- 1 Mart 2018
- 53
- 94
- 3
- 33
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #267.281
Bugunu 790 cal bitirdüm. Darısı yarınaa 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He al karnini sıkmasınhee alcam bu maasta taytta alcm![]()
oturdugum yerde pantolonun düğmesini acıyorumHe al karnini sıkmasınsusami rahatsız itme
![]()
Ben bitince şarj ettim diye hatırlıyorum
Telefonun hayırlı olsun hayırlı haberler alasın inşallah
Sağ olun kızlarkuzu ben ilkte takılıyo diye biliyorm 24 saat duruyo
Haber et gayriİnce gizlarih biz sende mezun oldun lililihayirli olsun kuzum
Yapmadim ay benim hesaba gore yarin regl gunum ama programa gore bugunama regl olmadim 4 5 gun sonra yaparim testi eger olmazsam çünkü düşük sonrasi gecikmelerim oluyo
![]()
aynen incecik olup ona kusur bulucamHoşgeldin canım. Eşinde ayıp etmiş çok kızdım. Sonuçta iki evlat verdin vücudun yıprandı. Biz onları her haliyle kabul ediyoruz. Sen üzülme öyle bir incelki kıskançlıktan çatlasın bu seferde.![]()
Bende dışardaydim begendigim bi mom jean vardi onu denedim ama 26 beden baya bol oldu belden ondan alamadim 24 ü yohudu daboyle ince bi hayat yasiyorum iste
![]()
Evet canim sarjini bitirip takiyosunKızlar yeni tlf şarjı bitince mi takıyoduk sarja
Yok.canim o benim kilom 60.350.3 mu kuzum arti mi yani
Aynen insallah pazar regl bitiyor insallah hafta ici düşerim 59 13.gun meyvesizAy bende bunuLuluuu94 in kilosu sandim yaa diyom ne ara aldi bu kiloyu
gafa yandi
Kuzum 5 lere ne kalmis![]()
Havan batsinBende dışardaydim begendigim bi mom jean vardi onu denedim ama 26 beden baya bol oldu belden ondan alamadim 24 ü yohudu daboyle ince bi hayat yasiyorum iste
![]()
Aaa mezun oldun demek maşallah darısı başımıza.Sağ olun kızlar
Haber et gayri
Heee ben artık bir mezunum![]()
Eşin senin hallerine kurban olsunhosbulduuk
Hosbulduk 3 yilda 2 dogum yaptiim buyuk oglumdan onve 58 kiloydum ama once o sonra kucuk oglum derken 75 kiliya ciktim..Cok denedim ama hep yarim biraktim.Dun esim bu halini begenmiyorum dedi yikildim resmen hungur hungur aglamak istedim ama aglamk sizlanmak istemiyorum trkrar 58 olmak istiyoruumm
Maşallah kıskanıyok seniBende dışardaydim begendigim bi mom jean vardi onu denedim ama 26 beden baya bol oldu belden ondan alamadim 24 ü yohudu daboyle ince bi hayat yasiyorum iste
![]()
olsun aldigin givi veriyorsunaman iyiki tutmadi vallah:)... keske ama simdi coook zor iki gün var önümde buaksam arkadaslarla yemek yarinda amca oglunun nikahi var orda olcaz yani yemekler bol olcak
yap bakalim cnmmBilmiyorum kafayı sıyıracam.pazartesi 65.2 idi. Bu hafta olmazsa bi yeşilçay detoksu yapayım
hos geldin cnm. Esine haddini bildir me demek begenmiyorum. Cok kiziyorum boylee seylere omur boyu 58 kg da ve gemc fit mi olacaksin tabiki hayir insan seviyorsa 100 de de sever 50 de de begenmiyorum ne demek. O sana oyle spyleyince aglamak yerine keske ona haddini bildirseydin. 20 kg gozune cok gelmesin bende yeni bebek sahibi oldum 85 86 lardan bu kiloya indim . Sen azimle istikrarla gayret et yaza kadar istesigin kilodasin emin olabilirsinhosbulduuk
Hosbulduk 3 yilda 2 dogum yaptiim buyuk oglumdan onve 58 kiloydum ama once o sonra kucuk oglum derken 75 kiliya ciktim..Cok denedim ama hep yarim biraktim.Dun esim bu halini begenmiyorum dedi yikildim resmen hungur hungur aglamak istedim ama aglamk sizlanmak istemiyorum trkrar 58 olmak istiyoruumm
790 kalori cok az cnm minimum 1000 kalori ile bitir gunleri. Saglikli kilo vermek istiyorsan tabikiBugunu 790 cal bitirdüm. Darısı yarınaa![]()
hahah bende bende acardimoturdugum yerde pantolonun düğmesini acıyorum![]()
![]()
aglama tatlim bebeklerini dusun bak onlar dunyaya gelmis . Esinin burnunu surt o aglasin. Semde onu beğenme yaklastirma yaninatam tamina 76.3um buda cuma ve baslangic tartim olsun.Ay yok tutamiycam kendimi agliycammm nasil gidicek 20 kilo Allahim yardim et.
Evet haklısın çok az ama balataları yakmk üzereyim o bile çok fazlaymş gibi geliyo artık yemek yemeyi reddetmeme çol aZ kaldı sanırımolsun aldigin givi veriyorsun9
yap bakalim cnmm
hos geldin cnm. Esine haddini bildir me demek begenmiyorum. Cok kiziyorum boylee seylere omur boyu 58 kg da ve gemc fit mi olacaksin tabiki hayir insan seviyorsa 100 de de sever 50 de de begenmiyorum ne demek. O sana oyle spyleyince aglamak yerine keske ona haddini bildirseydin. 20 kg gozune cok gelmesin bende yeni bebek sahibi oldum 85 86 lardan bu kiloya indim . Sen azimle istikrarla gayret et yaza kadar istesigin kilodasin emin olabilirsin
790 kalori cok az cnm minimum 1000 kalori ile bitir gunleri. Saglikli kilo vermek istiyorsan tabiki
hahah bende bende acardim
aglama tatlim bebeklerini dusun bak onlar dunyaya gelmis . Esinin burnunu surt o aglasin. Semde onu beğenme yaklastirma yanina![]()