Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar ben menumu yazayim yine erkenden
Sabah
1 dilim ekmek
3 zeytin
1 yumurta
2 kasik lor
Yesillik
Oglen ton balikli 2 cevizli salata
1 dilim ekmek
Ara
Bir avuc leblebi 10 badem 2 parca bityer cikolata
Aksam
Buharda sebze yogurt ve bir kepce corba
Son olarak da yarim.barsak sut ve dun yaptigim bir tane saglikli kurabiye
Afiyet olsun canim güzel
Kizlar 7. Gun de bitti sukur
Kahvalti 9
2 yumurta soğanlı koy mantari
Peynir zeytin
Badem ceviz yeşillik

Aksam
3parca mangal tavuk
1 bardak ayra
Salata
Cok sukur iyi hissediyorum
Harika:super:

Menüm
2 yumurtayla ıspanaklı omlet
1 buçuk kase hoşaf
Ara
1 su bardağı muzlu süt
Yarım havuç
Akşam
Ispanaklı omlet
1 kase hoşaf
Puff çok olmuş sabah mecbur yedim :110:
Ara
Yarım avuç kuru üzüm
2 ceviz
Yeşil çay
Form çayı
:kahve:
Bence çok degil canim ama sabah aksam omlet fazla gelmiyormu

Sabah
1 orta boy haşlanmış patates
Krem peynir
Zeytin
Domates salatalık yeşillik karışık

Ara
1 elma
4 kare %70Li bitter çikolata

Akşam
Dolu bir tabak kiymali karnabahar yemeği

Çay ve biraz bisküvi yiyebilrim abrtmadan
Biskuviyi abartmadiysan guzel :KK51:

sabah
ilik limonlu su 2 gun kurusu 1 tk pelmez

1 saganda yumurta
salatalik domates bibet
1 kk suzme peynir
2 tk suzme yogury
1 mercimekli borek
2 isirik ekmek

ara
yarim muz
1 lase sutlu kabak corbasi
5 findik
2 ceviz
1 isirik saglikli kurabiye

aksam
3 kase sutlu kabak corbasi

cay ve kurabiye yiyecegim saglikli kurabiye ve sagliksiz kurabiye :KK76:
Afiyet olsun canim güzel

12:30 Kahvaltı 1 yumurta 2 dilim mozarella 1 domates biber salatalık

Yarım dilim siyah Çavdarlı tam buğday ekmeği 1 dilim kepekli tost ekmeği çay

15:30 sütlü tarçınlı nescafe

yulaf kepeği kıtırı

1 armut

19:15

1 kase karabuğdaylı ve sebzeli mercimek çorbası

100 gr beyaz et ürünü

1 dilim siyah Çavdarlı tam buğday ekmeği ( 100gr)

21:00 civarıda biraz yoğurt yerim Ve biraz yaban mersini
Benim gece uzun malum
Hiç tatlı yok :halay:
Afiyet olsun tebrik ederim:KK9:

Oğlumun 20-30 dk uykusu var koştur koştur giriyorum uyuyunca ve koştur koştur geri çıkıyorum :KK51:
Anladım canım bebekli olmak böyle bir şey demek ki :KK70:
Kalbimizi bozmayalim guzel seyler düşünelim canim dua edelim bütün hamileligini lekelenmelerle gecirenler de var insallah yarina kesilir dinlen sen keske yemek yapan biri olsaydi yaninda
Aynen oyle canim bende saglikli seyler yeyip herseyden yiyorum yavas yavas gidiyo kilom boregin coregin bize faydasi yok hedefimiz saglikli beslenme olsun tamam mi yavas da olsa gidecek kilo bile gor bak:KK19:
Dayımın kızı öyleydi hep kanama oldu onda da hep yattı kalkmadı yerinden . Kimseye demedik geçen sefer malum beni çok yordular çeneleri ile :KK70: ams böyle giderse 1 hafta evde 1 hafta annemde bir hafta kv de kalarak devam edecem arada yardımcı tutarım evi temizler gider . Zamanda hemen geçse

Patatesi çok sevdiğim için diyeti görünce yapabilirmiyimm diye düşündüm :)dediginz gbi duraksama gbi bi durum olursa o zaman yapablrm inşallah olmaz.
Bu tür soklamalarda 2 kilo verirsen 1 kilosunu geri alıyorsun e zaten dikkat ettiğinde ya kilonu korursun ya da verirsin ama sağlıklı verirsin önermiyorum bu tür şokları
Gunaydin kızlarr:KK200:
Gün ayalı çok oldu be poncik tünaydın nasılsın

