- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #277.761

@tgb1907

S _Safiye_ 30
@patient women 35+60
@kayacans 100+

Sporuma dokunanı yakarım her dakikası ayrı eziyetti yedirtttttmeeeem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin işiBende 2 yıl kaldım eşimle Yen'i evliyken
Vaaay rakip grubun Kaptan-ı bana dolma teklif ediyor
Nasıl sıkıntı yok benim sabahki 80 dk sporuma karşılık 60 dk yazmıştım o nerede? Verin benim 60dk mıkesin rakip grubun Kaptan-ı silmiştir
SchonerDuft
![]()
Neye guldun kız okadar komıkmıpuhahahahhahaha muahahhaha zuahhahaha tuhahahahha![]()
Yapma kuzum etme kuzum zaten zor zaptoluyor boğazımSenin işiBuki_89 bozmuş
öpücük orda başlıyor
.
Zeytinyağlı da güzel yaparım içine sumak bar eşkisi koyacaksın bol yeşillik canım çekti valla
Aynen öyle oluyor ama iftarı yapar yapmaz memişler doluyorevet bende hoşafı söylicektim. alam iftarda sahurda hosaf tüketirdi bol bol suyunu da içerdi sonlara dogru süt gelmiyo diyodu ona da cocuk dayanıyoms zaten 1 2 saat
Allah şifa versin canım, dualarımız sizinleKızlar hastanedeyiz
Annem yoğun bakımda
Dualarınızı eksik etmeyin
Allah razı olaun
Valla sporumu da yaptım alışverişimi de . Gündüzleri çok zamanım olmuyor girmeye. Geç uyanıyorum sonra da okuldan geleceklere yemek hazırla, koca geliyo sofra kur bi bakıyorum akşam olmuş. Ramazan da gündüz girerim herhalde iftardan sonra pertim çıkar....halen yapıyorlar mı vay be öğlenden başladılar spora bu ne azim![]()
segus @tobosoludulcinea
cicikizsinem S _Safiye_ nerelerdesiniz
Sana kalorisi düşük yaparız sınırsız yeYapma kuzum etme kuzum zaten zor zaptoluyor boğazım![]()
Bugün neler yedim bakimAynen öyle oluyor ama iftarı yapar yapmaz memişler doluyor. Benim kız haşat ediyordu beni , bi de büyümüştü çok emiyordu akşam sürahiyi dikiyordum kafama daha çok süt üretebilmek için:)
Allah şifa versin canım, dualarımız sizinle
Valla sporumu da yaptım alışverişimi de . Gündüzleri çok zamanım olmuyor girmeye. Geç uyanıyorum sonra da okuldan geleceklere yemek hazırla, koca geliyo sofra kur bi bakıyorum akşam olmuş. Ramazan da gündüz girerim herhalde iftardan sonra pertim çıkar....
Burdayım geldim canım, geçmişi anca bitirdim
Ne için öneri istiyordun canım, bişey mi kaçırdım?Niye bana kimse öneride bulunmuyor
Dünde kimse can vermesisormicam bende
![]()
Burdayım ben
Canımcım ben gelene kadar sen gidiyorsun sen ÜNLÜLER dendin dimiNiye bana kimse öneride bulunmuyor
Dünde kimse can vermesisormicam bende
![]()
Afiyet olsun canım akşam yoğurt falan yeseydin bari aç kalıyorsun gibi geliyor bana. Vücudumuza göre belli kalori miktarlarının altında kalınca kıtlık sinyali veriyormuş yağ yakamıyormuşuz belki bu konudaMenüm
Sabah 11:00 1 tane Arap ekmeğiyle yapılmış tost( beyaz peynir, domates,maydanoz ve iki inçe dilim kaşar peyniri), domates, salatalık, biber
13:30 kahve(sütlü)
16:30 1 kase mercimek çorbası, 1 büyük tabak tonbalıklı salata
19:00 avuç içi kadar kuruyemişli müsli ( ballı olduğu için kurabiye tadı veriyor:))
19-21 arası 4 bardak çay.
Su 2.5 lt
Spor 45 dk yürüyüşSchonerDuft
Afiyet olsun canım ben stevya zero küp şeker kullanıyorum stevya doğalmış eşimin diyetisyeni önermişti Migros'larda var Hatta her yerde varMenülerimi bir türlü düzene sokamadım ben ya ramazanda geldi ne yapacağım bilmiyorum
Sabah
1 yumurtadan omlet,kk peynir ,domates ,3-4 zeytin
Ara
Kahve sade ama tek şekerli
Öğlen
Tavuk suyu çorbası ve biraz sebzeli bulgur pilavı
Bir kase yoğurt
Akşam
Bir yeşil elma ve yine yoğurt
Ve tekrar kahve içtim
Bu arada kahvemi şekersiz içemiyorum ,çok da seviyorum kahve içmeyi tatlandırıcı mı kullansam
Arap ekmeğini ben de bu sene keşfettim:). Benim küçük kızım çok seviyor, onun için alıyorum genelde. Almanya’da yaşıyorum ben, buradaki Türk marketlerinde bulunuyor. Lavaş benzeri bi ekmek çok ince, ama kalorisini bilmiyorum gerçekten.Canımcım ben gelene kadar sen gidiyorsun sen ÜNLÜLER dendin dimikatmer ye anamın katmerinden her katında 1 ton tereyağ olsun
Afiyet olsun canım akşam yoğurt falan yeseydin bari aç kalıyorsun gibi geliyor bana. Vücudumuza göre belli kalori miktarlarının altında kalınca kıtlık sinyali veriyormuş yağ yakamıyormuşuz belki bu konudaSchonerDuft daha bilgi sahibidir açıklayabilir sana
Bu Arap ekmeği ne oluyor eğer sıfır kalori falansa bize doğru koli koli yolla
Afiyet olsun canım ben stevya zero küp şeker kullanıyorum stevya doğalmış eşimin diyetisyeni önermişti Migros'larda var Hatta her yerde var![]()
Allah kolaylık versin canım sabrını versin. Niyetlerinizi kabul etsin Rabbim. Çocukların ihtiyaçlarını takip edeceksin iftara hazırlanacaksın bi de misafirler davetler olursa ooooooo çok iş olur. Kendini çok enerjisiz bırakma. Sahursuz tutmayın bence kalkın yeyin cicim. Yarın eşim geliyor hafta başına kadar evde olacak sahura ben kaldırırım hazırlarım yiyeceklerini.Arap ekmeğini ben de bu sene keşfettim:). Benim küçük kızım çok seviyor, onun için alıyorum genelde. Almanya’da yaşıyorum ben, buradaki Türk marketlerinde bulunuyor. Lavaş benzeri bi ekmek çok ince, ama kalorisini bilmiyorum gerçekten.
Bugün acıktım gece, ama yemedim sahura kalkacağım için. Normalde pek sahura kalkmam, uyanır tiroid ilacımı bi bardak suyla içer uyurum. Ama bu sene çocuklar da tutacaklar o yüzden kalkıcaz gibi görünüyor. Allah kolaylık versin inşallah herkese...