Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın kızlar 2 gündür rahat uyumanın mutluluğunu yaşıyorum :halay:
Bugün pek olamayabilirim lütfen arada spor listesini yakın sayfaya taşıyın sporlarınızı listeye ekleyin beni de kiste sonuna etiketleyin spor cezası bu hafta spor olarak kesilecek listedeki herkes 1 hareket söyleyecek 10 taneden 3 set yapacak kaybedenler. Kaybedenler diyorum sondan 3 kişiye ceza var :KK70:
 sondan 3 kısımıııııı:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::spor::spor:

Kaç kilo çıktın. Etli nohut yemeğimi yapacak. Kalorisine bakacam. Çorba yı kaçırma vitamin deposu 1 kase iç yanına salata ayran tüket. Su almayı unutma sakın su çok önemli .

Yok Canım denk geldi eşim tavuk çorba istemişti. Zaten midem kötü oldu akşam peynir domates marul günlerine dönüyorum kv ve anne gunleri dışında
Regl oldum bugun kıloda degısıklık yok nasıl ıs anlamadım ama su ıcmedım olabılır belkı. Sımdı alıcam suyumu fazla fazla bugun ıceyım:KK70: etli nohuttur.

Bende başlıcam proteine ama alışverişe çıkmak lazim bide bisey sorucam ton balikli salataya ne kadar t.balığı konur aklimda olsun@SchonerDuft
80 grlik yiyordum ben sende öyle yapabilirsin
 sondan 3 kısımıııııı:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::spor::spor:
Evettttt :D
Regl oldum bugun kıloda degısıklık yok nasıl ıs anlamadım ama su ıcmedım olabılır belkı. Sımdı alıcam suyumu fazla fazla bugun ıceyım:KK70: etli nohuttur.
Sana yaramadı mı ya protein 1 kilo vermiş olman gerekiyordu kafein çok tükettin ondan mı acaba ? Bugünü atlat bakalım 100 gr etli nihut 174 kalori yapıyor öğlene göre ayarla 1 kase dolusu ye yanına yoğurt salata yersin. Etli nohutu listeme ekliyorum canım çekti ramazanda yaparım

Evettttt :KK70:

Sana yaramadı mı ya protein 1 kilo vermiş olman gerekiyordu kafein çok tükettin ondan mı acaba ? Bugünü atlat bakalım 100 gr etli nihut 174 kalori yapıyor öğlene göre ayarla 1 kase dolusu ye yanına yoğurt salata yersin. Etli nohutu listeme ekliyorum canım çekti ramazanda yaparım
Yap canım guzel oluyo. Bende anlamadım spor daha coköu yapsam acaba aslında cok yemıyorum bıle haslanmı tavuk yedım 2 gundur. Reglın etkısı olmaz dımı. Cumaya kadar yapayım bakalım bıde regl bırçtınce yapayım ramazanda tok tutar ac durmuyorum cunku.

GÜNAYDIN
kahvaltı 1 h.yumurta 1 id siyez ekmek maydanız 3 ceri domates 5 zeytin
öğlen tonbalılı salata 80 gram bol limonlu
ara elma ayran leblebi 1 avuc
aksam salata 1 su bardağı yogurt 1 id ekmek
yaa kızlar bu hafta neden sürekli yemek yeme isteği var böyle değildim gözüm sürekli fırında kek börek tatlı durduruyorum kendimi ama havalardanmı yoksa bendenmi kaynaklı anlamadım regl 1 hafta var daha

GÜNAYDIN
kahvaltı 1 h.yumurta 1 id siyez ekmek maydanız 3 ceri domates 5 zeytin
öğlen tonbalılı salata 80 gram bol limonlu
ara elma ayran leblebi 1 avuc
aksam salata 1 su bardağı yogurt 1 id ekmek
yaa kızlar bu hafta neden sürekli yemek yeme isteği var böyle değildim gözüm sürekli fırında kek börek tatlı durduruyorum kendimi ama havalardanmı yoksa bendenmi kaynaklı anlamadım regl 1 hafta var daha
Canım akşamın bıraz az olmus sankı. Zayıfladıgını hayal et fıt fıt ıstedıgın kıyafetı gıydıgını hayal et durdur kendını. Hıc durduramıyorsan mınık bır dılım haftasonu ye cok ıstedıgın bıseyden. Ven dıyetosyene gıderken 1 gun ızın gunu yapıyodu bana ıstedıgın bı tatlıyı yıyebılıyodum yada baska bıseyı.

