilgisyar alaydık ne güzel yaaprdm bende geniş ekranda flaşha atıp tv den izliyim barim:kahve:

pancar kız ruyamda seni gördüm :KK53: takım toplantısı yapmısız senin evinde eşli herkesin eşleri var sen mutfakta bişeyler hazılıyosun bende yardıma geldim susamlı cubukla hazır kek koydun bize ahhahahah :KK70::KK70::KK70:
susamlı cıbık cok severin:KK53:

:KK70:

Gecen haftaki sporda agirlik calismistim.

Ust bedenin durumu iyi de bacaklar icin aman diyorum 3 gundur toparlanamadi gariplerim, haftasonunu sekerek gecirdim. :KK70:

Sonradan vucut alisiyor, tabi benim gibi uzun sureli ara vermezseniz.
Evet canim bende 5 ay ağırlık çalıştım ve cok faydasini gördüm 3 senedir spor yapiyorum en son kademe ağırlığa gecmiştim en cok ağırlık çalışmayı sevdim:halay: ama sonra hamile kalip düşük yapinca bi ara verdim bi daha baslayamadim :olamaz:bende ayni durumdayim cok ara oldu o yuzden az az basliyom yine de baya hamladim:ruh:

Back
X