- 11 Nisan 2007
- 87.625
- 514.896
- 1.223
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #277.141
Burdayım bacimm)
Geçmiş olsun diş zordur. Aman kilonu verde nerde olursan ol hiç önemli değil :) her yol mübah. 90 a bekleriz yine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burdayım bacimm)
Şeker diyeti kuzum ne zaman istersen yaparsın onu sana kalmışSchonerDuft kuzucuğum hedefi tutturamadık ya cezamız neydi
Geçmişi okudum aslında ama atladım herhalde birde ben cezamı Pazartesi den sonra uygulayabilir miyim Ankaradayım şimdi anlamlar abimler gelir gider yeriz içeriz kalori saycam sadece
Aynen ...gelirim yine sizinde çok desteginiz oldu teskurlerGeçmiş olsun diş zordur. Aman kilonu verde nerde olursan ol hiç önemli değil :) her yol mübah. 90 a bekleriz yine
Günaydın burda çok güzel güneşliGünaydın kızlaryine sisli puslu yağmurlu bir havaya uyandım
oysa piknik hayallerim vardı
![]()
Sen yinede fazlaya kaçma bence kac kilo olursan ol sonucta miğde bu, ne kadar dolarsa ne kadar sey yersen o kadar buyur vee dikkat edersen çok su içtiğinde migden disariya firliyor vee migde de agirlik hissediyosun. Bir dene istersen bakalim sende nasil etki ediyor ben cok su ictigimde migdem kuculmek yerine dahada cok disariya dogru cikiyordu vee cok doldugu icin açligi da bastiramayodum çunki migde her gecen gun buyuyor hem vucudun yeteri kadar su aldimi gerisi bence zararliBu kadar sıkı diyet yapacak azmim keşke olsaydı ama malesef yok. Hele ki yaz dönemlerinde yok. Sonbahar ve kış ayları benim daha azimli olduğum dönemler. Yazın daha çok dışarda olduğumuz için çok azimli olamıyorum.
Benim kilomdaki biri için 3-3.5 lt içilmesi gerektiğini okumuştum ben de. O yüzden aslında bu kadar çok içmeye çalışıyorum. Aile hekimimiz de sürekli çay kahve içiyorsanız fazladan bir litre su içmelisiniz diye uyarıyor bizi. Yoksa vücutta kansızlık yapabilir diye söylemişti. Ben de şaşırdım şimdi çok mu az mı içmeliyim acaba???:)
Uzmanlar suyu yudum yudum icin diye sanirım o yuzden soyluyor. Ben 1.5 litrelik suyu şişeyle hep yanimda gezdiriyorum 15 dk yarim saatte bir icerek bitiriyorum 2 lt ye tamamladiktan sonra canim istemezse istemiyorumSen yinede fazlaya kaçma bence kac kilo olursan ol sonucta miğde bu, ne kadar dolarsa ne kadar sey yersen o kadar buyur vee dikkat edersen çok su içtiğinde migden disariya firliyor vee migde de agirlik hissediyosun. Bir dene istersen bakalim sende nasil etki ediyor ben cok su ictigimde migdem kuculmek yerine dahada cok disariya dogru cikiyordu vee cok doldugu icin açligi da bastiramayodum çunki migde her gecen gun buyuyor hem vucudun yeteri kadar su aldimi gerisi bence zararli
patates pirinç beyaz un da yasaktı yanlış hatirlamiyosam ..cok zormus ogunlerde biyerden firtliyo bu uclu oğun bulamadim resmen.Şeker diyeti kuzum ne zaman istersen yaparsın onu sana kalmış
Aramızda kalsın ama ben yakar toptan korkuyorumGeçmiş olsun canım
200 kg muymuş kendisi
Üstüne düştükçe huysuzlaşıyorlar
Bende bunlardan 3 tane var
Allah kolaylık versin canım büyürler geçer
Ben size dedim gece kalkak spor yapak diye kaç kalori saymış acep 100 - 150 olsa gerek
En iyisi oyun oynamak yakar top oynasak hep beraber takımcak
10gr mı? 100gr olmasın o
A
İçelim güzelleşelim
Geçmiş olsun canım
![]()
Ben bir atak yaptım bugün de 68 ile uyandımO atağı ben de bekliyorum kendimden![]()
Afiyet olsun canım11 mayıs menüm
Sabah: 1yumurta 5 zeytin 1diliö peynir
K biber domates semiz otu
1beyaz çay
2dilim ekmek
Ara 1: yarım paket form bisküvi
Öğlen: nohutlu salata ayran ekmek
Ara 2: 1beyas çay
Ara 3: muZ
Akşam:2dilim ekmek
1yumurta 1peynir 5 zeytin
Semizotu salatası
Spor maalesef YOk
Burası güzel ama plânladığımız şeyler dışında geçiyor günümüz kvlerde dolaşıyoruz onlara da iyi gelir dedikGünaydın kızlaryine sisli puslu yağmurlu bir havaya uyandım
oysa piknik hayallerim vardı
![]()
Kuzum yeşil fasulye bulgur pilavı bezelye tavuk fırın patlıcan kabak pırasa et sote yoğurt balık yanlarına salata ayran yoğurt soğan salatasıpatates pirinç beyaz un da yasaktı yanlış hatirlamiyosam ..cok zormus ogunlerde biyerden firtliyo bu uclu oğun bulamadim resmen.
Tebrikler arkadaşlar haftaya 1.liğe inşallahKızlar tebrik ederim herkesi üçüncü olduk bu hafta
![]()
Evet canim 2.5 -3 ltre su içceksen sabahtan aksam yatana kadar die bir vakit koyuyolar yoksa kalkip oğlene kadar yarisini hemen içip ben şu kadar su ictim demekle kendi miğdene zarar ediyosun o yuzden sabahtan aksama içcegin miktari tamamliycaksinUzmanlar suyu yudum yudum icin diye sanirım o yuzden soyluyor. Ben 1.5 litrelik suyu şişeyle hep yanimda gezdiriyorum 15 dk yarim saatte bir icerek bitiriyorum 2 lt ye tamamladiktan sonra canim istemezse istemiyorum
Şeker diyeti kuzum ne zaman istersen yaparsın onu sana kalmış
Kefiri akşam içeceksin kuzum tuğba öyle demiştiBugün protein diyetine başladım bakalım kefir vardı o diyette aksam yemeğinden sonra arada gunduz olmaz mi
Sana ceza olmadi yani desene bünye alışık
Ben 3 aydır yapıyorum ya zaten haftada 1 yada 2 meyve 2 yada 3 günde 1 yada 2 dilim ekmek yiyorum
Bu hafta hiç yemem Pazartesi den itibaren
Bende açımOfff acim yaa![]()
Inşaallah faydasını görürüm su protein diyetnin de açlık boşa gitmezKefiri akşam içeceksin kuzum tuğba öyle demişti
Sana ceza olmadi yani desene bünye alışık
Bende açım
Afiyet olsun canımBugünkü protein menum kizlar
07:00 1 bardak süt
8:30 kah.2 has.yumurta
az beyaz peynir
domates
maydonoz
acik sekersiz
Ara 12:00 2 ceviz
Moringa tea
Öğlen 13:30
160 gr lik ton balıklı salata
Ara 15:30
2 minik nektarin
Akşam 17:00
Haşlanmış tavukla bol salata
Ara 1 bardak kefir (daha icmedim icicem)
su 2,5 lt
spor 45 dk lesliSchonerDuft