Bende cok sok diyet yaptim hep geri aldim iclerinden biri cok iyi gelmisti yaklasik 1 hafta yaptigim isvec diyeti harika kilo verirmisti snra da bisey yiyemiuordum zaten hala o diyeti nasil yaptim bilmiyorum 7 gun ama bravo bana:)

Dayımın kızı öyleydi hep kanama oldu onda da hep yattı kalkmadı yerinden . Kimseye demedik geçen sefer malum beni çok yordular çeneleri ile :KK70: ams böyle giderse 1 hafta evde 1 hafta annemde bir hafta kv de kalarak devam edecem arada yardımcı tutarım evi temizler gider . Zamanda hemen geçse

Bu tür soklamalarda 2 kilo verirsen 1 kilosunu geri alıyorsun e zaten dikkat ettiğinde ya kilonu korursun ya da verirsin ama sağlıklı verirsin önermiyorum bu tür şokları

İyi yapmissin annene bile soyleme bence bi sure esinle ikiniz bilin 1 haftayi bi atlat sakince :anne:yarin mi tekrarlicaksin testi bu gece bol bol dua edicem insalalh katlanmis olur:dua: aynen sonra da annen ve kvdende kalirsin tek saglikla kalsin bebisin dogsun da 9 ay yatsan da olur:anne:

Ay 2 gündür hapşuruk burun tıkanıklığı :KK1: of havalar çok değişkenlik gösteriyor. En sonunda üşüttüm.
Hee ya bu sene havalar dengesizdi valla:hasta:dikkat et ihlamur nane limon falan ic canım :KK200: esimde biraz kırgın gibi bende tavuk corbasi yapcam

Kizlar bugun cocuklar hic durmadi menu icin cok gec kaldim..
Sabah
2yumurta
Marul domates
2ceviz 1incir
2bardak sekersiz cay
Ara
Turk kahvesi
Oglen
5 kucuk kofte
Haslanmis Bürüksel lahana 3adet
Yarim kase yogurt
1kase salata
Ara
Tarcinli sut
Aksam
5kucuk kofte
Yarim kase yogurt
1 kase Salata
60dakika(6km yuruyus)
2.5litre su
Cok guzrl canim afiyet olsun

Sabah yesillik peynir zeytin 2 dilim tb ekmegi
Ara ogun muz sut
Aksam izgara tavuk salata
Ara 1 kupa cay az sekerli(sekersiz icemiyorum ya cok azicik atiyorum ama)
Begendim :KK51:
kızlar dogrumudur sizce

Ben bunu cok onceden yapmistim canim ama tam yapamadim heralde cik hatırlamıyorum da verdirmisti bana sanirim

Hee bende menumu yaziyim
Sabak erik yedim su icildi
Bugun gec kalktik 11:30 da bi yumurtadan omlet iki dilim ekmek peynir zeytin has bal uc catal kizarmis patitiz
Ogle sonu iki elma
Ara bi avuc karışık cerez fistigi coktu
Ara yine çerez bugun cok canim cekip durdu cerezi
Ara Türk kahvesi
Aksam uc yk bamya, bi yer elmasi
Suu su
Iki elma
Bugun evde degildim eve geldim tam dinleniyim dedim usta ölçü almaya geliyordu onun ardindanda annemgilnen teyzemgil geldi yemek kaldi bende kacamaklar bunlar karnim cok siss
Cerezler biraz fazla olmus canim onun disinda iyi afiyet olsun

Iyiyim kuzumm sen nasilsin dun misafirler vardi giremedim gec gittiler mutfağı toparladım falan baya bi gec yattim 11 e dogru anca uyanabildim takima da giremedim

İyi yapmissin annene bile soyleme bence bi sure esinle ikiniz bilin 1 haftayi bi atlat sakince :anne:yarin mi tekrarlicaksin testi bu gece bol bol dua edicem insalalh katlanmis olur:dua: aynen sonra da annen ve kvdende kalirsin tek saglikla kalsin bebisin dogsun da 9 ay yatsan da olur:anne:
4 5 gün sonra baktircaz adet sökülmez ise tabi aminnn canım

Back
X