Canımsın ilk 1 aydan hiç korkma çünkü vücudun güçsüz düşüyor yemen gerekiyor yediklerini de süt yapmak için harcıyor ( bu sadece 40 gün için geçerli) 1. Ayın sonunda tartılıp bi bakıyorsun gece gündüz yeyip içmeye aldığın kiloların yarısı hatta daha fazlası gitmiş. Ama 40 günden sonra yeme içme işine düzen getirmezsen o verdiklerinde birer ikişer geri geliyor. Tabi her bünye farklı olabilir. Ben kendi deneyimimi paylaşıyorum. Mesela 102,5 Doğuma gittim 98 ile 5. Günümde eve geldim 1 ay sonra 81 kiloydum 2. Ayımda 88 kiloydum sonra 91-92 oldum. Sen ilk aydan değil 40. Günün sonrasında dikkat et canım

Walla açık büfenin hakkını veremedim hele tatlılar ama yaz tatilinde hakkını vereceğim tatil öncesi 64 olup tatilden 69 ile dönücem
:KK70:

Evet canım ideal kilom 67 görünüyor ama kemik yapım inçe olduğu için 63 güzel duruyor. Ama 3 çocukla bana 65-70 arası olur artık. 40 beden candır :KK70:

Tarçınlı süt içine Hindistan cevizi vanilya aroması bir de kimse görmeden zero küp şeker süper olur

gurme bu kız yaaw :KK60:
yapayım yollayım mis gibi olur şimdi o
Mantarı sevmeyen sadece benim heralde :110:
Alemsiniz kızlar ya vallahi çok eğlencelisiniz :KK48: sonradan aranıza dahil olunca bazen muhabbeti anlamıyorum ama sizin çok eğlendiğinizi anlayabiliyorum :KK19::KK66:

bi kaç haftaya sende eğlenmeye eğlendirmeye başlarsın canım (bende ilk geldiğimde fransız kalıyordum herşeye :KK70:)
Bugunku menum SchonerDuft SchonerDuft
Sabah 2 yumurta
2 dılım suzme peynır
Oglen 1.5 kepce kadar tavuklu bezelye ama sadece tanelerı yedım
1 dılım beyaz ekmek:KK22:

Ara cay cay cay
Aksam 2 kepce yagsız yayla corbası ayran ası gıbı bısey oldu galıba:KK70:
1 haslanmıs tavuk gogus
Yarım kase yogurt

Bu aksam cok guzel spor planım var ıns yapcam cocuk uyuyunca:KK70:

proteinde çorba yokki kuzu bugü
Geçen gece kk da takıldım geç saatlere kadar. Takım birincilerinin yazılarını okudum. Gece spor yapanlar var. Bende yapıcam zaten uyuyamıyorum sabah 5 e kadar oturuyorum. (Eşim yokken uyku tutmuyor çocukların başında nöbetçi asker gibi bekliyorum.)

saat kurup kalkıp 2 saat spor yapan birilerinin hikayesini okudu bu gözler :KK57::KK57:
Silent Scream Silent Scream canım protein diyetinin uzmanı tugbaFB tugbaFB daha önce onun yazdığı mesajı aynen yapıştırıyorum

Ac karnina 1 tatli kasigi elma sirkesi+su
Sabah:
1 dilim az yagli peynir 30gr
1 haslama yumurta
Domates+salatalik+kapya biber
2 tane wasa yada etimek

Ara:
Zencefilli limonlu yesilcay

Ögle:
Haftada 3 kez
Izgara balik (160 gr ton baligi yada paket somonda olurmus) + bol salata
Roka bol olsun bol limon sıkın
Haftada 3 kez
Izgara yada haslama tavuk+bol salata
Haftada 1 kez
100 gr et+bol salata

