Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

geçmiş olsun sen burnunu çeerek ağlatmışşsın ben işe gelirken çığlık cığlıga ağlaı kapıdan dinledim kapıya geliyor deya diyor butün odaları gezmiş bende ağladım ama yapacak bişi yok işe geldim sabahn 8 inde çalışmasakta olmuyor geöçim zor hemde gelecekleri var bugün acayip vicdan yaptım hiç birşey yapasımda yok sabahtan toplantı öğlen bölüm yemeği sonra mimara kalıp yetiştir derken sayfaya anca bakabildim bende
Aynen canım ya bende oyle burnunu cektım aglattım bıde bıraktım geldım aglattım yazık cocuklara o yuzden kaptinn kaptinn e dıyorum ımkanın varsa 3 yasına kadar bak dıye

Ay kendimi boş işler müdürü gibi hissettim alışveriş yemek emzirme okulu öğretmeni giydiği eskisi yenisi hepsi iş ama çalışmak başka
Büyüyecekler bu zorlukları geçecek o zamanda iyiki çalışmaya devam ettim diyeceksiniz. Yine de Allah kolaylık versin çocuk ağlarken bırakıp gitmek zor
Senın ısın bızımkonden daha guzel gelıyo bana sımdı:anne:

Bugünkü menum
kah.8:30
2has.yumurta
kk peynir
domates
bol maydonoz
Çay
2 dilim çavdar ekmeği

Ara 11:30
2 ceviz
minik avuç fıstık

Moringa tea

Oglen 14:00
Ispanak( 1 yumurtali)
1 kase yogurt

aksam 17:00
3,4 çatal ıspanak

Maydonoz limon cayi
2 litre su
SchonerDuft SchonerDuft 30 dk lesli

Az önce bende süte kakao tarçın atıp ictim biraz aldı tatlı krizimi
Bende işe yaramıyor maalesef artık :D :D
Bugünkü menum
kah.8:30
2has.yumurta
kk peynir
domates
bol maydonoz
Çay
2 dilim çavdar ekmeği

Ara 11:30
2 ceviz
minik avuç fıstık

Moringa tea

Oglen 14:00
Ispanak( 1 yumurtali)
1 kase yogurt

aksam 17:00
3,4 çatal ıspanak

Maydonoz limon cayi
2 litre su
SchonerDuft SchonerDuft 30 dk lesli
Sporunu unutursam animsat bana kuzum.şu çay işe yararsa bende alacam nasıl tadı

Az önce bende süte kakao tarçın atıp ictim biraz aldı tatlı krizimi
Tebrik ederim ucuz atlatmışsın ben yaşadığım krizin karbonhidrat krizi olduğuna karar verdim ve yine küçük bir ana öğün yedim :eek::eek:
SchonerDuft SchonerDuft ama ne yediğimi söylemem bugün 2. Kez aynı şeyden yiyorum ayıplarsınız beni
7 adette fındık yedim
Aslında çaprazımdaki komşunun verandasında bi kalabalık bi yeme içmeler oraya mı gitsem diye düşünmedim değil yani bende ucuz atlatmış sayılırım

Tebrik ederim ucuz atlatmışsın ben yaşadığım krizin karbonhidrat krizi olduğuna karar verdim ve yine küçük bir ana öğün yedim :eek::eek:
SchonerDuft SchonerDuft ama ne yediğimi söylemem bugün 2. Kez aynı şeyden yiyorum ayıplarsınız beni
7 adette fındık yedim
Aslında çaprazımdaki komşunun verandasında bi kalabalık bi yeme içmeler oraya mı gitsem diye düşünmedim değil yani bende ucuz atlatmış sayılırım
Ne yedin kuzu. Bugün salı zaten oyunda oynayacaksın erir gider

Ne yedin kuzu. Bugün salı zaten oyunda oynayacaksın erir gider
Canım yine ton balık yedim yanında 7 fındık öncesinde de 1 kuru kayısı yemiştim. Artık akşam yemeğinde çocuklara yoğurtla eşlik ederim
İnşallah böyle devam etmez hiç böyle olmamıştım. Belki hedefe yaklaşmış olmanın şımarıklığıdır bu bilemiyorum

Canım yine ton balık yedim yanında 7 fındık öncesinde de 1 kuru kayısı yemiştim. Artık akşam yemeğinde çocuklara yoğurtla eşlik ederim
İnşallah böyle devam etmez hiç böyle olmamıştım. Belki hedefe yaklaşmış olmanın şımarıklığıdır bu bilemiyorum
Vücudun ihtiyacı vardır belki . Kalorini 100 arttir istersen zaten sporda yapıyorsun

Canım bu kadsr guzel ılerlerken sakın basa donme senı ornek alıyorum ben:KK11:

Back
X