Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

diyetisyenimin bana verdiği listeler inanın şimdiki yediğimden azdı bi tane listem var iki kere yaptırdı ikisinde de haftada 1.5 kilo civarı vermiştim sabah iki dilim kepekli ekmek arasına peynirli tost 3.4 zeytin ve yeşillik domates falan öğlenşi tam hatırlamıyorum akşam da sadece 2 haşlanmış yumurta salata ve 2 galeta çok güzel verdirdi bu liste bana olmazsa haftaya ben bunu deneyeyim tekrar emzşren arkadaşlar böyle az olan listelerde bana ballı limonlu ılık su ve 3 ceviz falan veriyordu çocuk 6. ayı geçmişse ve ek gıda alıyorsa daha dikkatli olun bence

Yok kiz o işleri anam hallediyor :KK43: keşke bilsem, ama internetde arat mutlaka yüzlerce öneri çıkar. Sabah 4de uyudum :KK43: öldürmekten canım cikti. Agzimdan kan geliyor, nişanlıma kızınca hemen oleyimde kurtul benden diyorum hemen alttan aliyor :KK70:
kiz ne hastaligina tutuldun oyle viran once iyilesirsin ins:dua:

Çamaşır suyu kullanma canim sakin en iyi halini bile mauvediyor annem halisini mahvetti.eger bidaha temizlik icin kesinlikle Loc isimli genel temizlik icin bundan al iki yill gidiyor.herseye kullaniyorsun piril pırıl herseyi parlatiy.hic busey bulamazsaan a101 de aspirin temizlik icin onu kullanabilirsin
loc benlullaniyorum cnm haliya denemedim haliya da deneyeyim ozel bir karisim yapip sileyim haliyi parlatici loc sirke :KK58:

Evet aksami azaltmayinca kg gitmiyor sabah ogle cok yicen aksam dayanacan SchonerDuft SchonerDuft senle oyle yapalimmi zati kalori sayacinda sabah öğle kalorisi cok aksam kalori si düşük
Akşam yemeklerini önceden ayarlamak gerekli öğlen de önemli bazen gecisiyor akşam çok acıkıyorum bugünden sonra uymaya çalışırım
sabah bool acılı bi tabak çorba 1 dilimde tb ekmeği yedim :KK53:

sağol canım :KK15:
Afiyet olsun

kiz ne hastaligina tutuldun oyle viran once iyilesirsin ins:dua:

loc benlullaniyorum cnm haliya denemedim haliya da deneyeyim ozel bir karisim yapip sileyim haliyi parlatici loc sirke :KK58:
InshAllah kusum

tövbeeeee :tokat::tokat::tokat:
kara sevdaya tutuldm de kocana :KK53:
Geberiyorum diyorum sen hala romantizimdesin :D birak su ask mesk dusuncek halde degilim ahahaha

bide akşam altıdan sonra hiç yememe tablosu mu yapsak arkadaşlar kilo vermede çok etkili bence

kizlar emziren anne olarak grubun ortalamasini asagiya cekmek istemem.Ben listeye girmeden de burada ayni sekilde sevam ederim beni cikarabilirsiniz sorun olmaz bebim icin :KK19:@keptinn

Aynen kusum öyle yapalim. Her akşam menümüzde paylaşalım. Ben bu sıralar çok içiyorum caydır şudur boğazım geçsin diye birdr ilaç eşliğinde. InshAllah kilo verıyorumdur:KK70:
bari bi işe yarasın diyousn :D:D sabha iç sabah ac karnına :halay:

InshAllah kusum

Geberiyorum diyorum sen hala romantizimdesin :KK70: birak su ask mesk dusuncek halde degilim ahahaha
ya surda 2 satır romantiklik yaptırmadn :D:D

kizlar emziren anne olarak grubun ortalamasini asagiya cekmek istemem.Ben listeye girmeden de burada ayni sekilde sevam ederim beni cikarabilirsiniz sorun olmaz bebim icin :KK19:@keptinn
ne diyosun sen :tokat::tokat:
Olur olur sağlıklı beslen sen :KK66:

Yok canım nasıl yapılıyor
Perşembeden beri yeşilçay içiyorum sodalı limonlu ama boğazımdan kesmem lazım dediğin gibi :işsiz:
saglık forever :rapci::rapci:

Aklın fikrin romantizmde :KK70: tabi aldin kocayı neyse detaya girmicem ahahahahaha sizin durumlar noldu kuş. Yemege çağırdılar mi tekrar konustunuzmu
hee sende az romantik ol. ay yanlışlıkla öl yazdım da geri sildim kız tövbee :D:D
yok daha pazar aksamı oldu zaten kuzu bugünde eşim gitmiş evlerine bişey anlatmadı bana ama barısmışlar demek ki :deli:
ben size su olayını hatarlatırım günde 3 lt içiyorum en son wcye gitmekten yorulduğum için içmiyorum artık düşünün
3 cok değil mi yaaa :KK53:
kuzu takimin ortalamasi icin her sey:KK73:ana pldimua cok fedakar oldum ben :KK70:
ahahah anammm vefakar aannaaammmm:anne:

hee sende az romantik ol. ay yanlışlıkla öl yazdım da geri sildim kız tövbee :KK70::KK70:
yok daha pazar aksamı oldu zaten kuzu bugünde eşim gitmiş evlerine bişey anlatmadı bana ama barısmışlar demek ki :deli:

3 cok değil mi yaaa :KK53:

ahahah anammm vefakar aannaaammmm:anne:
o benimm:KK53:

ve kızlaar görüyorum ki diyete cok fazla dikkat edilmiyo baya saldınız siz :sopa:

bu hafta cok dikkat ediyo herkes güzel kilolar bekliyorum hepinizden

ve menü paylaşımı yapmayanlar var takip ediyorum, diskalifiye olmamak için buna da dikkat edin :kahve:

@tgb1907
@poncikbirgelincik
SchonerDuft SchonerDuft
@Nehir60
@selcanmehmetcan

@Kmsl Hnd
Luluuu94 Luluuu94
Favelayn Favelayn
munter munter
@UMEYYE
orkide1453 orkide1453
@Ayferelif
@lilipit

ayrıca @Ayferelif Favelayn Favelayn @Nehir60 takıma cok az uğruyosunuz kızlar

:sinirli:
Kuzum ben hastanedeyim

hee sende az romantik ol. ay yanlışlıkla öl yazdım da geri sildim kız tövbee :KK70::KK70:
yok daha pazar aksamı oldu zaten kuzu bugünde eşim gitmiş evlerine bişey anlatmadı bana ama barısmışlar demek ki
Sende illa öldüreceksin beni :D o dayanamaz zaten oglusuna senin kv. Kaynama semra varya öyle hayal ediyorum kiz ben onu nedense ahahha

Kuşum oakdar hastayimki bi saattir tv'de kara pençenin intikamını izliyorum. Uzanıp kapatamıyorum:D cinnet geçiricem

Back
X