Ara:
2 dilim ananas/1 elma/1 armut/1 portakal +dogadan 9 lu çay

Aksam:
Haftada 3 kez
6 yemek kasigi zeytinyagli kapuska/kabak/pirasa (bol elma sirkesi uzerine)
2 yemek kasigi yogurt

Haftada 4 kez
Kozlenmis patlicanli coban salata ne kadar isterseniz
2 tane etimek

Ara:
1 kutu sade activia veya 1 c.b kefir+1 c.k çörekotu+1 c.k keten tohumu+salatalik+nane

canım 7 gün bu diyet uygulanıyor ben bu diyetle 1.5 kilo civarı verdim ama ben 5 gün uygulamıştım
canım bu diil protein diyetim ben doğrusunu yazıp etiketlicem sizi bu hafta yine proteini uyguladım

bi kaç haftaya sende eğlenmeye eğlendirmeye başlarsın canım (bende ilk geldiğimde fransız kalıyordum herşeye :KK70:)

saat kurup kalkıp 2 saat spor yapan birilerinin hikayesini okudu bu gözler :KK57::KK57:

canım bu diil protein diyetim ben doğrusunu yazıp etiketlicem sizi bu hafta yine proteini uyguladım
Beni de etiketle cnm bende yapmak istiyorum

Günaydın kızlar 2 gündür rahat uyumanın mutluluğunu yaşıyorum :halay:
Bugün pek olamayabilirim lütfen arada spor listesini yakın sayfaya taşıyın sporlarınızı listeye ekleyin beni de kiste sonuna etiketleyin spor cezası bu hafta spor olarak kesilecek listedeki herkes 1 hareket söyleyecek 10 taneden 3 set yapacak kaybedenler. Kaybedenler diyorum sondan 3 kişiye ceza var :KK70:

nee son 3 kişi mi :KK57::KK57:

Ben tamamen yanlıs yapıyorum ozaman proteın dıyetnı:KK70:

Evettttt :KK70:

80 gr ton balığını salatanın içinde ara ki bulasın çok az olur bence light 160 yeterli değilmi kuzum ya ben öle yapıyorum

Bu arada ben her ramazan kılo alırım bu ramazanda farklı olsun artık kılo vermek ıstıyorum napcaksınız ramazanda anlatın bakayım kopya cekcem:KK53:

annemde diyetisyene başlamış liste vermiş ben onu uygulayacam yazıyorum hemen sana dasahur:
sahur:
1 su bardağı süt
1 yumurta
peynir
3 ince dilim ekmek veya 1.5 dilim pide
2-3 adet zeytin
söğüş sebze

iftar başlangıç:
1 kase çorba+ 1 dilim ekmek

15-20 dk ara

2 köfte kadar et-tavuk-balık
6 y.k sebze yemeği
2 y.k yoğurt
2 ince dilim ekmek
yağsız mevsim salata

gece 1: 1 çay bardağı leblebi veya 5-6 çiğ badem/fındık

gece 2: 1 su bardağı yoğurt/süt/kefir
1 meyve

Gunaydın kızlar hepinize güzel bi gun diliyorum :KK68::KK52:
Dün menümü paylaşmayı unutmuşm SchonerDuft SchonerDuft kusura bakma canım :olamaz: hemen ekliyorum şuracıkta dursun :KK56:
Kahvaltı
1 dilim kizarmış cavdar ekmeği
1 haşlanmıs yumurta 1 kk peynir 6 zeytin 2 taze yeşil biber
Açık siyah cay

Ara limonlu yeşilçay

Ögle
1 porsiyon bulgur
1 kase cacık

Ara limonlu yeşilcay
6-7 tane kiraz tadimlik oldu

Akşam
Kocaman bi salata kasesi yeşil salata
Göbek marul 1 domates 1 havuç 2 taze sogan ve mor maruldan oluşan limonlu nar ekşili bi salata yedim zeytinyağı eklerdim aslinda 1-2 kaşık ama unutmusum :KK48:

Spora gelince dun pazar aliverisi yaptım 1 saate yakın sonrasında da toplamda 20 dk kadar plates dambıl ve 50 squat yaptım :KK52:

Back
X