Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben bitince şarj ettim diye hatırlıyorum

Telefonun hayırlı olsun hayırlı haberler alasın inşallah

kuzu ben ilkte takılıyo diye biliyorm 24 saat duruyo
Sağ olun kızlar

İnce gizlarih biz sende mezun oldun lilili:halay: hayirli olsun kuzum:KK76:
Yapmadim ay benim hesaba gore yarin regl gunum ama programa gore bugun :KK51: ama regl olmadim 4 5 gun sonra yaparim testi eger olmazsam çünkü düşük sonrasi gecikmelerim oluyo:KK51:
Haber et gayri:KK51:

Heee ben artık bir mezunum:KK8:

hosbulduuk

Hosbulduk 3 yilda 2 dogum yaptiim buyuk oglumdan onve 58 kiloydum ama once o sonra kucuk oglum derken 75 kiliya ciktim..Cok denedim ama hep yarim biraktim.Dun esim bu halini begenmiyorum dedi yikildim resmen hungur hungur aglamak istedim ama aglamk sizlanmak istemiyorum trkrar 58 olmak istiyoruumm
Eşin senin hallerine kurban olsun
Sen birlikteliğinize aşkla 2 güzel evlat hediye et. Gençliğini onların sorumluluğuna ada, Güzelliğini hamileliklerine harca. Elin oğlu da dönsün beğenmiyorum desin. Haddini bildiriler şimdi bu hafta en çok kiloyu sen ver kocana da biraz uzaklaştırma cezası ver. Her mg yağ kütlem evlatlarımın hediyesi en çok yağlarımızı sevsinler.

aman iyiki tutmadi vallah:)... keske ama simdi coook zor iki gün var önümde buaksam arkadaslarla yemek yarinda amca oglunun nikahi var orda olcaz yani yemekler bol olcak
olsun aldigin givi veriyorsun:nazar:9

Bilmiyorum kafayı sıyıracam. :KK3: pazartesi 65.2 idi. Bu hafta olmazsa bi yeşilçay detoksu yapayım
yap bakalim cnmm :bicak:

hosbulduuk

Hosbulduk 3 yilda 2 dogum yaptiim buyuk oglumdan onve 58 kiloydum ama once o sonra kucuk oglum derken 75 kiliya ciktim..Cok denedim ama hep yarim biraktim.Dun esim bu halini begenmiyorum dedi yikildim resmen hungur hungur aglamak istedim ama aglamk sizlanmak istemiyorum trkrar 58 olmak istiyoruumm
hos geldin cnm. Esine haddini bildir me demek begenmiyorum. Cok kiziyorum boylee seylere omur boyu 58 kg da ve gemc fit mi olacaksin tabiki hayir insan seviyorsa 100 de de sever 50 de de begenmiyorum ne demek. O sana oyle spyleyince aglamak yerine keske ona haddini bildirseydin. 20 kg gozune cok gelmesin bende yeni bebek sahibi oldum 85 86 lardan bu kiloya indim . Sen azimle istikrarla gayret et yaza kadar istesigin kilodasin emin olabilirsin :KK49:

Bugunu 790 cal bitirdüm. Darısı yarınaa :KK28:
790 kalori cok az cnm minimum 1000 kalori ile bitir gunleri. Saglikli kilo vermek istiyorsan tabiki :KK53:
oturdugum yerde pantolonun düğmesini acıyorum:sus::sus: :KK70::KK70::KK70:
hahah bende bende acardim :D

tam tamina 76.3um buda cuma ve baslangic tartim olsun.Ay yok tutamiycam kendimi agliycammm nasil gidicek 20 kilo Allahim yardim et.
aglama tatlim bebeklerini dusun bak onlar dunyaya gelmis . Esinin burnunu surt o aglasin. Semde onu beğenme yaklastirma yanina :KK34::KK34:

olsun aldigin givi veriyorsun:nazar:9

yap bakalim cnmm :bicak:

hos geldin cnm. Esine haddini bildir me demek begenmiyorum. Cok kiziyorum boylee seylere omur boyu 58 kg da ve gemc fit mi olacaksin tabiki hayir insan seviyorsa 100 de de sever 50 de de begenmiyorum ne demek. O sana oyle spyleyince aglamak yerine keske ona haddini bildirseydin. 20 kg gozune cok gelmesin bende yeni bebek sahibi oldum 85 86 lardan bu kiloya indim . Sen azimle istikrarla gayret et yaza kadar istesigin kilodasin emin olabilirsin :KK49:

790 kalori cok az cnm minimum 1000 kalori ile bitir gunleri. Saglikli kilo vermek istiyorsan tabiki :KK53:

hahah bende bende acardim :KK70:

aglama tatlim bebeklerini dusun bak onlar dunyaya gelmis . Esinin burnunu surt o aglasin. Semde onu beğenme yaklastirma yanina :KK34::KK34:
Evet haklısın çok az ama balataları yakmk üzereyim o bile çok fazlaymş gibi geliyo artık yemek yemeyi reddetmeme çol aZ kaldı sanırımo_O

Back
X